Landets rollmask, och Frostensson

Starka krafter vill att författaren Katarina Frostensson lämnar Akademien och sker det kan man inte bara bli avskedad av politiska skäl utan även på grund av vad din partner gör.

Stjäl, misshandlar, mördar, våldtar din man någon kan du avskedas från ditt arbete.

Katarina Frostensson har givetvis inget som helst ansvar för vad hennes man gör ens om han kokar ett ägg.

Katarina Frostensson har inte ens något ansvar för att samtliga medlemmar i Akademien har gett makarnas scen Forum bidrag. Ankdammen är såå liten att få eller ingen kan ens pytsa ut bidrag till nån man inte känner.

Frostensson uttalar sig klokt nog inte alls men jag hoppas att hon skriver en bok på engelska eller franska så att fler än bara EU-domstolen stönar över Sverige för den stönar oftare och oftare. ”Sverige bryter mot mänskliga rättigheter” | SvD

Det kan inte existera en enda jurist i hela världen, utanför rikets gränser, som ens skulle komma på den vilda, eller kalla det för den sinnessjuka idéen, att du som kvinna ska ansvara för vad din man gör, och straffas om han gör nått…

Öppnar man dörren att du är ansvarig för din man öppnas en dammlucka
Det blir inte mindre rörigt avseende Kulturprofilen därför att högsta domstolen kommer med stor sannolikhet att släppa honom, och gör inte HD det bör EU-domstolen göra det om det kan dras dit.

Det visar sig hur HR ser på det faktum att mannen var åtalad för två våldtäkter men den andra fann Tingsrätten obevisad. Han är således dömd för den första.
Fastställer HR ska jag plocka ut den domen och läsa den i sin helhet för att se hur de har resonerat.

Kulturprofilen våldtar först en kvinna i branschen, eller som vill in i den, och hon söker sen upp honom, och kryper ner naken i hans säng, men det som sen utspelar sig är inte våldtäkt, enligt Tingsrätten.

Vi har haft ett nära nog exakt likadant mål när Billy Butt dömdes till 5 års fängelse då han bland annat våldtog en kvinna, som sen sökte upp honom efteråt, och som också kröp ner naken i hans säng, och givetvis blev våldtagen igen. 

Butt blev dömd innan den socialdemokratiska regeringen år 2005 hade ändrat lagarna så att alla män i stort sett blev skyldiga innan de ens var dömda.

JK har skrikit om saken i utredningen ”Felaktigt dömda”.

Billy Butt är utsatt för ett justitiemord | Aftonbladet

I botten ligger den gräsliga kvinnosynen att vi är alltid offer
Den här typen av män har ofta drösvis, hundratals, med så kallade groupies efter sig medan jag som kvinna i branschen mer råkar ut för wannabes eller män som har erbjudit sig att vara allt-i-allo inklusive sex bara jag försörjer dem.

Jag minns särskilt en taxichaufför som ville bli allt-i-allo (gigolo) tidigt åttiotal, då jag just hade debuterat, och han sken upp och sa mig:
– Dig känner jag igen, du heter Lena Nyman!

Det har kommit fram nu att Kulturprofilen, kallad Jean-Kladd ofta, raggat brudar i minst trettio år, och visst är det så, och folk frågar sig hur han har kunnat göra det. Jag och en vän, som har mycket djupa rötter i Kultur-Sverige, talade om den saken precis då denna atombomb smälldes i luften, och hon råkade vara min gäst precis då i fem veckor.

Vi kom fram till att man lappar väl till dem om de inte fattar
Man kryper inte ner i en säng med en sån Nisse som Jean-Kladd. Pappa sa alltid det;
– Vill du ha problem ska du umgås med problematiker.
Det borde ju vara ett ”problem” för kvinnorna som ligger med Jean-Kladd att han är gift. En liknande man inom branschen la ner tvärt då jag bad att få telefonnumret till hans fru.

En mycket berömd författare nöp mig i baken en gång och jag vände mig om och gav honom en örfil. Enda karlen jag har slagit till i hela mitt liv men han behövde eller  var ökänd för att behöva klarspråk.

Min väninna hade fräst åt Jean-Kladd på nån fest i Stadshuset, och då backar han, vad jag vet, och det gjorde den berömde författaren också. Han, förlagskollegan, stod alltid i givakt då jag kom sen. Olof Lagercrantz frågade alltid alla bordsdamer rutinmässigt;
– Ska vi knulla?

Det är ju bara att svara på frågan; nej, tack eller ja, tack
Vi kom också fram till att den typen av nissar som Jean-Kladd är främst patetiska. Vi kom också fram till att man kan göra som jag alltid har gjort; hålla sig undan klubbarna eftersom de inte sällan går ut på sprit och ragg rätt jämlikt.

Ur boken Folksjäl – som i en filterbubbla och i den synliggörs drevens samordning. Jag har aldrig upplevt i något annat land, jag har besökt runt 80 länder, att alla tidningar skriver exakt samma sak samtidigt.

Svenska Akademiens inställda Nobelpris bekräftar landets rollmask
Eftersom Nobelpriset är en de viktiga delarna i Sveriges rollgestaltning gentemot övriga världen (och inför sig själv) blev skandalen med den sexuellt otyglade franska Kulturprofilen och hans kopplingar till Svenska Akademien en begriplig världsnyhet. Akademiens meddelande att utdelandet av litteraturpriset ställdes in har mer än tillräcklig dignitet för att tjäna som indicium på Vågascendenten.

Händelsen tål också att jämföras med landets alla inställda och försenade tågavgångar vid samma tid. Där drabbades den enkla människan, men bekräftades att även landets ”högsta kast” mådde riktigt dåligt i sin korruption och försök att sopa undermattan allt som skulle kunna gunga privilegieskutan. Akademiens pressmeddelande angav enbart datum. Men både Aftonbladet och Dagens Nyheter släppte nyheten 9.02 och nioslaget duger gott för astrologiska syften. Båda tidningarnas texter var längre än någon människan kan skriva på två minuter så tydligen delgavs medierna i förväg för att sedan samfällt pushas ut för allmänheten att konsumrea. IT-fascismen förklarar den militant exakta samordningen. Medier i säng med makthavarna har privilegiet att dramaturgiskt regissera folkets snackisar. (Denna ökade kontroll över dramat förklarar säkert delvis folkets ökade skepticism inför de officiella informationskanalerna.)

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 543 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera