Du behöver en pigg hjärna framöver för nu byter alla glasögon snart

o
universum
Klicka

Vi rusar mot ett paradigmskifte
Paradigmskifte, motsvarande engelskans ”paradigm shift”, begrepp och teori som infördes av Thomas Kuhn som beteckning på ett byte av vetenskapliga tankemönster och förebilder, det Kuhn kallar paradigm.

Begreppet lanserades i boken De vetenskapliga revolutionernas struktur 1962 med den svenska översättningen paradigmbyte, men genom anglosaxiskt inflytande har ordet skifte kommit att få företräde framför byte, vilket haft betydelse för tolkningen av Kuhns idéer, där liknelser i stil med regimskifte kommit att ligga närmare till hands än Kuhns liknelse glasögonbyte. Källa

 

Sociologin lär falla
Det finns inget stöd för att hotet om långa straff förhindrar brott eller avhåller någon från att begå brott. Däremot är det tyvärr så att kraven på hårdare tag ger illusionen av politisk handlingskraftLäs mer

Om man läser hela före detta fackbasens och länspolismästare Gunnmos artikel ser man att han kämpar för att utöka sociologin. Mer, mer av samma sak som har gått åt skogen i 40 år. Gunnmo drog sociologin till sin spets för några år sedan, och avskedades på grund av skriverier?

Så fick Gunno Gunnmo sin långsemester | SvD
Tre månader senare har rikspolischefen hamnat i nytt blåsväder. Denna gång gäller det Stockholms länspolismästare Gunno Gunnmo, som definitivt inte står högt i kurs i mina ögon. Särskilt inte efter hans beslut häromåret att under Södermalmskravallerna inte låta polisen ingripa mot brott därför att pöbeln då kunde känna sig provocerad. Samtidigt som söderborna fick sin egendom nersprayad och sönderslagen.
Stockholmarna förtjänade något bättre, skrev jag då. En uppfattning som bekräftades av Rikspolisstyrelsens utvärdering av eländet.

Det mesta kriminologerna säger kan vara fel | SvD


Psykisk ohälsa, depressioner, utmattning, panikattacker, ångest osv
Dessa diagnoser lär inte kallas för ”sociala” eller ”psykiska” i framtiden utan kallas för  just inflammationer.

lakare
Klicka

A wave of new research suggests that mental illness, like much disease, is the result of inflammation. Celeste McGovern investigates how to douse an immune system fire to cure depression, anxiety, obsessive compulsion and more

The last time Ali Zeck tried to kill herself, she was in a mental hospital. The antidepressants weren’t working, nor were any of the psychiatric drugs she had been taking in various strengths and combinations for nearly 25 years. Diagnosed with an eating disorder in her early 20s, Ali was hospitalized for a few days and sent home with her first prescription, which she was told she’d need for life. Läs mer

 

Om du tänker dig att sociologin redan har fallit
Då har vi inte längre några läkare som anser att ”utmattning” är ”socialt” eller ”psykiskt” och då förstår vi varför man har fått fram i en studie att 88% satte fel  diagnos. De har i princip kört ideologi-medicin och inte real-medicin.

Det är därför UMS fungerar eftersom vi redan har skiftat
Petrea Karlsson  kan visa dig det tydligt hur det går till:

Hon hade varit sjukskriven i 15 år, när man sa henne (bild 1) att det enda som återstod var långvården. P3:a kom till UMS, och bild 2 visar då hon är igenom grunderna, bild 3 visar då möglet tränger ut ur kroppen, och bild 4 är som hon ser ut idag.

Hon jobbar numera halvtid som lärare, och skriver på en bok, och den lär helt säkert innehålla mängder med vårdproffs som sökt få henne att förstå att alla symtom är ”sociala” eller ”psykiska” – sociologin, igen!

Hur kunde då UMS hjälpa henne?
petrea kopiaTvå saker krävs; det ena är att hon är så sjuk att hon inte har något att förlora.
– Här kommer en författare som säger att jag har en inflammation i hjärnan, och som förklarar. Jag ska banne mig testa!!!

