Generationsöverföring är på gång

Jag började producera Magnus Fyrfalks bok och utan att jag förstod det själv höll jag inte bara på med det utan jag skapade till kanske 40% ett eget förlag till honom.

Det uppstod av bara farten därför att jag ville ge honom maximal makt över sin bok.

När det slutligen bara var ett faktum tänkte jag att egentligen borde jag…  och så tog jag upp det jag hade i huvudet med Magnus, som genast gillade idén.

Det ledde till att jag utökade det hela, och jag började så smått lära ut IT-förläggarens regler och knep.

Vi får se hur litet eller stort det nya förlaget blir i framtiden, det beror helt på Magnus, som vid sin sida har en erfaren konsult i några år.

Mitt asiatiska team kommer fortsätta producera inlagor och bokomslag, fram till den dag jag går i pension, då får han ta över teamet också.

Det jag främst vinner nu är att jag behåller det som är roligt och kreativt, och Magnus får ta hand om främlingar. Folk som ev. frågar mig om bokproduktioner kommer såldes att sändas över till Magnus vänliga själ.

Vi har därför gjort om bokomslaget och limmat på förlagets logga längst ner, centrerat.

 

Spread the love
Om Lena Holfve 9223 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.