Gruppen är redan ett huvudproblem, och hamnar lätt i domstolen och på sjukhusen

Klicka så kommer du till en bra artikel

Vi har alla sett dem; ilskna som få… Jag har skrivit en del om dem, se tagg Dry Drunk. Fenomenet tycks vara helt okänt i Sverige. Jag ”ser” dem dock överallt, inte minst på FB.

Enligt Hazelden är oddsen i princip noll om de inte har en sponsor t.ex. som kan ”operera” dem snudd med hjälp av yxor. Det är ingalunda säkert att det ens biter, och jag skrev en artikel tidigare som handlade om att den svenska missbruksvården skapar dem pga en allvarlig felimport.

Världens mest kände är George Bush, och den mest kända i Sverige torde väl vara Schyman.

Nu kan man bara gissa men regeringen anser att 10% av befolkningen är aktiva alkoholister, AA säger 20%, säg att vi har 1,6 miljoner, och de har då sen 80-talet fått en vård som garanterar en dry drunk. Video 1 är också titlad; The dry drunk in AA – untreated alcoholism.

Har jag rätt har vi i princip inga äkta nyktra alkoholister alls i Sverige. Vi tror det.

Jag la ut en bild ovan, som handlar om det energiskifte vi befinner oss mitt i, och har denna grupp, som bör vara minst en halv miljon, tur så får de draghjälp via den nya energin. Det visar sig. Den lär bli en vattendelare, och jag tänker på Sadhgurus solarminimum utredning.

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9800 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.