Går man på det här så vill man gå på det

Skärmavbild  kl

Skärmavbild  klLite väl uppenbart… först tar man bort värdeföremål, och sen tuttar man på, och därefter hittas arabiska dokument, och slutligen eldar man på nationalismen dvs det vi absolut inte fick vara.

Och muslimhatet exploderar på FB dvs. folk jobbar gratis åt Skärmavbild  klNWO och Rothschildligan.

Som gangsterledare måste det vara en drömsits, och som grädde på moset har vi den vansinniga sociologin och som skapades av samma liga; ingen kan vara kriminell som inte kommer ifrån socialgrupp 3-5 för det blir man bara om man är fattig.

Studera världshändelser, och det svenska samhället, är som att sitta på en lång bedrägerirättegång.

Det brinner kyrkor över hela Frankrike, USA och Australien och får man fram det man vill ha fram; rädsla, dissonans och muslimhat, så lär det sprida sig, speciellt som ISIS, som leker muslimer,  exklusivt får använda MSM för att framföra sina olaga hot.Skärmavbild  kl

Vi har ingen koll
Jag ska luska lite bland vänner här, och i länder runt omkring, och via studenterna, för att se hur mycket propaganda som vräks över dem, om oss.

Det brinner moskéer också…

Skärmavbild  kl

A fire broke out at the revered AlAqsa Mosque compound in Jerusalem just as flames ravaged the Notre Dame Cathedral in Paris. The fire at the Al-Aqsa Mosque, the third holiest site in Islam, broke out outside the roof of the Marwani Prayer Room.

 

Vad är de ute efter?
Skärmavbild  klKrig, lönsamma krig givetvis, och med hjälp av våra skattepengar så den dagen mänskligheten gör sig av med ”ledarna” lär skatt, såsom vi känner den, försvinna pga det omfattande missbruket av densamma.

De vill uppenbarligen ha krig för tredje gången på europeisk mark, och jag lär inte bli nämnvärt älskad om jag skriver att ”jag kan förstå det”.

Men, sätt dig på Cypern i åtta år och studera turister ifrån hela världen så ser du snart att de ifrån Europa har inga hjärnceller kvar pga gifter i maten, enorma mängder knark, alkohol, mediciner, mögel – så de går på sånt här, och snedtänder lätt, missförstår ännu lättare, och tar aldrig reda på nått.

Appropå den utbredda kriminaliteten;  
Skenande veterinärkostnader bekymrar Konkurrensverket

luddeJag betalade 500 lira till veterinären, dvs 798:-, och då har han fått stopp på en inre blödning, sövt ner och vårdat Ludvig med dropp hos sig sen i lördags, dvs hans tre assistenter gjorde det, och så röntgenplåtar… pris i Sverige?

138.000:-?
Heidie Nilssons hund Elvira blev påkörd i en smitningsolycka, och dog på djursjukhus. Sedan kom räkningen på över 138 000 kronor från djurkliniken som behandlade hunden. Källa

Föraren här smet dock inte utan körde och bar in Ludvig till veterinärkliniken.

skalmanMedan Ludvig repar sig efter trafikolyckan vaktas min parkeringsplats av streetdogs ifrån hans flock.

I går kväll tog en hane, som vi tror är 8-10 år, vakten och vi kallar honom för ”Skalman”.

Jag har sällan eller aldrig studerat något intressantare än fria hundar, och jag lär mig mer och mer om hur de fungerar. o

Jag är 100% säker på att de skulle aldrig gå på manipulationer, och de kan läsa av folk på tre sekunder, och vet direkt vem som är opålitlig och inte.

De skäller i princip aldrig men det beror väl på att Macron och de övriga teateraporna inte rör sig här.

https://www.youtube.com/watch?v=Ias_0Hdv98A&list=PL8kgES6GljpzckegsPke5zY6LDr-4eFA8

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.