Har Sverige målat in sig i ett fantasihörn?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Jag vet inte varför man inte kan skilja på sak och person i vår kultur

Norra Cypern släpper inte in ISIS alls

En gissning är det kollektiva medberoendet samt den statliga rasismen som känns helt outstanding sen den svenska staten ville ge folk från främmande kulturer sexundervisning. Vi själva ska ha rosa band för att markera att vi inte vill bli våldtagna. Man utgår tydligen ifrån att de är så korkade att de inte vet vad våldtäkter är. Jag kan garantera att den reaktionen är man helt ensam om.

Något sjukare tror jag aldrig att jag har skådat.

Klicka

Man måste läsa utländsk press
Om man vill veta vad som händer i världen är det bättre att läsa lilla, lilla Cyprus  Today än vilken svensk jättetidning som helst. Jag har sökt på EU och gränser men hittar inget, som vanligt.

Propaganda och sällan nyheter i Sverige
Det är näst intill en omöjlighet att tala med en svensk DN- eller SvD-läsare om zionisterna i Israel.

Då är man judehatare, innan man ens har kommit till den första stavelsen, därför att de är lärda att judar = zionister. Förmodligen för att ingen ska våga kritisera zionister?


I verkligheten är de främst kristna

Det är en omöjlighet för mig att t.ex. säga; ”Judar flyr hit till Norra Cypern på grund av zionisterna i Israel.” Hur sant det än är.

Jewish life grows in North Cyprus – Jewish World – Jerusalem Post
Evangelicals and Israel: The Story of American Christian Zionism …

Artikeln fortsätter under filmen:

Från artikeln ”Den havererade Sverigebilden”, klicka!

Ni kommer aldrig få veta där uppe, locket på
Det skulle förvåna mig om pressen i Sverige skriver om vad mannen ovan eller nedan säger därför att då spricker hela västsjälvbilden. Den går just ut på att alla andra är idioter, bor på stampade jordgolv och rider på åsnor – utom jänkare.

Då blir det som Rosling sa; Rosling: Svenskarnas världsbild är helt skev  och då blir det snurrigt och speciellt om man hjärntvättar folk med den inställningen att man inte ”ser” t.ex. en mördare.

När man har en våldsverkare framför sig är denne inte ”våldverkare”! Den personen har en helt annan identitet; han är t.ex. muslim (ISIS-soldat) eller djurrättsaktivist eller ett ”barn”, som är vanligt förekommande idag, eller – ännu värre – en som absolut inte kan vara kriminell för personen kommer ifrån socialgrupp 1+2.

Fantasyland
Det blir också väldigt snurrigt om Löfven säger ”vi ska sluta / minska och inte ta emot flyktingar” när folket inte vet om att krigen är slut. Till Syrien började man återvända år 2016-17.

Lyssnar man på ett svenskt kommunalråd är denne beredd att ta emot massor med flyktingar…  som inte finns.  Känns som man lyssnar på en bunt narkomaner som har tomtar på loftet jämt och som lever i en fantasivärld.

U.N.: More Than 600,000 Syrians Have Returned Home In 2017 : The …

Detta lär ni inte få veta:

Vad är ”radikal kristendom”?  
”Enligt Första Mosebok, fjärde kapitlet, begick Kain mänsklighetens första mord då han dödade sin bror Abel eftersom Gud föredrog broderns offergåva. Gud förbannade Kain, och Kain flydde till landet Nod.” Är det ”radikal kristendom” om jag slår ihjäl min bror eller är det mord?

Radikala?
Vi har i över trettio år haft problem med ”djurrättsaktivister”, som gör inbrott, misshandlar, stjäl och släpper ut djur mot en säker död men likförbannat kallas de för ”djurrättsaktivister”. Det far omkring ligister som hotar folk, tar sig in hos människor, misshandlar dem, och de kallas för ”ung vänster”. I verkligheten är de båda nu nämnda grupperingarna kriminella ligister.

Nu är kristdemokraterna ute, se nedan, och talar om”radikal islam” och man ser ibland texter som går ut på att olika mördare påstår sig ha rätt att… och så nämner de t.ex. islam. De har dödat i Guds namn! Då kallas de ”religiösa” istället för det mer korrekta; mördare med skruvade brottsförsvar.

Ett barn leker med en tysk polis

Organisationer som är förbjudna
De har väl dragit dit upp där man kan få en radiomikrofon i sin hand? Här får de fängelse.

Saudi har just bestämt att det kostar 20 år att ens tillhöra dem, och då bör det kosta 7 år att hjälpa dem. 40 länder har gått samman för att krossa dem.

Vad anser de om Sveriges hållning? Tänk…

Mördare hittar i allmänhet alltid på försvar 
Likhet inför lagen betyder att vem som än gör något blir det samma konsekvens oavsett vem man är därför att man bedömer handlingar.

Får inte du göra inbrott hos folk, och släppa ut deras djur, får ingen annan det heller.

