Grannarna sjunger?

Skärmavbild    kl

Det är uppfinnarnas julafton just nu!
Ställ in dig på megastora förändringar framöver, för när människan pressas händer det grejer, och så har det alltid varit. Bli inte förvånad om det snurrar en miljard små satellitsolar ovanför våra huvuden inom bara ett, två år. Människan har alltid löst sina problem, alltid!

Skärmavbild    klRaseri
Nu när de drog korten runt censur, och då Swebbtv stängdes, exploderade många, precis som tänkt. En sände på mig tre filmer via Skype som alla handlade om att nu, ja nu, nu får vi inte prata längre!

De känns nästan hysteriska, och är helt övertygade om att vi ska ”globaliseras” och det finns absolut ingenting som tyder på det. Allt tyder på att vi ska bli nationalistiska som aldrig förr, och det finns ett kort om den saken också. Nationalism är en av hörnstenarna då man bygger en fascism, och den byggs!

Upploppsstyrkor ska fram
När man bygger en sån skapar man också en hysterisk pöbel som ska användas vid upplopp, och fenomenet ”upplopp” började gamla Hemvärnet, nuvarande Nationella Insatsstyrkan, öva på för mer än tio år sen.

De ska alltså ut och slåss för sin ”yttrandefrihet” lite senare, och som är en ren illusion
Vi hade full ”yttrandefrihet” på 50-talet men inte en enda käft, ingen i familjen, ingen på sjukhusen meddelade en med kräfta (cancer) att denne hade det därför att det var socialt helt förbjudet. Läkare fick inte tala om för någon att ”du ska dö”. Totalförbjudet! Hade du gjort det hade legget rykt.

Det fanns inte en enda förälder fram emot 1970 som klagade på en lärare, då fick nog läraren strypa en kattunge eller nåt under lektionstid, och det berodde på att det var absolut förbjudet under rådande kultur.

Igår fick jag ett mejl som innehöll en mycket speciellt text, om en bok om utmattning

utvisningGått in i väggen?  Utmattningssyndrom?
 Massor av tips hur man blir bättre och till sist kanske helt bra.
 Skriven i Sverige, för svenska förhållanden.

Den sista meningen får nog betraktas som helt unik i ett reklamutskick men har helt säkert sin rot i att min egen bok ”Utmattad” har hämtat hem asiatiska metoder, och nio av tio svenskar tål ingenting som kommer utifrån. Eftersom folk blir friska av ”Utmattads” innehåll måste man nu nogsamt påpeka: Skriven i Sverige, för svenska förhållanden.

Inte av en idiot som sitter på Cypern alltså, och som strör asiatiska metoder omkring sig, och mejlet var adresserat till denna domäns info-adress, så den har man snokat rätt på.

Vi har formellt yttrandefrihet men nio av tio svenskar tål inget som kommer utifrån, vad du än SÄGER, och får vi tro Siwert, som skrev boken ”Folksjäl, som i en filterbubbla” (boken som pdf-fil) beror det på att energin i Sverige avseende utlandet är helt tilltäppt. Vilket förklarar varför man inte ”ser” ISIS-soldater heller. Vilket förklarar varför allt ska bevisas med svenska studier, skrivna på svenska. Vilket förklarar varför vi ligger 60-6000 år efter alla andra. Vilket förklarar den skeva världsbilden; alla är fattiga och bor på stampade jordgolv utom vi!

En läsare åkte med på en rolig resa nyligen
Det finns dataprogram där du kan ta fram rådande energi om du flyttar på dig, och läsaren ska flytta, och fick en karta av mig rörande den nya boplatsen, den nuvarande och där läsaren är uppväxt. Lite senare fick jag veta; ”Mycket stämmer!” Innan hon fick energikartorna hade hon sagt mig att den nya platsen kändes som ”att komma hem”, och texten om just den platsen startade med en mening om just det; här känner du dig hemma! De andra två har hon överblick över eftersom hon redan har bott på de platser jag tog fram.

Kan vi tillräckligt om frekvenser nu inser vi att vi blir någon annan om vi flyttar på oss!
Läsaren, som fick uppleva tre kartor, kommer med stor sannolikhet i och för sig inte att flytta mer, men sker det lär jag få ett mejl;
– Kan du ta fram en sån där karta åt mig?

Vi kommer alla utreda platsenergier innan vi flyttar i framtiden, när vi kan energi
Vi har yttrandefrihet, men energi kan du nästan inte prata om för det vet alla att det är HUMBUG. De yttranden de tänker jaga är ”hets mot folkgrupp” så att inte en käft kommer på att vi ska stjäla Afrika nu. De ska också provoceras för att de konstant ska vara arga för att hålla nere frekvenserna i dem.

 

Skärmavbild    klDet finns lite kort i leken som handlar om att jorden hotas av astroider, och nyligen såg vi en utomjordingsfarkost, som vi känner igen ifrån leken.

Ljuden det talas om i videon tycks dock vara äkta och inte uppfunna i Hollywood.

For years, scientists have been struggling to explain bizarre sounds – some repeating, some heard only once – that fill the atmosphere of our planet. From bewildering hums to worrying sonic booms and bloops, yes, bloops — the air is literally filled with outlandish acoustic phenomena. And most of these sounds still leave researchers scratching their heads. Have you ever heard, for example, that astronomers found a singing black hole? Scientists say that the black hole has been performing the longest-lasting symphony known to us humans, and this symphony is being played at the lowest note in the universe at that!

TIMESTAMPS: The Upsweep 0:38 Skyquakes 1:31 The Sound of Apocalypse 2:42 Bristol Hum 3:38 The Taos Hum 4:45 The Whistle 5:43 The Bloop 6:29 Slow Down 7:49 The Loneliest Whale 8:33 Julia 9:23 Storms of Jupiter 9:56 A Singing Black Hole 10:37

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

  1. Vi har ju dom snarlika storfilmerna på 90-talet, Armageddon och Deep Impact. Men hoppar man längre fram i tiden finns det två tv-serier på liknande tema. Först ut var den kanadensiska serien Travelers. Som tidsreste på det lite udda sättet att dom hade teknologi i framtiden så att dom kunde skicka sina medvetanden till människor i vår tid precis i deras dödsögonblick. Personerna dog då inte men fick ny personlighet. Dom ingick i en grupp som skulle försöka stoppa kometen Helios från att kollidera med jorden. I den andra serien Salvation handlade det om försöka stoppa en asteroid från att krocka med oss. Båda serierna är nu nedlagda efter tre respektive två säsonger.
    Återigen kom skaparna kanske sanningen lite för nära?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.