Grattis, om du inte satte på dig en gul väst igår

Lena Holfve, författare till Utmattad, Mögelförgiftad, Parasitfri, Är barn allt?, Häktad på sagolika skäl, Mordet på Törnrosa
The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Då gjorde du inte som ”eliten” vill
I Sverige leds de av en kvinna som åtminstone en gång har ätit middag med A Borg, och pappa sa jämt:
– Visa mig vem du umgås med så ska jag säga dig vem du är.

Du vet, Borg med sin nya karriär – toppjobb på investmentbank – och det räcker, om vi ska tro pappa, för att alla röda varningsflaggor ska vaja.

Ovan ser du en bild på EU-poliser som alltså måste motiveras..

Det finns smartare sätt att ta livet av dem, och det är att vägra rösta, lämna EU rent fysiskt, vägra driva bolag inom EU, inte köpa varor alls producerade av globala företag, konsumera minimalt och så mycket som möjligt lokalproducerat, och slutligen jobba så lite som möjligt. Det sistnämnd var nog det som knäckte Sovjetstaten slutligen, och vi kommer hur som garanterat inte att kunna prata omkull dem.

Det är en öppen polisstat som ska födas
Nedan låter jag en kvinna tala ut, och det första jag frågade mig var om hennes historia är sann? Jag tror på den, och jag är rätt van vid brottsbeskrivningar, och jag vet sen tidigare att Västerås är High Chaparral avseende många myndigheter.

Men även om den inte skulle vara sann är den helt befogad därför att den så väl beskriver polisstaten. Fisken ruttnar från huvudet och nedåt, och riktiga poliser har sen länge sagt upp sig, motats ut, och vi kan tillägga att maskulin energi är helt förtryckt i Sverige – skydda har omvandlats till utsätt!

Det är också ett faktum att jag personligen aldrig i livet skulle frivilligt tilltala en svensk polis sen minst tio år tillbaka. Det är också ett av deras problem att ingen vill det; inte ens vanliga, ostraffade medborgare.

När du inte satte på dig en gul väst, och gapade och skrek på stán, så bidrog du inte till denna utveckling! Sätt dig ner och fundera ut väsentligt smartare och långsiktiga strategier!

Våldtäktsutredning mot polis las ner SvT Nyheter

Drogad och våldtagen av POLIS, nu är JAG anmäld…
Jag brukar inte lämna ut så mkt personlig info… Men nu gör jag det, nu går jag ut helt offentligt här med både namn och bild.

Anledningen är att min gräns för vad jag klarar av är nådd, Jag vet inte vad jag ska ta mig till
mera…
I feb 2018 så tog jag mitt livs SÄMSTA beslut någonsin-jag anmälde en polisman i Västerås för våldtäkt.Jag blev våldtagen på flera olika sätt, slagen, förnedrad och fick höra när jag grät då det gjorde så ont av polismannen att ”det ska göra ont att bli knullad”.
Dum som jag var så litade jag på poliserna som på plats grep honom och sedan såg till att han blev anhållen som sa att ”det spelar ingen roll om han är polis när han har gjort detta emot dig”.

Då visste jag inte det jag idag vet, via granskande media som tagit reda på – att större delen av hans släkt består av polisbefäl, poliser och åklagare…Jag fick skador fysiskt på flera olika sätt vilka dokumenterades på Västerås sjukhus, åtminstone vad jag och mitt målsägarbiträde tror…Då interna utredningar direkt tog över fick nämligen varken jag eller mitt målsägarbiträde ta del av NÅGRA resultat. Vi fick inte se min rättsläkarundersökning, inga av de förhör som hölls med de poliser som var på plats, inga analysbesked efter rapekit undersökningen INGENTING!!

Allt blev ”sekretess” och åklagare NN (jag har tagit bort namnet, min not) la direkt ner förundersökningen trots flera bevisa

DÄR hade min mardröm kunnat ta slut… Men det gjorde den INTE!
Helt plötsligt började konstiga saker hända mig…

1. FK får in ett anonymt tips om att jag jobbar svart, att Jag jobbar trots sjukskrivning (salongen jag jobbade i ligger MITT EMOT polishuset i Västerås.)

Självklart var det jättejobbigt mitt i allt annat att återigen bli ifrågasatt och att jag fick lägga massa tid på det.Tid, ork och energi som jag verkligen inte hade. Men efter att ha redovisat ALLT Så lades utredningen ner, jag hade inre gjort något fel.

Vi har en lång väg att vandra tillbaka till normala poliser

2. Sen kommer NÄSTA sak!
Ca 4 månader efter de lagt ner utredningen om våldtäkt av polismannen väljer Utredaren J på intempolisen som hållt i utredningen att anmäler mig för NARKOTIKA brott.. Jag blev drogad i samband med våldtäkten, vilket visade sig i det rapekit som gjordes på sjukhus.

Men detta har han valt att INTE redovisa för varken mig eller mitt målsägarbiträde under ”utredningen”, trots att vi hela tiden bett om att få ta del av vittnesförhör, provsvar, rättsläkarundersökning mm.Inga provsvar, vittnesförhör, Sos-samtal, provsvar mm skulle lämnas ut efter Åklagare B beslut.De valde alltså att inte säga något om detta utan istället valde de att spara detta och ANMÄLA mig!

Så nu ska JAG sitta på en offentlig rättegång åtalad för narkotika brott – för att jag blev drogad i samband med en våldtäkt av en polis!

En rättegång som kommer vara helt öppen, vem som helst får vara där och där måste jag inför alla berätta om anledningen till detta, att jag blev drogad i samband med en våldtäkt.

Det vidrigaste jag någonsin varit med om- det som skadat min tilltro till människor för evigt.Det som slog sönder min värld…. Och nu är jag den ”skyldiga”. Dessutom i samma tingsrätt där hans släkt arbetar som åklagare. 

3 Det tar inte slut här… 
Nu har dessutom en orosanmälan till Soc gjorts, 1 år senare då de är oroliga för mina barn…Bl.a. då J. nu är misstänkt för narkotika brott är det en ostabil och farlig miljö för mina barn.

Inte ETT ENDA ORD om att blev drogad i samband med våldtäkt och att provsvaret kom då de gjorde rapekit! Däremot skriver de att ”då Jenny varit utsatt för en våldtäkt så kan hennes psykiska mående vara en fara för barnen…Då hon även tagit narkotika är det en farlig miljö för barnen och de behöver hjälp:-(

Vad som än händer skulle jag Aldrig Vända mig till rättsväsendet igen…Tyvärr, allt det jag trott på är borta. Att alla är lika inför lagen oavsett jobb, släktskap mm

Mitt liv är förstört och just nu en enda jävla kamp då de straffar mig på alla sätt de kan för att jag gjorde det oförlåtligt vidriga anmälde en polis för våldtäkt:-(

Men Jag är inte den enda tyvärr…
Ytterligare en polis i Västerås blev anmäld för våldtäkt i somras… Men locket ligger på!!
Dessutom har ytterligare 2 kvinnor kontaktat mig och berättat om samma sak…De anmälde en polis i Västerås för våldtäkt, allt lades ner med sekretess och de har precis som Jag råkat ut för ”hämnd” av polisen för detta.

Varför skriver jag då detta… Varför eldar jag på brasan…. För att NU FÅR DET RÄCKA!!!
Antingen är det här det som kommer göra att jag inte orkar mer, eller också så får jag nu hjälp att sprida detta via FB och att ngn orkar ta tag i det.

För jag orkar inte mera.

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 747 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. Grattis, om du inte satte på dig en gul väst igår – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.