Går det att rädda Sverige?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

För den som följer utvecklingen i Sverige känns det inte sällan som att allt är uppochnedvänt. Orimligheter staplas på varandra och bildar något slags kritisk massa av dumhet. Läs mer

Hej Lena!
Det skulle inte förvåna mig om någon totalknäpp svensk kändis börjar uppmanar folk, helst gamla, sjuka, lågutbildade och fattiga att ta livet av sig för att rädda klimatet därför att nu kan i princip vilka galenskaper som helst hända i Sverige.

Klicka

Det skulle hellre inte förvåna mig om det blir poppis att ta livet av sig lite längre fram i tiden för att ”stå upp för att rädda klimatet”. Sverige är så totalt sinnessjukt att ett rejält krig skulle behövas för att få folk att vakna i detta totalsjuka land.

Må Gud hjälpa Sverige, men det tror jag inte kommer att ske därför att detta land har sjunkit för djupt ner i sinnessjukdom och galenskap och att rädda Sverige skulle bara så ytterligare ett frö för att galenskapen skulle kunna fortsätta och det tillåter inte naturen, så tyvärr går inte Sverige att rädda.

Dessa galningar som kommer att ta livet av sig för att ”rädda klimatet” kommer sedan att kallas för ”klimathjältar” och bli en sorts martyrer i ”klimatets tjänst”. Sverige är nu så sinnessjukt att nu kan faktiskt detta hända när klimatet blivit religion.

Jag vill gå ett steg längre; det lär bli omöjligt att rädda svenskarna
Var de än befinner sig. De kan emigrera till andra sidan jorden, och det lär inte lösa problemet därför att det är inte landet det är fel på utan svensken som individ.

En majoritet är nu så förtryckta att de inte kan ta en order, ta emot en tillsägelse, inte följa en anvisning därför att förtrycket har slaktat självkänslan och då blir resultatet ”den kränkta generationen”. En rektor sa mig att de rättar inte stavfel därför att då blir eleverna kränkta…

Nedan är en film som visar lite av de skador som uppstod på Cypern under sennatten som passerade då det stormade.

Inför faror sänder man inte sällan mass-sms, lokaltidningen, TV och radio går ut med varningar och jag själv var utomhus i tio minuter runt 21.00, och kände av att en storm var på väg.

Den slog till på allvar fem timmar senare, och tre människor dog vilket är det ultimata priset för; jag gör väl vad fan jag vill.

Vi kallar oss modernast i världen ofta men våra myndigheter kan inte ens sända ut ett central-SMS över hela riket eller lokalt vid t.ex. stormar därför att faror – tillstånd vi inte kan kontrollera – finns inte ens.

På samma sätt är Cyperns sol erkänt farlig, och varje år dör minst två dussin turister ifrån väst, och för att de vägrar att skydda sig. Jag säger till, hotellfolk säger till… hjälper inte.

De vill inte att det ska vara så att det är nödvändigt och när svensken inte vill nåt föds en treåring som absolut inte tänker sätta på sig en solhatt.

Till vänster har vi en ”typisk svenska”, klädd i endast linne, inget skydd på huvudet, och bakom ser vi två kvinnor med solhattar och de är väl påpälsade. Jag gissar att de är britter som bor på Cypern, och svenskan dog också strax efter hemkomsten i heatstroke. Hennes resesällskap, lika barhuvad han, fick en strax efter och hamnade förlamad på långvården i flera år.

Jag sa till TYDLIGT sju (!) gånger om jag minns rätt, och numera har jag ändrat på en sak; folk som vill låna mitt gästrum får lova före ankomsten att bära solhatt mars – oktober.

Jag hade en gäst i somras, som också vägrade att bära en solhatt, och nu hoppas jag på att det var den sista. Säger de inte ok får de inte låna mitt gästrum. Punkt slut. Då slipper åtminstone jag se dem.

Behovstrappan har vänts upp och ner
Fundera på saken, sov på saken en vecka, men jag ser det tydligt.