Får inte du döda folk får ingen annan det heller, och sen kan vi skippa brottsförsvaren.

Alla brottslingar har ”försvar” allt ifrån; ”Han var dum!” Ett rätt vanligt brottsförsvar är; ”jag ville bara hjälpa!”.

När vi plundrade Libyen kallades det för ”hjälp”
Jag och 800 svenskar polisanmälde Reinfeldtregeringen, och åklagaren la givetvis ner det med beskedet att inget brott hade begåtts. Givetvis är det ett krigsbrott att braka iväg med åtta Jas-plan och bomba folk i huvudet. Men det lär inte fastställas än på 30 år.

Om vi nu får lära oss att olje- och guldrån är ”hjälp” och djurrättsaktivister ”hjälper”, Ung Vänster misshandlar inte folk, nej, de bara utövar sin yttrandefrihet.

Ja då är det inte märkligt att den svenska staten har snurrat till det som man har.

”Radikal islam”!
Vi har säkert bröder som mördar varandra men vi kallar dem inte för ”radikala kristna”. Om det fanns någon ”radikal islam” borde de vara välkomna hit till Norra Cypern, Egypten, Saudi, osv. som är muslimska länder, men det är de inte eftersom de är farliga våldsverkare. Enligt SÄK-polischefen här är de mycket farliga, helt gränslösa, eftersom de går på knark som gör dem just gränslösa.

Man talar aldrig om dem som några ”muslimer”, som hos er, utan om mördare, knarkare, galningar, kidnappare, våldtäktsmän, ISIS-soldater.

Staten här vill inte ha in dem, varför gränsskyddet är förstärkt, då man vet att de finns i Europa, och kan ta sig in. Misstänker man att nån är en sån våldsverkare åker de ut;  Kasoulides: ISIS suspects deported from Cyprus in last year | News  Det är det normala; man skyddar sin stat mot angripare.

Går vi då under på grund av främmande makt?
Nej, vi går nog snarare under för att för få kan skilja på vad som är normalt och inte.

Newsvoice är inne på att Sverige blir ett fattigt klansamhälle och den risken är nog väldigt stor eftersom man redan är ett paradis för kriminella; inhemska och influgna, sen 35 år tillbaka.

Skymningskrigare
Om jag säger att det är väl självklart att man inte kan kriga utan konsekvenser ser svenskar i allmänhet förvånade ut.

Flera dagisbarn är ute och går mot Europas gräns

Men om man ”hjälper” länder att ta hand om deras olja lär det dyka upp soldater, förr eller senare, därför att man kan inte kriga utan konsekvenser. Det har man aldrig kunnat. Det är lätt att rekrytera soldater i det läget.

Sveriges hemliga krig – DN.SE
Så hamnade Sverige i krig – Fokus
Det är krig – vi måste acceptera det nu

Barnen har lekt med tändstickor?

Ett stort misstag att invadera Irak och Libyen
Man vet att en del av ISIS-soldaterna är våldsverkare ifrån deras fängelser även om lejonparten är utbildade i USA.

Jag tror aldrig att det har hänt förr i hela världshistorien att man släpper in soldater frivilligt och kallar dem för ”barn”.

När de slänger brandbomber omkring sig är det då pojkstreck? När de gruppvåldtar sig fram beror det på att de är färgblinda och inte ser rosa band? När de slår sönder en hel skola beror det då på pubertetsproblem? Taskiga sociala förhållanden? Psykiskt!

Barnen har fritidsproblem!

Jag lyssnade på en kille ifrån Afghanistan
Han påstod att svenskarna är världens djävligaste folk och han hoppas på att vi ska brinna hela bunten.

Frågar jag svenskar vet de att vi kört ”fredsarbete” i hans land. Ingen berättar att vi dödar folk” | Aftonbladet  /  Vi kommer att döda er, ni är inte människor” | Aftonbladet.

Vi kanske skulle reagera likadant om främmande makt skickade ”bara” åtta stridsflygplan som bombade skiten ur vår familj? Gripen levererar över Libyen  / Libyen – ett 3-årsminne av förstörelsen av ett land av NATO & Sverige …


De säger att vi är inte människor
Jag kan inte tänka mig att nån annan nation hyllade Mao. Hur Mao mördade 70 miljoner kineser – DN.SE.

Det NORMALA är inte att Aftonbladet gör sig till språkrör för skymningskrigare ifrån främmande makt eller hyllar massmördare.

Det NORMALA är att Säpo griper sånna som hotar men i Sverige gör man inte det; man räknar dem!  Vi kan inte längre räkna med att Säpo förhindrar terror | Aftonbladet


Skulle man kunna styra om skutan?

Jag fick frågan igår av en författarkollega om jag t.ex. skulle kunna prata förstånd med våra ledare, om jag fick 48 timmar på mig, vi stängde in dem och mig (som anses vara en hyfsad pedagog)  i en lokal, och tvingade dem att lyssna, och jag skakade på huvudet.

