Hat, hets mot folkgrupp och min själ

Ovan har jag lagt ett energischema som rätt tydligt visar hur oförskämda människor agerar kontra det motsatta.

Du blir vad du äter och dricker, delvis…  och ser på nätet vad du sökt på förr…
Skriver du in ett sökord av typen ”blodiga mord” kommer Google att leda dig till blodiga mord, och skriver du in ”sockerkaksrecept” styrs du mot dem. Du skapar din egen uppfattning om Internet rätt långt själv.
Möter du någon som talar om att ”det är så mycket hat” eller ”man ser bara hat” vet du på ett ungefär vilka ord den personen har sökt på.

Den som söker på ordet ”hat” kan hamna här i denna artikel därför att jag har använt ordet ”hat” flera gånger.

Man gjorde detta en gång tidigare på Google, då man ändrade resultaten till varifrån den som söker sitter och inte en global källa till allt.

Senare ändrade man igen och lade till även egenskaper utifrån den som söker, vad denna sökt tidigare etc. som påverkar resultatet man ser.

Det är ju en av grunderna till att bl.a. reportrar ser all denna hets och hat hela tiden, för det är ju det enda de sitter och googlar på – och google gör sitt jobb och visar saker relevanta till vad deras intresse verkar vara.
Läsaren är en mycket erfaren IT-tekniker, min not.

Angående hat – det finns en del missuppfattningar om lagen om ”hets mot folkgrupp”
T.ex. att man inte skulle få tala alls om t.ex. invandringsfrågan. Brottet omfattar inte ”en saklig och vederhäftig diskussion”. Det är också tillåtet att säga vad man vill i sitt eget vardagsrum; i den helt privata sfären.

Enligt 16 kap 8 § brottsbalken, är hets mot folkgrupp att

  1. uppsåtligen,
  2. i uttalande eller i annat meddelande som sprids,
  3. hota eller uttrycka missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt ursprung, etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning.

Påföljden är fängelse i högst två år eller, om brottet är ringa, böter.

Brottet omfattar inte ”en saklig och vederhäftig diskussion” och inte heller uttalanden som görs i den helt privata sfären.

Den tycks däremot inte gälla svenskar, eftersom nedsättande tillmälen mot oss sällan verkar utredas, och det torde vara en miss, eftersom jag nu är överförtjust i likhet inför lagen. Jag ska strax ”bevisa” att den förtjusningen är förankrad i min själ, och har därför poppat upp sen jag kunde krypa som bebis.

Domstolen ska ha förkastat skärmdumpar som bevismaterial
Det hade förvånat mig stort om den inte hade gjort det eftersom vem som helst kan tillverka sånna, och man kan skapa falska konton, o.s.v.

Det finns tydligen någon stasiliknande grupp privatpersoner som letar ”näthatare” som de då anmäler.

Jag stötte nog på en häromdagen som skrev; ”det är nog anmälningsplikt på det här!” Hon hade felaktigt antagit att jag hade publicerat en nidbild på statsministern. De ser det kanske som sin plikt att anmäla folk. Men den plikten har de hittat på själva, och drivkraften kommer ifrån det alltmer utbredda fascistiska tänkandet.

Man kan omöjligt skapa en fascism utan dem, och utmärkande är att de vill straffa
Det är nog det gänget som börjar ange sina grannar lite senare, och de bör kunna rekryteras med enkelhet ur det alkoholistiska gänget eftersom ett alk-symtom är HA RÄTT, och andra är HARM, HAT, HÄMND.

Blir ingen ordning på någonting innan mögelfrågan är löst
Hur det än är med juridiken tror jag att varje svensk bör inse att vi är kanske världens mest oartiga folk, och vi är världsberömda för det. För många ligger för långt ner i schemat, helt sonika, och att folk inte mår bra ser man lång väg då man reser inne i landet.

