Har vi två års ondska kvar???

lh

Den tecknade bilden nedan är skapad av Ateljé Lugnet som också har producerat min logga.

Har vi tur allihop har en smart svensk energimänniska ”rätt” och om så är fallet har vi två, tre år kvar…

Skribenten har en vass penna, mycket IQ, och kör sitt eget race och jag har utrett bloggaren. Eftersom han ofta gör energiutredningar avseende kända politiker t.ex. bad jag honom att analysera mig själv.

Först sa han nej, men ändrade sig, och han hittade saker, som stämmer väl, och som han inte kan ha läst sig till. Har han lika ofta ”rätt” – avseende de politiker han skriver om – som han hade runt mig ska man absolut lyssna:

Sverige under en ond demon 2002-2020
bloggarenSå var det bekräftat – svensken i gemen är mentalt derangerad ungefär sedan it-bubblan kollapsade här i Sverige (med visst eftersläp jämfört med internetkollapsen i USA). 

Efter att ha läst i Aftonbladet om den löst organiserade underströmmen ”The Scene”, som ligger bakom de utprånglade filmer och skivor som sedan en miljon svenskar stjäl en andra gång via illegal nerladdning, var jag bara tvungen att titta på nationalhoroskopets
planetära cykel för vår egen tid.
Bloggen sysslar inte med prognoser utan karaktärisering och bestämning av den astrologiska symboliken, men i ett enda tidigare fall ville jag åtminstone kontrollera hur det här indiska dasa-systemet fungerade. Valet föll på ögonblicket då en folkkär men svårt demonanfäktad artist, Ted Gärdestad, kastade sig under ett tåg och dog. Resultatet var faktiskt ganska tydligt. Se inlägget om Ted för fler detaljer om dasa-systemet.

När det gäller vårt nationalhoroskop är födelsen inte entydig. Före detta astrologen Stefan Stenudd undersökte senaste grundlagsändringen noga och fann att den klubbades igenom sent på eftermiddagen i Riksdagshuset.

Men det officiella dokumentet (som finns på nätet) är daterat till nästa dag, vilket fick mig att dra den naturliga slutsatsen att grundlagen i praktiken kom att gälla från nästföljande dygn. Dvs, vårt Sverige föddes vid midnatt och får intressant nog därför en personlighet i Vågens tecken – tecknet som strävar efter jämlikhet. Känns det igen, månntro?
Läs mer

 

svedalablöder

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.