Gåtan Sverige? Nej, isoleringen är enbart pinsam

Skärmavbild    kl

Journalister på Cypern ställde frågan för säkert fem år sedan, se nedan, om man måste ha en kärnvapensmäll i huvudet för att förstå det uppenbara att Europa, och inte minst Sverige, är under attack –  borde ha varit en nyhet i svensk press.

Det är minst fem år sedan ”alla” meddelade att ISIS sänt ut pressmeddelande om att de skulle attackera Europa, och de har ibland talat om att 400 000 soldater skulle tryckas upp och ibland 800 000 – borde ha varit en nyhet i svensk press.

Vi kan tillägga att 40 länder har gått samman och bestämt att de ska jaga ISIS-folk, var de än befinner sig på klotet – borde ha varit en nyhet i svensk press.

Det är mycket troligt att deras säkerhetstjänster opererar på svensk mark, då våra egna myndigheter inte försvarar landet och folket, utan snarare uppför sig som ISIS-agenter själva.

Trump Says Europe Must Take ISIS Prisoners or They’ll Be Freed – borde ha varit en nyhet i svensk press.

Refugee returns to Syria because Europe is flooded with ISIS   –  borde ha varit en nyhet i svensk press.

 

Gåtan Sverige – Ingen kan förklara ökningen av skjutningarna:

https://www.youtube.com/watch?v=PP8I_M75IRc

 

 

 

 

 

o

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

3 kommentarer

  1. Allt ruttnar i Sverige. Hundratals ISIS kommer tillbaka hit utan att bli lagförda. Samtidigt är passpolisen infiltrerad av yrkeskriminella som söker i passystemet för att spåra individer som de vill döda. Tror att det inte är långt borta innan omvärlden vill ha visumkrav för svenskar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.