Fråga dig bl.a. varför du ”måste” rösta rätt, och varför ska vi gilla NWO?

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Skippa politiska gräl med nära och kära
Italien har bildat en regering som EU inte var nöjda med. Den regering folket röstade fram ville inte EU ha, så den blev det inte.  Mamma Mia! Italien riskerar skaka om EU mer än brexit och grexit  / EU körde över demokratin – igen.

Nedan ska jag visa dig att det är 6000 år sedan det bestämdes hur du ska rösta rätt år 2018. Det lär bli en stor mänsklig kris den dag ”alla” anser sig se att samtliga val, samtliga partier samt religioner är skapade av en liten elit som har styrt världen i minst 6000 år. Som du redan vet är mängder med människor engagerade nu i det svenska valet och de vill väl att det ska vara så att vi bestämmer. Finns inget som tyder på att vi bestämmer någonting.

Tidigare har Portugal och Irland röstat fel 
Gör du det ändrar EU på valresultatet, och jag undrar hur länge till som västs folk kommer att gå på val-showerna? Bli osams med allt och alla? Rekordet är en mamma som gjorde slut med sin 19-åring för att han tänkte rösta fel. Fenomenet har ett uttryck; söndra för att härska.

Jag skrev nyligen att den 3:e september 1967 kanske ska ses som det dygn då Sverige började att gå utför mentalt
Detta därför att vi kör fysiskt ”fel”, och en läsare skriver:


Det är således 51 år sedan som man körde över en folkomröstning
Numera är de inställda eftersom vi tycks rösta fel jämt. Men inte bara folkets röst kördes över utan samtliga som sa; detta är vansinne! Fysikens lagar…

Mänskligheten har just avverkat 12 000 svåra och mörka år, och vi går nu mot 12 000 ljusa år
Det lär smattra innovationer runt öronen på oss och inte minst inom medicinen. Nyligen släpptes en klocka som samtidigt mäter blodtrycket, t.ex. Diabetes är snart ett minne blott liksom cancern. Man lär börja med immunterapi; ‘This is it’: the cancer treatment that has doctors talking about a cure …  Man bygger immunförsvar helt sonika precis som vi gör inom UMS.  Det växer fram en ny värld samtidigt som den gamla går sönder.

Löjligt med fakta – ett tag till!
Jag tror aldrig att jag har sett SvT dölja sin agenda så illa som denna gång, och de har nog aldrig läst Bibelns texter rörande vad som har hänt redan och vad som kommer att hända. Det är ett exempellöst obildat beteende och jag undrar om de ville korsförhöra forskaren? Normalt sett får de aldrig komma till tals, och därför fick vi högertrafik. De fick inte komma till tals, och man struntade i att folket röstade nej. 

Nya världsordningen, ska vi gilla den?
En massa härskare som vill bestämma över allt och alla. När det gäller New World Order anser ett gäng att det är påhitt. De har aldrig läst Bibeln, som är en historiebok med framtidsprognoser, eller lyssnat på Carl Bildt på 90-talet då han talade om NWO. Källa

När ”alla” ser igenom våra val, teaterspelande politiker med mera kan de inte kontrollera världen längre via ”demokratin” eller media
Olika grupper pekar ut vem eller vilka det är som ska styra NWO; Den nya världen. Här är en roligt text på engelska som handlar om vad du måste ha för åsikter för att gilla NWO.

Fråga 1: Är dagens världsordning någonting att kämpa för att bevara?
Vårt nuvarande ekonomiska system i världen är korrupt och bygger på låtsaspengar, orättvisor och en fri marknad som delvis är satt ur spel eftersom man bygger en ekonomisk fascism. Just nu är det nog  räkenskapens dag på den internationella finansmarknaden. Why are so many bankers committing suicide? – New York Post

Fråga 2:  Hur ska man ställa sig till New Wold Order som påstås komma istället?
Diverse galningar har i alla tider sökt ta världsherraväldet, och alltid åkt på stryk. Den kunnige mannen i videon säger att vi kan aldrig motsätta oss eller förhindra NWO eftersom fenomenet återfinns i Bibeln, och är alltså meningen. Hela eliten ska samlas i en världsregering. Vi bör inte hindra dem eller ens demonstrera och även om vi gör det lär vi misslyckas. När de sen är samlade, många tror att världsregeringens säte blir i Israel, kommer Gud enligt samma Bibel att ta livet av allihop på en gång. De flesta som satt sig in i Agenda 30 eller vad Rockefeller sagt om NWO bör känna maktlöshet.

Hur ska vi kunna stoppa denna gigantiska diktatur?
Det varken behöver eller ska vi, enligt Bibeln. Lyssna själv på genomgången som är klockren bakåt rent historiskt och fullt begriplig framåt. Putin var ute nyss och talade om att vi lever i den yttersta tiden. Folk tror då att jorden ska gå under. Fel, det är ondskan som ska gå under. Efteråt får vi tusen år av manna och honung, enligt samma Bibel.

Vad är det vi missar då vi har manipulerats att köra så många ämnesområden på porten?
Makt och en helhetssynd, skulle jag vilja påstå, och jag rekommenderar dig varmt att läsa en bloggare som har rotat i bland annat tidsepokerna:

Kanske har du hört talas om det engelska begreppet “New World Order”? Eller det försvenskade begreppet “Den nya världsordningen”? Detta är ett uttryck som ofta används av främst amerikanska presidenter, som talar sig varma över den nya världens ordning.

[…]

Om du vill veta vad detta egentligen handlar om behöver du bara leta upp en bibel. Verktyget som används för att iscensätta den nya ordningen heter Förenta Nationerna.

