Gatuhundarna på Cypern, manipulationer och Lissabonfördraget

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Brott mot mänskligheten
Straff för brott mot mänskligheten döms ut för vissa gärningar som utgör eller ingår i ett led av omfattande eller systematiska angrepp riktade mot grupper av civila.
Straffet kan bli fängelse i mellan 4 och 18 år eller på livstid. Läs mer

Ludvig XIV Solkungen 

Vad och vem är mänsklig?
Jag träffar gatuhundar varje dag, och min egen Ludvig var en gatuhund som tröttnade, och följde med en ryska hem. När hon återvände till Ryssland tog jag över d.v.s. Ludvig valde, igen. Det gör han varje dag.

Ludvig och  två streetdogs

Fler personer i akut hemlöshet
– Socialstyrelsen

Hemlös i Sverige – Nils jobbade fram till 61 nu lever på gatan

De tre nedre länkarna leder till SvT och Tv4, och meddelar allmänheten en subtil sanning av typen ”snart kan det bli din tur”. Om du vägrar äta psykofarmaka för då får du ingen sjukskrivning. Det är väl genrepet före; ”om du inte opererar in ett chip får du inga pengar, och då vet du hur det går…”

När svenskar ser våra gatuhundar reagerar de nästan alltid med förfäran 
En ville ta sig an en hon hittat, operera bort valpar den bar på, sterilisera den, skicka den till Sverige och det var tur att hon inte hade råd med det. Jycken var grannens, de hade åkt på semester i två veckor och langat ut hunden. Närmsta vattenskål står utanför banken, och den är gigantisk, och bär bankens namn. Krogarna matar hundarna. Grannen hade blivit väldigt arg…

Cyperns hundar är ofta ute
Men när jag är i Sverige ser eller hör jag aldrig nån som går i taket över alla gatumänniskor så jobbet att föra över mänskliga rättigheter på djur är redan klart. De ska ha mänskliga rättigheter men det ska inte människorna ha.

Propagandan har fungerat; man har öst ut gulliga bilder på hundar i babykläder, filmer med djur som har förmänskligats i all oändlighet. Rekordet är en djurplågare som satt sin hund i en barnstol, och filmat eländet! Det faktum att hunden har blivit ett barn kan man se på svenskars reaktioner över att Ludvig är ute solo morgon och kväll. Hundar på Cypern är ofta det därför att de är inte barn här utan hundar.

 

I Sverige har vi inga gathundar men massor med bostadslösa uteliggare vilket måste tyda på att staten Sverige är mer rädda om hundar än om människor om jag förstår saken rätt.

Studie: Människor älskar hundar mer än varandra | Hälsoliv – Expressen, och det förklarar reaktionerna inför gatuhundarna på Cypern. Antalet hundar i Sverige fortsätter att öka och det finns enligt en färsk Novusundersökning cirka 881 000 hundar i landet. Undersökningen visar att 1 hushåll av 7 har hund och att våra hundar blir allt äldre. Källa

 Det är först då ”människovärdet” har skiftats som man kan införa en äkta fascism
Förakt för mänskliga rättigheter ska hjärntvättas fram, och många i Sverige klagar över att de blev nedslagna men ingen hjälpte dem. Man har gjort studier som visar att folk går bara förbi om någon ligger medvetslös på en parkväg. Dessa studier görs med stor sannolikhet för att mäta hur det går. Sätt en övergiven hund där på parkvägen ska du få se på reaktioner…

När man bygger en fascism ska man även ha fram åldersförakt
Runt år 1990, då man började ösa i svenskarna antidepressiva medel som hjälper till i bygget, upplevde jag min absolut första svenska fascistoida människa formad av sin tid samt dagis, fritids och skolan i nu nämnd ordning.

Killen var i 18-årsåldern, och jag började närma mig 50 år, och han vägrade köpa att han borde vika av eller sakta ner för att inte skrämma framförvarande kvinnor på parkvägar sent på kvällen. En hund däremot hade han aldrig någonsin velat skrämma men människor…
– Jag har rätt att gå var jag vill.

Åldersföraktet handlar inte om ålder utan om svaghet, och fascister tål inte svaghet
Dettta oavsett om den uppträder i form av sjuka, gamla, handikappade, folk som ligger på parkvägen. Men åldersföraktet måste fram särskilt därför att det är bara äldre som via historielektioner i skolan kan se igenom ett fascistbygge. Ett annat startskott är den så kallade ungdomskulturen som lett fram till att 50-åringar inte alltid är vuxnare än forna tiders 16-åring.

Ett annat sätt man har använt sig av är att hjärntvätta precis en hel föräldrageneration att ”barn ska ha villkorslös kärlek”. Går du till Asien ska barn uppföra sig på ett sådant sätt att deras föräldrar, och övrig släkt och vänner, vill ha med dem att göra, och de ska öva på att ge ut kärlek via sin familj.

Inte SKA HA, utan GE UT
Vi kan därför vara säkra på att det här bygget startar senast efter det andra världskriget eller ännu troligare efter kolonialkrigen. Det kan ta många generationer innan vi är av med bekymret. Min far såg det komma redan på 60-talet, och påstod att det skulle ta minst tio generationer för att styra om Sverige.

