Gnällandet upphör aldrig, och det är väldigt barnsligt

Invandring Diagram

En läsare ville att jag skulle läsa den senaste artikeln hos Josefin Utas:

Till yrket civilingenjör med en doktorsexamen i kemi. Är trots min låga specialistutbildning en klar mångsysslare som alltid är ”på väg” någonstans. Har arbetat inom industrin med forskning. Gillar pedagogiska utmaningar och har många erfarenheter av det, alltifrån grundskola till universitet. Har arbetat som utredare och högskoleexpert på ett fackförbund i ett antal år. För närvarande är jag Slöseriombudsman (SlösO) hos Skattebetalarnas förening. Läs mer

Artikeln handlar om invandringen, och det har vi nästan ingen alls
Sist jag kollade var det lite arbetskraftsinvandrare från Thailand till bärindustrin och indier till IT-industrin. Vi har främst flyktingar, och som man synbart försöker få att stanna, och jag brukar kalla dem för krigsbyten.

Skälet till att de ska stanna, och göra barn först och främst, beror på att vi vägrar att reproducera oss sen 30-talet.

Vad jag kan se är Utas en av de väldigt många som vägrar skaffa tre barn, och då försvinner folkstammen på ett par generationer. Då får man lägga krutet på att lära känna andra kulturer, och hur de tänker, som vi gör här i gruppen, eftersom de ofrånkomligt kommer att bli majoriteten om vi själva vägrar föda barn.

Det blir väldigt barnsligt, när folk gnäller över den konsekvensen, eftersom den är ofrånkomlig, utan barn är det slut.

Strulorsak

 

Spread the love
Om Lena Holfve 10217 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.