Viktigast är självförverkligandet och det minst viktiga är det fysiska vilket bland annat lett till att vi utrotat i princip all maskulin energi. Säkerhet är mindre viktigt än att se snygg ut = självförverkligande. Vi har också börjat utrota den feminina energin och alla ska vara hen eller som jag har skrivit sen 80-talet;

Feminismen blir vår död, och den skapar ansvarslösa män och galna kvinnor
Svensken vet inte vad som är mänskligt, hur människan fungerar eller vad hon behöver, utan VILL att det ska var si eller så och jag minns tidigt 70-tal då bebisar absolut inte skulle ammas därför att pappor kunde inte amma, orättvist!

VILL man inte att solen på Cypern ska vara farlig så är den inte det. Man måste se snygg eller cool ut – solhatten går bort, och folk har invänt mot den och sagt att bära något alls på huvudet är otänkbart för det är kvinnoförtryck.

Känner Du igen någon av dessa damer?
En är känd för att inte gå i skolan men i gengäld ”rädda klimatet”.

Den andra damen har ägnat sitt liv år att studera Solen. Hennes forskning kan leda till att vi är bättre förberedda inför den globala nedkylning som inleds senast år 2020.

För oss som bor på norra halvklotet kommer vintrarna att bli mycket hårda och det kan bli brist på jordbruksprodukter.

Klimatförändringar är ingen nyhet. Det var variationerna i solens magnetfält som gjorde klimatet varmt under Romartiden och iskallt under ”Maunders Minimum” (1645 – 1715). Det unika att man idag med hjälp av matematik kan identifiera varma och kalla perioder inte bara bakåt i tiden utan även framåt. Jag tror att en av dess kvinnor kommer att få ett Nobelpris. Frågan är bara vilken?

Ledtråd: Klimatkämpen Al Gore, samt FN:s klimatpanel IPCC, fick Nobels fredspris 2007.
Fakta: 2018 global average temperatures have so far been close to the 2007 average.
DN och SvD hyllar speciellt en av damerna.

Klimattjafset är ett bra exempel på total sinnessjukdom därför att det räcker med att plugga fotosyntesen och lite väderhistoria för att förstå att det handlar uteslutande om den fascistiska ekonomin dvs tjäna pengar.

Invasionssoldaterna förnekas också hos oss men uppenbarligen inte på Åland

VILL man vara PK så köper man inte att vi har soldater i landet och det spelar ingen roll om de bränner ner precis hela Sverige – folk ser inte faror längre.

Alexander Solsjenitsyn skrev att västmänniskan förmår inte se faror vilket leder till att t.ex. mögelförgiftningar kallas för ”psykisk ohälsa” – allt är psykiskt eller socialt.

ISIS-soldaternas gruppvåldtäkter kallas för ”etiska och kulturella skillnader” vilket är oanständigt nys.


Ser man inte faror är det finito
Längst ner lägger jag schemat avseende såväl maskulin som feminin energi, och för många befinner sig längst ner och utövar t.ex. passiv aggressivitet, är rent jävliga mot andra, osv vilket givetvis sker om man förtrycker såväl maskulin som feminin energi vilket uppmuntras frekvent i Sverige.

Det kollektiva medberoendet har lett till att vi ska rädda världen men slutet på medberoendets utveckling är självmord – mord.

 
Min bedömning är att Sverige är i princip helt kört, och en del som har förståndet kvar samt initiativförmåga lär överleva på individnivå inrikes eller utomlands, och nånstans känns det som om det är en pågående evolution.

Ett samhälle kan aldrig överleva utan maskulin energi
Det svenska folket sjunger på sista versen och tror man att det beror på nån annan än oss själva tror man fel. Dum, dummare, svensk ska gå under för vägrar man att sätta på sig en solhatt på Cypern tillhör man den gruppen; dum, dummare, svensk, och priset är uppenbarligen att man dör.

Finns det någon ”räddning”?
Det ska vara om 100% medborgare slutar konsumera västs press och sätter sig ner och råpluggar t.ex. hur solen fungerar. Lär inte ske.

 

 

 

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

1 trackback / pingback

  1. Går det att rädda Sverige? – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.