Nu bygger vi nationalism!

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Jag har ett problem med revolterna… nu när den gamla världen bryts ner och den nya föds
Mänskligheten går absolut mot ljusa och spännande tider men vi måste göra oss av med en hel del först.


Det kan inte ha undgått någon att vi ska bygga nationalism. Den är A och O för att en fascism ska kunna byggas, och är en av de viktigaste grunderna.

Den byggs nu med hjälp av det tvärtom-språk vi är vana vid samt via revolter och de återfinns i den kortlek som anses vara NWO:s handlingsplan.

Vi får se hur äkta de är – eller inte
Soros är världsberömd som finansiär av upplopp… men även om även detta är riggat förändras vi alla åt rätt håll i och med den press vi utsätts för.

När man ville att sossarna skulle bli stora fängslades dess ledare, och vips hade de över 50% länge. Sd är byggda på samma sätt, via mobbing, och eftersom Lööf är Bilderbergare har vi förutsatt att hon ska bli statsminister, som de andra.

Men, hennes uppdrag är möjligen att bädda för att sd åker upp rejält i ett nyval? Vi får se…  för många blir Lööfs ageranden konstiga eftersom hon sägs avsky sd.

Det känns lite märkligt eftersom c och sd tycks ha samma arbetsgivare vilket förklarar varför de förefaller vara överförtjusta i varandra i verkligheten.

Proletären ger dig en unik inblick
Den är snart sagt den enda tidning man kan läsa som inte uteslutande håller på med manipulationer. Vi bör hur som lära känna deras arbetsgivare med hjälp av denna pedagogiska artikel:

”Det vill säga: När du lånar pengar i en bank, så skriver banken upp beloppet på ditt insättningskonto i banken. Samtidigt skriver banken upp beloppet på ditt skuldkonto i banken. Innan detta fanns pengarna inte. Banken har helt enkelt lånat ut pengar som den inte hade. Cirka 95 procent av alla pengar i vårt samhälle har skapats genom utlåning i bankerna.”

Läs mer, och sov på saken i en vecka, men lägg inte ner FÖR mycket tid på banksters eftersom de sjunger på sista versen. Jag tror det är ett 70-tal av dem som redan har tagit livet av sig, och Island har börjat häkta dem…

2018 har annars varit det året där en massa kvinnor har talat ut

Vi får väl fundera på hur många manipultioner vi har åkt på under 2018, och försöka minska antalet under 2019.

En sak många har missat i uppståndelsen är att bara England anses ha en miljon av ISIS krigsvåldtagna kvinnor i verkligheten.

FNs-Migarationsramverk är en stor sak i sociala medier, och Sverige skrev på igår, och enorma mängder människor skriver att nu är det slut med Sverige.

Jag gör en helt annan bedömning
Studerar man solen, vilket jag har gjort i ett och ett halvt år, är det nog så att vi är på väg mot en liten istid.

Den första vargavintern står för dörren nu, och sen blir det bara kallare och kallare. Forskare: Jorden på väg mot ”liten istid” | SVT Nyheter.

På sikt tror jag att svensken kan bli de klimatflyktingar i framtiden som avtalet talar om
Norden ska / måste nog avfolkas, och det innebär att de länder som skrev på igår kommer att ta emot hela familjer som måste flytta på sig.

Livet har lärt mig att du blir alltid som de du föraktar vilket innebär att de som på allvar har varit stygga mot äkta flyktingar – vår regering t.ex som lurat upp dem till Europa rakt i famnen på ISIS-folk,  kommer att bli flyktingar själva, och först av alla.

Många utlandssvenskar talar redan om att de inte har något hemland alls för åker de upp känner de ändå inte igen sig det minsta.

Deras världsbild skiljer sig också markant åt ifrån Svenssons exempelvis runt sådant som ”klimathotet”, som är megastort och en religion i Sverige, och som aldrig ens nämns i den här regionen t.ex. där man mer talar om kylan.

Med cypriotiska mått mätt är det svinkallt nu, och vi fick 260 mm regn i huvudet i fredags. En lunchkrog nära mig, 600  meter?, fick sin bardisk och samtliga möbler utspolade på gatan… hela hus har flutit iväg.

Du kan se själv hur vi hade det… Artikeln fortsätter under filmen.

Blir också konstigt för de som svalt propagandan
Jag åker inte till Sverige över julen, jag har nyss varit gigantiskt förkyld och vet inte hur mina vårdskadade bihålor skulle reagera på ännu mer kyla.

Jag vill också ha en ISIS / Muslim Brotherhoodfri jul dvs. de som vrider om huvudet på svensken här och nu.

Julen står för dörren!
Julen är megastor i regionen, och jag har bara ett svar på frågan varför ni fullständigt marineras i propaganda av typen; muslimer hatar julen och hundar, och det är att deras banksystem hotar västs banksters.

Det senaste de söker dilla i er är att kvinnliga soldater skulle bära slöja och så är det givetvis inte i verkligheten

Varför är julen megastor?
Frågar jag här varifrån tomten kommer får jag svaret Finland, och det ligger lite sanning i det påståendet.

På 1500-talet gick det ut en gren ifrån Turkiet, och ett gäng hamnade på Cypern, och ett gick sen vidare upp mot Finland. Turkcyprioter och finnar är således släkt och det kan förklara varför finskan är så olik vårt eget språk.

Därför kan turkcyprioter se ut som norrlänningar, lappar eller finnar. Jag ser väsentligt fler som ser ut som svenskar här än vad jag gör i t.ex. Stockholm.

Det är möjligt att det förklarar tomteglädjen då den första tomten tros ha hittats i just nuvarande Turkiet – dåvarande Grekland.

Helgonet Nikolaus av Myra, mer känd som Sankta Klaus är barnens skyddshelgon, känd för sin givmildhet, och är en av de historiska figurer som har införlivats med den moderna jultomten.

Videon nedan visar hotellet Rocks inne i sta´n Kyrenia, och de sprutar ”snö” över alla sina byggnader, och de julpyntar precis överallt.

En förskottsjulklapp till dig från mig
Jag har lagt en video näst längst ner som får bli min julklapp till mina läsare samt att jag ska fortsätta att gräva i manipulationer under 2019 därför att många har skrivit till mig att det är viktigt.

Den bästa julklapp du kan ge mig är att du ber ditt bibliotek ta hem UMS-böckerna; Utmattad, Sömnlös, Mögelförgiftad och Parasitfri, så jag får bibliotekens hjälp att nå sjuka.

Känner du någon som lever nära missbruk så heter julklappen Botten UppAdlibris har dem alla plus mina kriminalromaner.

Den sista videon är en julklapp till mig själv… nytt ämne att plugga!

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. Nu bygger vi nationalism! – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.