Handla ny mat då man inte mår bra

Fryst lax från Atlanten

 

Dagens tur till butiken gav mig flaschbacks, från de åren då jag var livshotande och allvarligt sjuk, för då satte tjejerna mig på en pall i butiken, och så fick jag säga vad jag ville ha, och de sprang och hämtade.

Idag såg en av dem att jag inte mår toppen, jag gissar att hon såg svettpärlor i min panna, så hon tog min kundvagn pronto då jag var på väg mot kassan, och packade upp, gör jag normalt sett själv, i kassan packades allt vartefter, och sen kom chauffören, och tog allt.

Det var också därför jag kom att stanna i TRNC, man måste vara frisk i Sverige för att klara av att vara sjuk, och all form av svaghet hatas samt mobbas, givetvis, i ett f-bygge.

Gamla minnen ledde mig också tillbaks till Karolinska, som gav mig ”round up” intravenöst, för att döda parasiten Leishmania, och en biverkan man kan få av
den medicinen är diabetes.

Om jag minns rätt var det typ 90% som får det – alternativet är att man dör… de äter upp en … så det är inte så mycket att tjafsa om. ’

Jag har läst symtomlistor, och är 100% säker, så den ska nu slås ner helt, botas, med asiatiskt tänkesätt, och metoder.

Jag har aldrig förr läst innehållsförteckningar…  ny vana, och hem kom också en helt ny mat därför att insulinet ska fixas först.

Jag kommer att leva efter ett spikat schema, tills det är klart, och om 31 minuter, dvs 11.00 ska jag till poolen, och sen hem 12.00, och äta en stor lunch som redan är fixad, en röra som innehåller exakt det jag behöver för att fixa insulinet.

Spread the love
Om Lena Holfve 9202 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.