Hon låter som många här på ön men hon har lite fel

drogereuropa

Skärmavbild klJag personligen tror, efter att ha läst eu-com-final-report-relocation-of-refugees att det brittiska imperiet vill tömma Afrika p.g.a. solar minimum.

Det betyder inte att jag tror att de lyckas men det förklarar varför man försöker locka upp afrikaner.

Men motståndet mot ”Europa” = det brittiska imperiet, är gigantiskt
Vi har sett tidigare att EU kastats ut ifrån Väst-Afrika.

Finns det då någon sanningshalt i att folk ifrån Europa åker iväg och begår brott… När jag satt i domstolen klagades det våldsamt över alla fulla finnar, och de kom med färjan och drog kniv, knivskar folk, stal, och slogs… och jag hade 15 år tidigare bott ett år i Köpenhamn, och där klagades det över alla fulla svenskar, som kom med färjan och drog kniv, knivskar folk, stal, och slogs.

Det hänger nog samman med att i botten på nästan all kriminalitet ligger alkohol, och många av dem, 95% skulle jag tippa, är alkoholister och studerar vi deras kurva, se nedan, hittar vi uttrycket GEOGRAFISK FLYKT. Kurvan är internationell och gäller alla socialgrupper, nationaliteter, religioner och bakgrunder.

Man flyttar på sig för man tror att då följer inte problemen med
När jag arbetade som yrkesförfattare var jag ofta ute och föreläste, och en gång var jag inbjuden till Mariefreds kommun och de klagade över alla fulla stockholmare, och som skilde sig nästan direkt efter ankomsten dvs det vräkte in stockholmare som flyttat dit.

Jag förklarade kurvan, och kommunalrådet blev helt tagen därför att han förstod genast kurvans budskap att ”problem i familjen” kommer i anslutning till just geografisk flykt.

Kommunalrådet blev överlycklig då han förstod holfveatt det inte med automatik var något fel på hans kommun.

Lika över hela världen
Genom åren har jag intervjuat hundratals unga ifrån Afrika, Mellanöstern och Asien och de säger allihop att man lämnar inte sitt land, sin familj – mer än som student kortvarigt – och de som gör det har stora familjeproblem dvs de är snedseglare.

n e

Det betyder i klartext att våra snedseglare födda i Stockholm härjar främst i Mariefred eller på Cypern, och de danska härjar i Hamburg, och de tyska härjar i Italien, osv.

Damen i videon har därför lite fel
Hon ser säkert ”rätt” att det kommit många kriminella från Europa, och levt om där nere, men hon ”ser” inte de som lämnat Afrika för att leva djävulen hos oss.

Eftersom ”alla” är upptagna med att försöka räkna ut vilket folkslag det är som är kriminellast lär man aldrig ”se” kopplingen mellan alk-droger+geografisk flykt+brottslighet. Brottslingar skaffar sig dessutom alltid ett brottsalibi och som inte sällan låter lite ”politiskt”.

Svenskarna ”Los suecos” sprider skräck på spanska solkusten

Svenska gatugängen bakom våldsvåg på spanska solkusten

Svensk döms till fängelse för våldtäkter på Rhodos

https://www.youtube.com/watch?v=lS6XrzOz1Nc

Jellinekkurvan

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.