Gå inte på teatern, och bibehåll sinnesron

n e

Som vi har sett tidigare ska inga länder ha regeringar år 2030, och det troliga är väl att de lär manipulera som vanligt för att få oss att skrika;
-Ta bort regeringen! Ge oss NWO!

Skärmavbild    klSL är expert på att se ut som en byfåne, och det ligger nog många timmars träning bakom för att använda kroppsspråk på det sätt den mannen gör.

Vi har också sett tidigare att han anses ha miljoner utomlands och i AB talade makarna ut om framtiden: Ö-vik är inte lika självklart längre …

Jag gissar, obs gissar, att om SL bli statsminister är han det inte speciellt länge om AL blir vice. Då händer det nått; sjuk, förolyckas officiellt, bla, bla, bla så hon blir det, och i verkligheten sätts SL nånstans utomlands, där pengarna finns, och fylls på, och frun har ju börjat vänja sig…  Ö-vik är inte lika självklart längre …

Skärmavbild    klAlla politiska experter kommer skriva spaltmil nu, och en hel del lär vara förvirrade, antar jag, och man stirrar sig blind på Sverige hela tiden, som inte finns.

Många lär skriva att c kommer förlora väljare etc men valen riggas vid behov när man bygger en fascism, och det vi nyss hade var med stor sannolikhet det eftersom det skiljde massor före och efter dataavbrottet.

Vi försvann som en egen stat 2002
o eDen som vill veta vad som ska hända, och redan har hänt, kan studera Simpsons, och den kortlek som anses var NWO:s handlingsplan, för det ger mer än vilken politisk analytiker som helst inom MSM. Psykopater gör så; meddelar subtilt sina planer, det är klassiskt.

Det börjar också bli övertydligt att sjuklövern är ett ”parti” och att utmanarna sd är en kontrollerad  opposition, och att samtliga dansar för samma chefer.

Frågan är vad som händer då det går upp för alla?
En FB-vän skrev idag om alla vapen som nu göms överallt, och det är vad folk säger mig. I Norrland är de snart beväpnade till tänderna, och det är ju också planen att det ska bli ett inbördeskrig.

Energifolket är rätt eniga att det kommer hända grejer runt den 21/1
Skärmavbild    klJag lägger en av dem längst ner. Det som nu sker är inte speciellt allvarligt i mina ögon. Det vi ser är hur ”politik” som vi känner ämnet dör. Det har med stor sannolikhet alltid varit så här men vi har inte sett det förr.

Nu ser vi det, och skriker korruption!
Vi såg igår att vi har haft en kronprins som dog i en ”olycka” 1947 och på den tiden var vi så naiva att en sån inte ens utreddes. Någon tekniskt bevandrad läsare kanske kan dyka ner i det materialet?

Folk frågar om de är landsförrädare
Klart de är. Det var 1992 som Carl Bildt stod i TV och talade om NWO, och? Jag brydde mig inte. Gjorde du? De har hållit på i 6000 år, se video nedan. Vi har bara inte sett det. Man kan inte skälla ut sig själv för att man inte har sett det förr. Möjligen kan man vara Skärmavbild    klsjälvkritisk för att man har lutat sig bakåt och gått på att några vi köpte via skattsedeln skulle vilja oss väl.

Allt är energi
De vill nog främst sina plånböcker väl, och det beror på att vi beundrar folk med pengar. Förmodligen fungerar energierna så att när vi skickar ut ”beundran” över den egenskapen så ökar den – vi får vad vi ber om.

Dvs varje gång du beundrar någon bara för att den personen har pengar får den individen mer, och du mindre. Dvs. om inte vi beundrade de med pengar skulle det här gänget aldrig ha skapats.

Kvantfysikkunskaperna  kommer att explodera

Skärmavbild    klDe som t.ex, säger att pengar i sig är ondska lär bli väldigt fattiga därför att energisvaret blir;
– Oj då, dig vill vi inte ge ondska, då får du heller inga pengar.

Vetenskapsmännen håller på med kvantfysiken nu, och vi lär få svar i sinom tid, men så här långt står sig det påstående jag gjorde i nån bok på 80-talen; tanken är skapande.

Sverige lär vara den näst fattigaste staten inom EU och en gigantisk förklaring till det kan i så fall vara svenskens rätt knepiga inställning till pengar, allt ska vara gratis.
Svar;
-Okej! Då behöver du inga pengar, skickar vi inga heller…

Folk kan bli vansinniga på min inställning för jag bryr mig aldrig
Jag har aldrig i hela mitt liv beundrat nån för att den personen har pengar, och jag har tre miljardärer och säkert tjugo miljonärer i telefonboken, och jag själv får alltid in det jag behöver. Rätt råd, rätt person, rätt mothugg, rätt kommentar, rätt antal kronor, rätt allting.

Så, vi får se om de FB-vänner som skriker om AK 4.or ”vinner” över skeenden vi inte kan förstå fullt ut men som med stor sannolikhet handlar om evolution, människans utveckling, etc.

För ett är säkert; pressen nu är så kraftig att folk påverkas på cellnivå
Tagga ner, och hyr dig en lya en månad i solen; SeaSide Holiday Rental – specialpris för umsmedlemmar och mina läsare.

https://www.youtube.com/watch?v=jyVz8Ci6h9s

 

https://www.youtube.com/watch?v=iVetixw9sl4&t=46s

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=FACCJP51TMo&t=541s

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.