Det andra som krävs är att den som leder UMS (jag) är helt immun mot eventuella anfall, troll, vansinnigheter samt att jag redan har låtit sociologin falla fullt ut i min värld och i mitt vardagsrum.


Ovan i den engelska texten talas en våg av nya forskningsresultat
När det sker ett skifte blir det alltid brett och djupt, och det är inte en eller tio studier som visar att vi måste byta glasögon utan hundratals, och det krävs att fler och fler testar de nya glasögonen.

Innan skiftet bryter igenom har vi en mellantid
Om jag säger till 3100 UMS-medlemmar t.ex. att ”panikattacker är inte psykiska, de är leverns språk, står för att den är överbelastad” så låter inte det konstigt alls i deras öron. Men om en ännu ej invigd hör det låter det mer än knepigt, ett tag, tills det är normaluppfattningen därför att skiftet har tvingat fram nya glasögon.

Ut från UMS kommer tusen och åter tusen människor, som jobbar som chefer på SKV till kör truck, och som säger:
 – Ångest? Det är leverns språk, vet jag helt säkert! Jag har sett massor med bilder på folk som fixat sin lever och som blev av med allt sånt.

Det blir en väldig kraft när en grupp består av 3100 människor
tackDe peppar varandra att testa alla dessa ”konstiga” metoder som vi har. Om några år är de inte ”konstiga” längre utan helt normala; alla gör så!

Upplevelsen att gå ifrån ”det är bara långvården nu som återstår för dig” över till att känna sig normal, leva som andra, jobba halvtid är som ett enda livräddande skifte i sig självt.

De berättar för nära, kära, chefer, lokalpressen, och flera lär skriva böcker och så sprids en ny metod
När denna nya metod – de nya glasögonen – används av många dör de gamla metoderna och skiftet är ett faktum. Jag själv tror att just ”psykisk ohälsa” får sitt stora skifte om ungefär tre år.

somnlos45 miljoner berörs inom EU
När det gäller just detta  ämne lär skiftet få enorma konsekvenser därför att inom EU finns cirka 45 miljoner ”utmattade” som felbehandlas just nu. Dvs. man tror att det är socialt (sociologin) eller psykiskt. Terapisamtal och psykmediciner biter inte på mögel, parasiter, metallförgiftningar, svamp, bakterier och virus.

Om vi läser texten om länspolismästaren som gick för långt, och som fick sparken, när han utövade sociologin in absurdum så ska vi komma ihåg att det är just denna press på en ideologi som får den att falla. Det är bara att tacka Gunnmo.

Jag har skämtsamt sagt att du har 30 år på dig att läsa ”Sömnlös”
Men så är det nog därför att den innehåller för oss ”helt otroliga” metoder, och de är använda av tusentals svenskar under 1,5 år, men de är så pass udda att jag räknar med att ”Sömnlös” blir modern längre fram.

Först ska ”alla” säga:
 – Det går inte, det har vi aldrig gjort förut.

Ett stort förlag hörde av sig och ville eventuellt ge ut just ”Sömnlös” som ljudbok
Men de tycks ha ändrat sig lite, och talar nu om att de vill ge ut även flera av mina gamla böcker, och vi får väl se var det landar.

Nästa bok kommer att handla om hur man blir frisk
De som redan är skrivna handlar om att ens kunna stå på benen, och de löser akuta problem, men nästa kommer att ta sig an fler grundorsaker än mögel.

Jag har ett enormt team bakom mig; 30 specialistläkare i Indien
”And its always very happy to see your mail and to see the love and care you are showing to the needy people.  All the best regards for you and your humble nature. We are happy to give information about home remedies,  our Doctors will be sending the details.  And all the best for your new litereary venture”.

Du får väl klia dig i huvudet angående NASA och månlandningarna också:

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.