Hela oss efter det nuvarande dramat

n e

Skärmavbild    klVideon nedan är extremt svår för den ovane men det är en ytterst  skicklig energiman som räknar på energierna framöver. Jag använder dem alltid som inspiration och de hjälper mig att tänka fem varv till. Han säger att en stor förvirring och osäkerhet är på ingående.

Det får mig att tänka:
-Givetvis, vi är ju utsatta för en regelrätt crazymaking av den typ psykopater är välkända för att iscensätta.

Vi släpas genom gyttja just nu, och vem som än gör det; Neptunusenergin, solstormar, Schumannfrekvensen, Gud fader själv, andra civilisationer så är målet att vi ska bli välfungerande människor på Tellus, och den som håller i taktpinnen kommer att vinna. Vi kan inte hålla på som vi gör…

Bästa botemedlet, förutom att använda dugligt energifolk, torde vara att lära oss vad crazymaking innebär, hur man värjer sig, etc. UMS har redan en kurs, som väntas bli modern inom tio år. (Du kan gå den runt år 2028 så är den inte konstig då. Nu har jag lagt två videos om saken nedan.)

I will be discussing our recovery from the current drama and how challenging it could be.

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.