Har vi kläm på det ”falska” Väst-NWO nu?

Skärmavbild    kl

Det NWO som alla debattörer håller på med är ett spöke; i första hand en Internet- och mediagrej i väst, bland västs debattörer och alt-media. Det kan inte uppstå nån NWO i ett imperium som är döende. Har aldrig hänt, kan inte hända, så lägg ner den oron. Hitta på, kämpa, ta in donationer…. se videos nedan.

 

Det verkliga är det ingen västdebattör i princip som synar för de vet inte ens om det
Det riktiga NWO kommer in stort enligt Bibeln efter sju års glädjerus, går under sen, och där är vi inte än. Men det byggs nu av det nya imperiet som ska ta vid. Jag har skrivit då och då att den kortlek vi synar, och allt det som händer i väst, kan mycket väl styras av en osynlig hand som sitter i just Kina.

Skälet till att de inte synar det äkta NWO beror med stor sannolikhet på samma sak som skälet till att läkarna inte känner till mögel; de googlar aldrig på engelska. Övriga världen kan ändå inte ge oss något, eftersom de rider på åsnor där, och bor på stampade jordgolv. Inget att bry sig om. Väst är superisolerat.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.