Gossen har blivit polis

Till höger har vi Krogägaren Ugur, i mitten, med sina två brorssöner och Ugur kom att spela en stor roll då jag kom som ny till TRNC.

Jag satte mig ner, och fikade på hans ställe, skulle invänta en mäklare, och han frågade varifrån jag kom, och jag sa som det är, och jag berättade att jag skulle hyra ett hus av ett par britter.

Han slog sig ner, förklarade att jag var på väg in i två problem; om värden bor i England blir det alltid strul om något händer…

Om jag vill in i samhället bör jag hyra av lokalbor, och den vägen visa att jag vill dem väl.

Jag köpte det, det är bara handlingar som kan visa upp den attityden, jag avbokade mäklaren och Ugur lovade mig att sätta mig i förbindelse med lokalbor. Jag fick sen ett kanonhus, och som jag hyrde av en lokal byggherre i fyra år för 1800:- i månaden, och jag pendlade mellan TRNC och Sverige.

Konstapeln med sin partner, och bror

Brorssönerna var då 14-16 år nånting, de hjälpte till att servera ibland, och den som nu är polis nappade på erbjudandet att sköta om trädgården en hel sommar då jag skulle vara i Sverige, och det gjorde han med bravur.

Vi möttes idag i matbutiken, jag bor inte i deras by längre, och det var ett kärt återseende och jag blev väldigt glad då jag såg honom i polisuniform.
-Du är som gjord för att vara polis, så glad jag blir!!! Lugn, ansvars- och kärleksfull!
-Tack, Lady Lena, och jag trivs, fick jag till svar, före den stora utfrågningen, som alltid kommer, hur mår du, behöver du nån hjälp, har du några problem jag kan lösa?

maskulin energiJag bad honom hälsa till sin farbror, som jag nog inte har sett på nått år, han brukar stanna till och fika då han åker förbi, och jag sa konstapeln att jag mår kanon, och har inga problem.

Det är svårt att ha några alls om man bor i TRNC, omgiven av denna kår av turkcypriotiska män, som ständigt vakar över sitt land, sin by, alla kvinnor, alla barn, alla sjuka och alla gamla dvs alla som är fysiskt svagare.

Det är inte speciellt konstigt att de är djupt älskade.

Det är bara så att ett land, en familj, ett kvarter, en stad kan inte fungera utan maskulin energi, och att den lyser med sin frånvaro i hela Sverige är grundorsaken till att det är så många problem, och att jag får meddelanden via FB och i mejlen jämt, och som går ut på att alla mår pest.

Sluta feminisera männen, finns ingen annan lösning, svaga män är farliga, och blir med automatik osäkra och aggressiva, och det blir Moment 22, eftersom det föder manshatet som är helt groteskt.

Det här är helt sinnessjukt, och går inte ens att förklara i normala länder:

Feministiskt Initiativ’s Kampsång  ”Jag hatar dig din jävla man!”

 

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9223 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.