Gott Nytt År! Nu har vi lämnat…

Gott Nytt År! Nu har vi lämnat…

Gott Nytt År, och i år ska vi studera en massa skojigheter, och inte minst propaganda, och ge alla som enbart vill skrämmas en match.

För att inte glömma, när vi bland mycket annat studerade isoleringen, kommer e-boken, ”2019 – Sett med Lenas ögon”, den första, andra veckan – (grammatikpolischefen är upptagen dvs. min redaktör)  i januari, och sen får vi vänta på hårdboken, den ska provtryckas, och när det är godkänt går den ut till bokhandeln. Provtrycket går till vår medlem som har gett mig en del illustrationer efter som det tar minst två veckor hit ner med posten.

CoverJag skulle gissa att den kommer den sista veckan i januari
Nästa år blir lugnare, för mig, eftersom jag kommer att börja sätta ihop ”2020 – Sett med Lenas ögon” fortlöpande under året.

När 2019 är ute ska ”Fyy 17! En bok om tonåringar” ut i en kraftigt reviderad upplaga, först som e-bok, och hårdboken kommer i sommar, och efter den ska ”Könskriget” ut först som e-bok… och sen… och sen…

CoverDet är bara jag som ska dubbla mina inkomster för att få VISA i höst på norra Cypern, och jag kommer att arbeta 12 timmar ungefär per dygn till den 1 oktober, och sen sköter de sig själva, böckerna, dvs Adlibris med flera får arbeta.

MEN jag tror att regeringen kommer att sänka kraven i sommar
Nu har de fått alla som blev förbannade, som reagerade, som söp huvudet av sig att lämna, och då är problemet löst sett med turkcypriotiska ögon. Jag är åthutad att jag inte ska oroa mig; ”You are not the target, Lena!”

Kvar på ön blir väl de som har kliat sig i huvudet och löst problemet
De kräver att vi som inte äger fastigheter ska ha nästan 17.000:- efter skatt, få som har det i pensioner, och så mycket pengar behövs inte ens, det är en löjligt astronomisk summa här; tre minimilöner, tre!!!

Jag tror att det är som att ha 60-70.000:- efter skatt i Sverige
För mig, som aldrig shoppar, blir det ännu löjligare. Men jag får väl resa jorden runt, eller nått. Min el brukar kosta 375:- i månaden… klippa mig 80:-…  hemförsäkring kostar runt 30:- i månaden…  Du kan inte äta middag fyra gånger varje kväll på guldkrog… De som äger en lägenhet t.ex. ska ha en minimilön. Konstigt, ja… men vi har inte sett slutreglerna ännu.

Kryon om förändringarna vi lär möta… och innovationerna… och under Kryon har vi Tom som funderar på årets energier.

 

https://www.youtube.com/watch?v=KtswVOCsNiI

 

Ska denna artikel med i årsboken?

Klicka på det antal stjärnor du vill ge den.

Du kan ge feedback!

Hur kan den bli bättre?

Tala om hur den kan förbättras!

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.