På flera ställen i bibeln talas det om ”tider och tidsperioder”, om ”avslutningen på tingens ordning” (fiskarnas tidsålder), och ”den kommande tingens ordning” (vattumannens tidsålder)… (Markus 10:30, Lukas 18:30, Matteus 13:39, 13:49, 24:3, 28:20 och så vidare…)

[…]

För att skapa sig en helhetsbild av det slutliga målet och den nya världsordningen, behöver man studera både Bibeln, Talmud och Koranen. Dessa tre så skallade Abrahamitiska skrifterna hänger nämligen samman. Där den ena skriften tiger, talar en annan skrift om hur det verkligen förhåller sig.

[…]

Vilken religion som råder, eller inte råder i världen, har dock ingen betydelse för vilka som styr över mänskligheten. Samma folk som styr världen idag, har för avsikt att även styra världen i morgon. Skillnaden är att de vill styra världen för evigt, genom den nya världsordning som de just nu håller på att skapa. Läs mer

Teatern kanske pågår i några år till men knappast längre till
När den nya världsordningen är på plats behövs ingen teater därför att val upphör. Vi behöver inte ens debattera vad det är de vill utföra eftersom t.ex. Rockefeller redan har meddelat det, och nedan har du en som läcker. Det är så uppenbart att Håkan Juholt sagt: ”Vi håller på att avveckla demokratin”   / Juholt har rätt analys – och Sydöstran håller med.

Folk läcker och gräver
Många känner att de vill göra något, ”väcka” grannen!Exempelvis globalelite.tv.

Många miljoner kastar också grus i maskineriet
Om inte skulle inte vår regim vilja ha 8 års fängelse för spioneri öronmärkt för de som kritiserar dem.
En amerikansk gammal US Army kapten gräver. En ganska ny site i Sverige försöker samla alla som gräver; alfheimr.is

 

Förr eller senare ser ”alla” varför statsministern skapar det han gör här och nu
Förmodligen avgår han efter valet och försvinner till sina påstådda miljoner utomlands där nya trillar in som arvode för ett gott utfört arbete som handlade om att förlora valet så stort som möjligt samt slakta arbetarpartiet helst helt. Om inte kommer en ny som för s ner till 0%. Du måste slakta arbetarpartierna för att kunna dumpa lönerna senare.

Just nu klagar vi för att skolan inte fungerar men det kommer en dag mycket snart då det blir uppenbart för alla att det är meningen att den inte ska fungera. Det är meningen att sjukvården inte ska fungera. Det är meningen att gamla ska avlida snabbt då de anländer till äldreboenden i den mån de ens får komma dit. Det är meningen att Europa ska ha agerande ISIS-soldater inne. De vill skapa kaos för att motivera en polisstat och NWO.

En ny bok är på gång skriven av en som ser bakom scenen
En ny spännande bok skrivs just nu av den ende energimannen värd namnet i Sverige, och han skriver väldigt ofta om politiker och offentliga personer samt om Sverige. Vad jag förstår kommer han att slå ihop gamla texter om Sverige och svenska ledare och göra en bok av dem. Han är en gammal sosse, som därför är partilös, och han har t.ex, skrivit; Löfven var en högerns planterade ledare.

För att locka in skeptiker kommer de första kapitlen att diskutera vetenskapsteori, frågan om vad som egentligen är en myt och om inte vetenskapen själv bär på ett mytomant element. Vi är i det teknokratiska ingenjörslandet Sverige nu och man måste vara medveten om hur miljöskadade vi är. En sådan här bok skulle avfärdas på två sekunder om den inte började med att påminna om hur vårt eget perspektiv är en historisk anomali och troligen kommer att vara övergivet inom hundra år… ”Läs mer

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 629 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

14 kommentarer

 1. Läkemedelsindustrin vill inte bli av med sjukdomar. Det vore som att de sågade av den gren de sitter på. Detta med tanke på tanke på de senaste årens avslöjande om ett antal ‘mediciner’ [ej ‘läk<ande medel’] som genererar mer problem via biverkningar, än vad de gör nytta.

   • Ser att du använder Akismet som spamfilter. Tyvärr är den behäftad med buggar, så ett antal kommentarer inte syns, trots att dom är där. Av de tio kommentarer som anges i denna bloginlägg, så ser jag bara två stycken.

    • Det är nog pingar från mina egna sidor som jag inte släpper igenom.
     Jag kopplar ur den så får vi se.

     • Ser att du stängt av Akismet. Dock, 13 kommentarer är synliga av 49 totalt, om man tittar via Chrome i en Android-mobil. Endast en (1) av dessa är en pingback, så det är något annat som är galet. På datorn med FireFox, så visas 12 kommentarer av 49 plus en pingback. (Borde visa samma siffror) Jag har sett detta fenomen på andra WordPress-bloggar som jag följer och som använder samma spamfilter. Det man får göra är att manuellt titta på kommentarerna och se vad som har hänt. I tillägg till detta, så syns inte egna kommentarer, där bloggaren valt att moderera alla kommentarer, vilket get gör normalt.

      Försöker kontakta WordPress och förklara läget. (Inte lätt sedan de valde att ta bort möjligheten att direkt få kommunicera med en IT-tekniker och nu i stället enbart sköta det via deras supportforum, där det beror på vem och om någon tekniker als läser det.)

  • Ska vi gå på Bibelns texter så kommer NWO+Agenda 30 att genomföras och Gud använder båda för att fixa orättvisor men sen klappas eliten ihjäl eftersom de leker Gud sen länge.

1 trackback / pingback

 1. Fråga dig bl.a. varför du “måste” rösta rätt, och varför ska vi gilla NWO? – Lena Holfve – Life, Death and all between

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.