Har han rätt, är SD farliga?

Cause Effect Fascism

Skärmavbild    klOm SD får växa… livsfarlig utveckling… Ovan lägger  jag  schemat för  hur spindelnätet byggs över hela väst, och samma längst ner för lättare utskrift.

Det byggs inte av SD eller av Åkesson, och alltså inte bara i Sverige, utan av multiinternationella bolag där vapen- medicinindustrierna är stora deltagare.

Det kan vi vara säkra på därför att fascism är en sammanslagning av jättebolag och staten dvs de samarbetar via lobbyister.

fascism

Jag har satt en pil vid uttrycket ”Vänstern vägrar att kompromissa” och vid ”polarisering” och det är två viktiga politiska redskap, och utan dem går det inte.

Åkesson påpekar att vi har problem i landet med t.ex. kriminalitet, och vänstern skakar på huvudet, och under denna period skriver inte tidningarna alls om några brott i princip. Efter ett tag börjar MSM rapportera varje väskryckning, och alla säger;
-Åkesson har rätt!

Det ser man ju i tidningarna att han har
Den punkten byggs således lika mycket av Åkesson, som av Löfven, och resultatet blir polarisering, precis som tänkt.

Man kan alltså säga att om vänstern fortsätter vägra se verkligheten går vi mot en livsfarlig utveckling.

Skärmavbild    klVi kan också säga att SD måste växa för att vi ska få fram polariseringen, och de växte med hjälp av mobbing. Det vet alla statsvetare att om du ska ha ett parti att växa fort ska du mobba det. S fick snabbt majoritet, och deras ledare fängslade man…

Om du skriver ut de två scheman som är aktuella känner du igen bygget, och det mynnar sen ut i en enpartistat som iscensätts under folkets jubel.

Men det blir inte Åkesson som på allvar kliver fram och säger;
-NU ÄR DET NOG!!!

fascimDet blir en karismatisk ledare, som vi inte har sett ännu, som samlar båda grupperna dvs vänstern som vägrade kompromissa med motpolsgänget.

Han eller hon samlar i princip hela folket, och i Ukraina såg vi att den karismatiske ledaren, en komiker känd från TV, sopade hem 70% av rösterna.

Hur ska man kunna bli en enpartistat?
Det är vi redan. S t.ex.kan  omöjligt  vara  socialister  eftersom  de slaktar ner strejkrätten, och har gjort i etapper sen Mona Sahlins tid.

Centern kan omöjligt vara böndernas parti eftersom de slaktar ner just bönderna. När Reinfelt dök upp höjdes  arbetsgivaravgiften, och slog ut mängder med småbolag.

annieEftersom alla är i princip lika, utreder du SD kommer du att finna att de röstar i princip alltid som s i riksdagen, blir det lätt för den store ledaren att samla just alla – hela folket.

I schemat hittar du ordet HANDLINGSFÖRLAMINING  – deadlock – och nu är det slut på den och vi går mot handling!

Det är främst det som får det helt sönderstressade folket att jubla.

En polisstat iscensätts, och under folkets jubel, och det jublas ända tills den egne sonen eller maken bara försvinner. Då byts jublet ut mot en regelrätt skräck som bryter ut när den första gruppen lokalbor protesterar över att polisen inte alls tycks ta hand om ligisterna utan ger sig på folket.

Så, svaret på frågan torde bli ett nej, det handlar inte om SD eller Åkesson i Sverige. Det handlar om årtusendets största manipulation i hela väst där varje namnkunnig politiker bidrar, medvetet eller omedvetet, med sin bit. Planerna lades med stor sannolikhet direkt efter ww2 då ingen av de nu agerande ens var födda. Nu dansar alla bara med utmed den vassa eggen, och USA ligger före oss.

Sweden: Fascism in slow motion – John Ray

 

Cause Effect Fascism

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Det finns fortfarande svensson-typer som tror SD kommer rädda Sverige. Det bekymrar mig också. Men frågan är vilka som ska ta över respektive parti. Åkesson och Sjöstedt har karisma som en utsliten disktrasa. Man kanske borde ta sig en titt i deras ungdomsförbund om det verkar groomas nån där som kommande ledare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.