Handlingsförlamningens mål

Ett verktyg man använder för att bygga en fascism är ”deadlock” – handlingsförlamning – och när man kört det tillräckligt länge börjar folket längta efter en stark ledare. Denne finns med stor sannolikhet i garderoben redan, och det blir inte Löfven, och när denne starke ledare stiger fram jublar folket.
– Nu är det slut på handlingsförlamning!

Klicka

I nuläget är det bara en av tio som kan tänka sig en starkt ledare, och vi ska notera att man har börjat mäta detta nu på allvar. Det kostar skjortan att göra den här typen av marknadsundersökningar, och det anges att ”studieförbunden i Sverige” ligger bakom just denna.

Vi kommer att få se fler sånna mätningar och handlingsförlamningen kommer att bestå, och till och med öka, tills man har manipulerat hela folket för att det ska längta, längta, längta efter en stark ledare.

En fascistisk diktator, med andra ord, karismatisk till tusen – annars går det inte –  och vi har redan ett slags enpartisystem och det systemet lägger sig sen inför denne starka ledare; folkets vilja!

Om jag minns rätt fick Hitler 2% av rösterna vid första valet och redan efter det andra hade han en egen majoritet därför att han gick in och bröt deadlock; byggde vägar, broar, folk fick jobb, mat på bordet, framtidstro!

Under denna process är det mycket få individer som ens tänker på att det händer väldigt många konstiga saker t.ex. att en medlem ur det svenska arbetarpartiet, och tillika arbetsmarknadsminister, vill införa strejkförbud. Det är länge sen sossarna kuppades; dagen efter mordet på Palme gissningsvis.

Ingmar Bergman sa ungefär så här; ”Jag var socialdemokrat länge och stolt över det ända tills jag förstod att de ville döda mig.” Arbetarna, de få vi har kvar, får nog klia sig i huvudet då arbetarkommun vill införa en lag, som lär bli sträng, mot strejker!

Det samhällsingenjörerna alltid lutar sig mot är att människor inte tar in ny information
När jag var uppe i Norrland, och talade med en av mina samhällsspioner, sa vederbörande att ”gamla sossar är värst, de ser överhuvudtaget inte vad som händer!”

Det gjorde inte tyskarna heller, inte i tid, och det vimlar av svenskar som har hånat dem för det, under hela mitt liv, och eftersom man alltid slutligen blir som de man föraktar räknar jag med att hela det gänget, och de är många, är de som åker på pumpen värst nu.

De som tänker utanför boxen, och som når ut med budskap som detta nedan, lär hamna i fängelser eller på mentalsjukhus.

Det farligaste som kan hända dessa samhällsingenjörer är att folk inte vill betala skatt till deras löner…  Men den risken är noll därför att handlingsförlamningen borgar för att ”alla” vill ha starka, starka handlingskraftiga ledare.

Och ”alla” kommer att säga jublande:
– Äntligen!!!

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)