Nån norsk skribent påstås grunna över vad som händer i Norge om Sverige kollapsar
Det är sent påtänkt därför att mänskliga instinkter har redan kollapsat. Vi är långt, långt inne i fascistbygget nu. Det är bara slutklämmen kvar; den starke ledaren ska fram.

Går vi åratal framåt, när fascismen har kollapsat, förmodligen för att främmande makt går in kommer vi att få så många framtida rättegångar att det lär bli långa köer. Det är enorma mängder människor inblandade i manipulationerna som krävs för att ens bygga en fascism. Det är också skälet till att jag kraftigt ogillar systemet; det vilar på bedrägeriliknande grunder och många dör på vägen.

Statens polarisering bör prövas sen därför att den måste vara helt lagstridig och ett brott mot de mänskliga rättigheterna
Eftersom man ger sig på sjuka, gamla, handikappade som ett enda kollektiv bör speciallagarna kunna fungera.
Inte bara de utan socialtjänst – och förvaltningslagarna men de är tandlösa, och kan ge lite kritik.

De lagar vi talar om nu kan ge 18 år på kåken upp till livstid
Eller som jag har skrivit förr; det är många som ska in på kåken sen. Lejonparten av de som begår dessa brott nu har inte en susning om att de är kriminella. ”Alla” gör så…  ”Alla” tycker så… jag bara lyder order…. regeringen sa…

De är uppväxta med kamrater som sa:
– Jag har rätt att gå var jag vill.

Jag har med svårt sjuka svenskar att göra precis hela dagarna, och har en rätt god insyn i vilken vedervärdig tillvaro de har det idag. Försäkringskassan har hittat på egna regler” | SvD  – Professor: Politisk vilja om ett visst sjuktal påverkar … – Dagens Juridik  – Jurist: F-kassans metoder saknar stöd i lagen | ETC

Hur många på F-kassan förstår idag att de kan åka in på tio, arton år längre fram?

Ni kommer nog snart få frammanipulerade EU-poliser
De finns på södra Cypern, jag är på norra vilket är en annan plantet, och de tränar aktivt på att skjuta ihjäl folk.

De är välkända för att spöa skiten ur människor, och du vet inte vad de heter, och har de hjälm ser du inte deras ansikten.

Den poliskåren är en gigantisk orsak varför syd och nord aldrig kommer att enas, och jag menar aldrig. Det finns inte en människa i nord som vill ha syds poliser.

Nords är helt obeväpnade
De har inte ens batonger, och de löser i första hand problem och absolut sist av allt är de en repressiv makt.

Du ser vad de heter för de bär en namnbricka i antingen metall eller så är namnet broderat med blått garn på skjortan.

De arbetar mycket förebyggande, och i Sverige heter det sen 25 år tillbaka:
– Vi kan inget göra innan han har gjort nått.
– Måste jag bli ihjälslagen först innan ni kan ingripa.
– Ja.

Södra Cypern har också hemlösa människor;
Hope for Homeless, Cyprus. De saknas i norr, och jag har 30-40 minuter med bil till syd. Men jag är aldrig där, om jag inte ska till Larnaca och flyga till Asien. Sist möttes jag som vanligt av k-pistbeväpnade poliser vid flyget.

Ungersk obeväpnad polis

Hur kan det bli så olika på en liten ö?
Nord är inte med i EU och det är som en annan planet. Europa är knökefullt med ISIS-folk men här finns de inte för de släpps inte ens in. Christian refugee returns to Syria because Europe is flooded with ISIS supporters.

Det bör prövas i framtiden om det är ett folkrättsbrott att lura flyktingar, som flytt ISIS, till en kontinent som skyddar ISIS. Då är man för övrigt riktigt elak när man gör så.

Hela EU börjar bli knökefullt med lokalbor som är förbannade, och jag gissar att man bygger upp en polisstat främst därför. Finns ingen annan förklaring varför hemvärnet började öva upplopp redan för tio år sen annars.

Ungerns poliser tycks vara obeväpnade, och det kanske beror på att de har inte importerat ISIS?

När startade det på allvar?
Tio år sen drog man på full växel… Lissabonfördraget, även känt som reformfördraget, är ett av Europeiska unionens fördrag och trädde i kraft den 1 december 2009. Fördraget undertecknades i Lissabon, Portugal, av medlemsstaternas stats- och regeringschefer den 13 december 2007. Vakna varnade redan då för vad som komma skulle, se film nedan.

Finns det hopp?
Jag ser i dagsläget bara ett; de 40 länderna som har enats om att sopa ISIS-folk av jordens yta dvs. gripa dem var de än befinner sig på klotet.

Saudi har bestämt att det är 20 års fängelse för att tillhöra ISIS och / eller strida utomlands. De andra lär följa efter.

Utomlands har man inga problem med att förstå att det rör sig om strider, krigsvåldtäkter, o.s.v. på europeisk mark.