Jag fick frågan; ”Varför?”
”Jag tror inte att de har IQ nog för att förstå ens det mest basala t.ex. att de lär åka in på livstid många av dem lite senare, även om det tar 30-40 år som vanligt.”

Lider synbart för att mördare har det svårt

Ett exempel ser du här nedan; KD tror på allvar att ”Muslim Brotherhood” är muslimer som utövar nån form av religion, och är man emot deras verksamhet all over the world riskerar man att kallas för islamofob…   Det är så dumt så klockorna stannar.

Resten av världen kallar dem för mördare
I Sverige legaliserade man ISIS flagga. Den nationen går inte att rädda. Det är en omöjlighet.

Rikspolischefen här på ön är en jätte-islamofob för att inte tala om Saudis kronprins!. Båda dör hellre än att de släpper in ISIS-folk. Vår egen före detta tycker synd om mördare och är nu ansvarig för rikets säkerhet…

The Muslim Brotherhood : The Most Dangerous Islamic Terrorist …

Dessa barn kan tala ut fritt i vår press. Nåt få av oss kan.

Sveriges Förenade Muslimer, Ibn Rushd och Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén är alla exempel på muslimska organisationer som står för en radikal tolkning av islam. Genom ideologiska ställningstaganden och islamistiska kopplingar bidrar de till radikalisering av svenska muslimer.

Nyckelpersoner i de två förstnämnda organisationerna är ökända för att svartmåla västvärlden samt för att sprida antisemitisk och islamistisk propaganda. De förespråkar separatism och segregation och motverkar muslimers integration i västliga samhällen. Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén har dessutom utmärkt sig för sitt motstånd mot hårdare terrorlagstiftning.

Alltför många muslimska organisationer i Sverige rymmer en tolkning av islam som syftar till att i grunden omvälva det svenska samhället. Om de får som de vill går Sverige en mörk framtid till mötes. Istället för att som den rödgröna regeringen gör, samarbeta med dessa organisationer inom ramen för offentligt finansierade projekt mot ”islamofobi”, behövs en borgerlig regering som är beredd att vidta åtgärder för att rensa bort islamismen.
Läs mer

Ta del av Saudis ”åsikter” nedan om samma grupp:
Vem vet mest om ligister, som kallar sig för ”islamister”?  Sverige eller regeringarna häromkring? KD vill uppenbarligen stoppa bidragen till dem men helst utan att bli kallade för ”islamofob”.

Kan du föreställa dig i sinnevärlden att någon skulle kalla kronprisen i Saudi för ”islamofob” när han bygger en 600 mil mycket bred och lång mur för att slippa mördarna?

Saudi Crown Prince Says Muslim Brotherhood ’Very Dangerous … Det tror jag det att de är farliga; de har mördat bland många andra i runda slängar 100 000 muslimer.

Kronprisen vill ägna sig åt Vison 2030  (Agenda 30)
Han har läst samma texter som våra ledare men tycks inte ha kommit fram till att alla gamla och sjuka ska nackas, och landsbygdens folk ska inte terroriseras. Man höjer inte bensinpriset för att ingen ska ha råd att bo på landet.

Vi bör fråga oss om det är Agenda 30:s texter det är fel på eller västledarna?
Kronprinsen tycks i vart fall köra ett eget race på samma texter. Nej, mycket lite av vad du hört om Saudi stämmer med verkligheten.

Nedan till höger har du deras mest kända kvinnosakskämpe Princess Ameerah, och hon lär väl dyka upp även i västs media? Saudiarabien tar plats i FN:s kvinnokommission. En av de saker jag kan tänka mig att hon vill tala om är nödvändigheten av skydd; en 600 meter lång mur hemma t.ex. Men man visar ingen bild på henne i Sverige utan man förfasar sig över att Saudi ämnar lägga sig i kvinnofrågorna. Du får bedöma själv. Jag har lagt ut en film nedan där hon talar ut.

Om det inte sker ett mirakel hemma lär vi väl få sätta oss i Saudi allihop. I vart fall de av oss som vill ha ISIS-fritt.

Saudi Vision 2030  /

Saudi Arabia’s Vision 2030 and its wealth of potential | World Finance

Wilbur Ross says Vision 2030 could be bigger for Saudis than oil

Saudi Crown Prince presents his transformative Vision 2030 to UK …

Saudi Arabia’s Vision 2030 makes sense, says CEO of UAE sovereign …

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 788 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

  1. Har Sverige målat in sig i ett fantasihörn? Ja. Det är i min mening fulmedias fel, vars agenda i stort sett styrs av imperialister som lever på konflikt. Du skriver på ett utmärkt sätt. Jag lägger upp din intressanta blogg i en RSS-feed i Vetenskapliga partiets högerspalt.

1 trackback / pingback

  1. Ledarna är för naiva, okunniga eller köpta för att klara problemen - Författare Lena Holfve

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.