Helgpyssel för energiroade

Skärmavbild    kl

lbLena, du innehar världens bästa sida, finns banne mig inget som matchar din. Snacka om att man/jag blir uppdaterad dagligen, det är en ren fröjd att surfa runt bland alla dina artiklar/länkar. Jag blir otroligt lugn när jag plöjer igenom artiklarna. Samtidigt så får jag en form av utbildning och jag får reda om saker och ting som jag aldrig någonsin har känt till tidigare. Jag är så mycket mer än nöjd, oerhört tacksam och glad att du/din sida finns. Du gör ett otroligt fantastiskt jobb Lena, helt otroligt fantastiskt.  / NN

Tack, så mycket, ja det är kanske nån form av utbildning men också jag som känner av hur mycket pionjär jag kan vara med tanke på kommande böcker. Man brukar kalla testläsare för ”de första läsarna” och det finns väl inget som hindrar att man har fler.

Då ska vi leka lite… se också texten om födelsetiden
Jag kommer nog vara rätt upptagen i helgen. Men om du vill leka med dina egna personliga energier gör du så här: Du surfar till indastro.com och på vänster sida fyller du i dina uppgifter, och får ett gratis svar.  Du kan bli medlem gratis, och kommer åt fler gratistjänster.

Vill du inte registrera dig där kan du skaffa dig en gratis energikarta här.

Vår indiske lärare, KRSchannel  282 tn prenumeranter, är absolut bäst, och har en hel skola  och i denna video lär han ut hur du ska läsa av din egen karta. Vi säger att du får fram att du har månen i femte huset. Då söker du inom hans kanal efter den videon; moon in the 5th house, och lyssnar på den videon.

Du får fram att du har Venus i andra huset då söker du på Venus in the 2th house. Du får fram att du har solen i lejonet. Då söker du på sun in leo, osv.

När du lyssnar antecknar du det du anser stämmer, och du kommer snabbt upptäcka att du hör saker du aldrig har tänkt på med du nickar instämmande. Det är roligt, spännande, lärorikt och intressant! När du är klar med dig själv kan du testa på en du känner väl. Anteckna vad du anser stämmer… det du tar fram nu är stommen till energin runt dig. För att få fram exakt behöver man plugga i bra många år eller be ett proffs läsa av eftersom olika energier korsar varandra.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.