Gillar du att se utanför boxen?

o

 lb– Lena, varför torskar dessa tre män nu? Det är gamla historier!?!

Mitt svar är:  Därför att Martin Timell är född 13 november 1957, Lars Ove ”Lasse” Kronér är född 15 november 1962 och Fredrik Virtanen är född den 15 november 1971.

De torde vara skorpioner alla tre, Jupiter har precis gått in i Skorpionen, och river då upp sånt som vi har sett, men inte för att skada utan för att de ska få en ny chans lite senare när de har läkt.

Pluto river ner
Alla tre är förmodligen vad man kallar för ”de lägre skorpionerna” och de ska nu tvingas att utvecklas via plutoenergin. Pluto sliter bort det som inte är bra för oss och som vi eller nån annan inte kan eliminera själva. Ingen avskedar Timell från TV4 utom Pluto…

Låter det skumt?
Ja, i svenska öron är det ren dårpippi men det handlar om ett nästan matematiskt asiatiskt energisystem, och jag har skrivit en kurs kallad ”Lär känna dig själv” (och andra) och den gillar folk fkursenör man blir mycket starkare i sin identitet.

Den är framtagen för folk med många symtom därför att har man massor av sjukdomssymtom är det svårt att se vad som är ens verkliga personlighet men kursen duger också åt vanligt folk som vill få ett nytt utanför-boxen-tänk.

 

 

Spread the love
Om Lena Holfve 10280 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.