Det kommer en dag då 99% av svenskarna får en chock

isis girls

isis ptiThe Hinduför 7 timmar sedan
Does the rise of the Islamic State have anything do with Islam? What does it want and what is its strategy? In The ISIS Caliphate: From Syria to the Doorsteps of India, Stanly Johny, International Affairs Editor of The Hindu, explains what makes it stand apart from other jihadist groups and why it continues to … Läs mer

isisNär jag flög sist till Indien, i februari 2017, såg man att beredskapen var extremt förhöjd.

Jag fick passera kanske fem tjänstemän som synade mitt pass, alla fem. Dessa fem roterar, och ingen vet vem som ska tjänstgöra på de fem posterna som dagen efter, utom chefer, och det är för att ingen ska kunna hota eller muta dem att släppa in t.ex. en ISIS-människa. Det får nog anses vara en stats ”normala” beteende inför en sån grupp som ISIS.

Gränskontrollerna är också skärpta här på ön sen ett par år tillbaka
Eller som säkerhetspolischefen har sagt mig här:
– Passpoliserna är våra absolut viktigaste poliser.

nSverige har en helt annan attityd, som enda landet i världen, och vi har t.ex. legaliserat ISIS flagga, och staten Sverige tycks inte fatta hur allvarligt bara det är, se video nedan.

Världen följer kampen mot ISIS som startade i november 2017 och som drivs av över 40 länder – dödstyst i svensk press – och jag har studerat en energimans syn på de nattsvarta själarna som skyddar ISIS på svensk mark – också genom att förtiga att världen nu enats om att lösa problemet.

Vad anser en energiman?
GW Persson generaliserar i DN-texten och förklarar sin framgång som kriminolog med att ämnet som sådant utövar en lockelse, till skillnad från t.ex. en fjärilsforskare. Han tycker att svenskarna är ”obegripligt intresserade av brott”. Synd att GW inte är student av de högre sanningarna, då skulle han förstå. Sanningen är att även här verkar Sverige i EVIGHETEN vara en plats för de förbannade själarna, för nattsvarta syndarna! Och vem är inte en självupptagen narcissist? Till följd av sin bortavlade andlighet (vi är ju världens mest sekulära land) älskar svenskarna sina deckarförfattare och alla dessa urdåliga tv-serier (med Persbrandt i hälften av dem) baserade på samma böcker. T.o.m. när det ska serveras ”andlighet” handlar det bara om den dekadenta sidan, om demoner och osaliga andar. (”Det Okända”, nu inne på typ sitt andra århundrade – är produktionslaget vampyrer, eller vad?) Läs mer

krusse
Tage Erlander och Nikita Chrusjtjov i den berömda Harpsundsekan.

Det är en intressant tanke att svarta själar ”väljer” Sverige
Om man läser dagens tidningar kan man tro att det har kommit in mängder med galningar men vi hade extremt många inrikes under hela min barndom. Jag har kollat det så långt att jag har frågat folk runt om i världen vad de har råkat ut för under just sin barndom i form av aparta händelser och än har jag inte kunnat hitta någon som ens har varit i närheten av det jag upplevde:

Grannens son var en högt uppsatt kriminalkommissarie, betrodd att vakta Nikita Chrusjtjovs statsbesök, och den gången somnade polismannen på sin post helt plakat, och det tystades ned. Han brukade skjuta ner grantoppar på kronans mark till jul, fina julgranar!, och dessa stölder tystades ned, och man lyckades även tysta ner då han smällde dynamit i sjön en natt, för att få kräftbete, så vi plockade död fisk i veckor efteråt.

Jag har ett tjugotal sånna ”vuxna” i min minnesbank
Den ena galnare än den andra, och det som förenar  samtliga är att de var högt uppsatta i samhället, och skyddades konstant. Vårt rättsväsende har varit selektivt länge, och styrt in sig på socialgrupp 3-5, men i princip aldrig tydligare än de senaste 25 åren. En minister som ljög på 70-talet fick sparken, och blev inte landshövding. Medberoende har funnits länge, men aldrig så tydligt som nu, och jag tänker på att vi har ministrar i regeringen som är solklara aktiva alkoholister samt att vi inte tycks kunna hantera ISIS-folk alls.

Vi har då över 40 enade muslimska nationer mot oss samt Ryssland
De är alla eniga om att ISIS-problemet ska lösas nu, och Irak var först ute och påstod sig vara ISIS-fria häromdagen, och det blev 3000 dödsdomar och 19 000 åtalas.
gpOm jag känner Sverige rätt kommer man att debattera frågan t.ex. varför SvT och SR släpper in dem.

Få lär debattera frågan att vi släpper in dem överhuvudtaget för då är man rasist. Men ingen kommer att handla därför att vi befinner oss i handlingsförlamning parat med en extrem pratkultur, och en vacker dag blir vi främmande makts arbetsbord. Måste vi bli, jag kan inte se annat.

Om vi backar till min grannson, som somnade på sin stol mitt under statsbesöket, löste aldrig Sverige det problemet utan det blev ryssarna som gjorde så långt att man meddelade ”aldrig mer”. Den berusade polisen togs aldrig ur tjänst men man lovade att inte använda honom om Rysslands president skulle dyka upp fler gånger på svensk mark.

Slaget på svensk mark kommer
marmainJag tror att vi ska förbereda oss på att säkerhetstjänster ifrån andra länder tar sig in dolt eller öppet den dagen det står ”Sverige” på agendan.

Vi brukar förbjuda allt vi inte gillar, och vi har givetvis förbjudit en invasion av Sverige men jag tror inte att omvärlden bryr sig. I bästa fall c d  c dcesänder man bara in agenter.

I värsta fall går man in öppet men det kräver en enad värld. Ena världen att man måste lösa ISIS-problemet är nog lätt idag.

Finansministern sa en gång i TV; ”Jag vill modernisera Sverige”
Om regeringen vill det kan man härma länderna häromkring där jag befinner mig i den muslimska staten  Norra Cypern. Det är mellan 5-20 års fängelse att ens tillhöra grupper som ISIS, Muslim Brotherhood, Islamisterna och allt vad de nu kallas.

I Sverige får de statsbidrag och mikrofoner.

brodraskapetSaudi Arabia declares Muslim Brotherhood ’terrorist group’ – BBC News

Egyptian Court sentences Muslim Brotherhood leader to 25 years in …

Muslim Brotherhood Terrorist Designation Act of 2017 – Congress.gov

The Muslim Brotherhood’s Ties to ISIS and Al-Qaeda | Counter …

Top Muslim Brotherhood official sentenced to jail in Jordan | PBS …

32 Muslim Brotherhood supporters get 10 years in jail – Xinhua …

Top Muslim brotherhood gets 25 years jail term – Information Nigeria

https://www.youtube.com/watch?v=59ZlKRzoHm0

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.