Får dessa 40 fatt i sina stridande medborgare som nu befinner sig inom EU behövs ingen polisstat bara för att man har importerat ISIS vilket helt säkert var orsaken till att man ens gjorde det.

Möjligen behövs den för att hålla den egna befolkningen i schack
Det beror lite på hur framgångsrika alla åsiktspoliser är nu, och hur väl man kan bygga upp angiverisamhället, och om nya grundlagen går igenom som ger skribenter, sånna som jag själv, som kritiserar Sverige upp emot åtta års fängelse.

Putin anser att Europa är värre nu än vad Sovjetstaten var
Putin says the EU is MORE of a dictatorship than the SOVIET UNION … 

En utlänning ser rätt bra; The ”folkhemmet” (people’s home) gradually became a version of the Fascist ”corporate State”  Sweden: Fascism in slow motion – John Ray.

Känns rätt? Känns fel?
Om jag har rätt i denna min text att det manipuleras hej vilt sen länge har han i princip rätt. Går vi till hur sjuka hanteras har han helt rätt. Ser vi till den grundlagsändring man tänker göra, hur ofta man kör över lagrådet, o.s.v. så har han rätt. Tar man in vad Lissabonfördraget handlar om har han också rätt. Uttalanden som dessa anses Putin göra för att krossa Europa. Det känns som om Europa krossar sig självt rätt bra utan hans hjälp.

Det man också hårdutnyttjar är de 20% av befolkningen som AA anser är alkoholister
Den 2 april 1978 startade TV-serien ”Dallas” och sista avsnittet sändes den 3 maj 1991 och ”alla” som var med på den tiden bör hålla med mig om att svensken lämnade kafferepet vid sociala sammankomster, och in trädde vinet. Därefter kommer kändisvinerna och berusade programledare i bland annat TV 4 – ett beteende om aldrig hade accepterats här. Man normaliserar det så till den milde grad att idag kan du vara riksdagsman och lagstiftare eller minister och aktiv alkoholist. Det fiffigaste med alkoholismen är att ett symtom kallas för att HA RÄTT som passar lysande i sammanhanget, se ”Botten upp”.

Ett annat symtom är HARM, HAT; HÄMND 
Behövs inte mycket mer för att bygga upp Stasi. Jag hade en sån på mig för någon vecka sedan som fick för sig att jag hade publicerat en nidbild på statsministern, vilket jag inte hade, och hon skrev: ”Det måste vara anmälningsplikt på det här.” Hon anmäler gissningsvis folk precis från morgon till kväll för hon HAR RÄTT, och sen super hon huvudet av sig under de timmar hon inte driver HÄMNDKAMPANJER.

Du får väl fundera på saken
Just nu tror mellan 40-50% av svenskarna att sd är lösningen, och frågan är vad som händer när de upptäcker att de är en kontrollerad opposition? Det kan man nog vara säker på eftersom ”alla” de andra partierna jobbar häcken av sig för att fösa in väljarkåren mot sd sen Reinfelds tid.

Som jag ser det har bygget pågått i kanske 70 år, och det bygger på de vanliga ”reglerna” för hur man bygger upp en fascism och den i sin tur vilar på rätt normala och förutsägbara psykologiska regler.

Jag lägger schemat för hur man bygger längst ner, och jag har ritat en röd pil vid ordet ”deadlock” – handlingsförlamning – som ska driva fram den starke ledaren. Detta fenomen kan vara ett skäl till att många gillar Putin då han framstår som handlingskraftig.

Spelet sker inte sällan via skickliga PR-byråers jobb
Först spreds t.ex. bilden till höger via sociala medier, och sen redde någon ut att så var det inte. De hade inte röstat ja till barnäktenskap och polygami utan de hade röstat ja att det ska typ utredas. Om du kollar bilden ser du att det är en proffsgrafiker som satt texten.

Det i sig är anmärkningsvärt att Sverige har sånna enorma problem med barnäktenskap eftersom de också saknas här i den muslimska stat jag befinner mig i. Den sociala konstruktionen råder främst i extremt fattiga områden i Afrika och Asien, och är milt uttryckt på utdöende. Man gör rätt stora ögon då barnäktenskap blir en stor grej i Sverige.

Känns som om kampanjen till vänster är beställd för att omedelbart dras in, och då är syftet uppnått. ”Alla” tror att muslimer = barnäktenskap och ”alla” ska rösta på sd.

Jag ska ta och plugga ww2 lite därför att jag inbillar mig att det var samma manus avseende judarna förra gången. Skickliga PR-människor fick tyskarna att bli helt rasande på judar vilket ledde fram till Kristallnatten och sen ww2.

Vad jag kan se online är svensken snart lika rasande på muslimer, och jag kan förstå det därför att det är väldigt ”konstiga” muslimer ni har där uppe.

Vi har dem inte, Muslim Brotherhood är t.ex. olagliga här, liksom i alla stater jag känner till, utom Turkiet som anses skydda ISIS-folk, rätt eller fel. Man åker alltså in på kåken om man gör PR för dem här eftersom de är terroriststämplade.

Myndigheten lägger miljoner på pr | Publikt

Så delar pr-byråerna på statens kaka – Resumé

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 744 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.