1,7 miljoner är enligt Folkhälsoinstitutet mögelförgiftade och ett av många symtom är handlingsförlamning och aggressivitet. Man ser ofta att halva befolkningen är sömnlösa vilket lätt ger grinighet. 20% är aktiva alkoholister, enligt AA, och de kan ofta vara genuint elaka då självhat projiceras ut till hat.

Vi har en begåvad energikille i riket, Siwert Aldenryd
Han driver en blogg där man kan finna en mycket intressant artikel; Sverige under en ond demon 2002-2020 .

Ponera att han har rätt!
Vi alla vaknar upp år 2020 som om det bara har varit en mardröm sen 2002 då Persson skänkte bort oss till EU. Nu lär inte EU överleva därför att människan har aldrig klarat av stora unioner. Det har aldrig hänt varför jag alltid har varit emot EU av historiska skäl. Jag ger dem inte ens fem år till. De kommer gå sönder inifrån.

Jag har utrett bloggaren Siwert, så långt att jag bad honom analysera mig själv för nu kanske 8-9 år sedan, och först sa han nej men ändrade sig. Skälet till att jag gjorde det berodde på att han skriver väldigt mycket om offentliga personer t.ex. politiker. Jag ville se hur ”rätt” han hade om mig, och det hade han, och tanken blev då att om han har hyfsat rätt om mig borde han ha det med fler.

Nu kom han rätt otippat med en artikel om mig, som också känns ”rätt”, varför han får ett stort A i betyg, igen och gissningsvis kommer man att använda sånna som Siwert då man t.ex. ska anställa folk inom låt oss säga 100 år.  Indier har använt systemet i tusentals år, när man vill reda ut en människa, inte minst inför bröllop. Vi anser det vara österländskt hokus-pokus i allmänhet, därför att vi inte förstår det, vilket är lite synd eftersom man kan lära sig mycket den vägen.

Du får väl testa själv!
Bloggaren har en tagg kallad ”svenskhet” och du kan se om du känner igen oss som folk. Det jag uppskattar enormt är alla aha-upplevelser man får av energifolket. Vill du lära dig att tolka dig själv finns en skojig kurs som jag har skapat.

 

Lena Holfve om hyckleriet i Sverige och mer om den sublunära sfären
Utifrån författaren Lena Holfves solascendent, hennes utåtriktade och verksamma handlingsjag, finns mycket gott att säga! Solen står häpnadsväckande nog förankrad i horoskopets ”bästa hus”, det nionde för filosofi, religion. Hellenistisk astrologi kallade detta Gudens hus, vilket säkerligen syftade på ”överguden” Zeus (som under namnet Jupiter korrelerar med 9e som naturligen associeras med jupiteriska Skytten). 

Holfves solära handlingsmänniska – Solen är även symbol för den kognitiva förmågan eller kanhända den ”kognitiva stilen” – är inte bara väl uppbackad vad gäller disponentens husposition, Saturnus är dessutom ”upphöjd” i Rättvisans och Jämlikhetens tecken Vågen. Jag vill minnas att Holfves blogg innehöll en uppgift om att hon hade erfarenhet från det svenska rättsväsendet som nämndeman. 

Allt är visserligen inte frid och fröjd eftersom Saturnus i sin tur disponeras av en Venus som står i det hypersubjektivistiska Väduren vilken i sin tur befinner sig i ett ”Madonna-liknande” (artisten!) sensationalistiskt krig mellan den eldplacerade Venus disponent Mars i Vatten. Detta är i själva verket en ömsesidig reception och Eld/Vatten-kriget brukar ge intensiva själar med hög emotionell laddning! Läs mer

(I denna sin nyligen publicerade artikel om mig använder han det indiska systemet, och då har jag månen i skorpionen och i det västerländska i skytten, och jag hittade en hyfsad text om vad som skiljer.)

Svenskar uppfattas som oartiga | | forskning.se

Svenskarna är livrädda för allt | SvD

Svenskar – världens otrevligaste folk?

Svensken – världens ensammaste människa? | ETC

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.