Fransk polis vägrar försvara regeringen

Cause Effect Fascism

fascism eOm vi studerar schemat ovan för hur man bygger en fascism ser vi att förakt mot regeringen / politiker ska byggas och sen kommer en vägran att försvara den regering man föraktar.

Frankrike är där nu, se video nedan, och under filmen har jag lagt ut två kampanjer som ska väcka poliskårens missnöje och förakt mot regeringen – där är vi nu.

I bygget ingår också att vänstern vägrar att kompromissa samt polarisering.

Skulle man intervjua, de först föraktande och sen vägrande poliserna, skulle förmodligen tio av tio inte ange att de känner till att deras känsloliv är manipulerat för att detta ska utvecklas.

Frågar vi de som protesterat på Mynttorget mot FN:s nya flyktingavtal om det är nationalism som ska byggas lär en del helt säkert säga att FN är ju emot nationalism!!!

I morgon kommer hovrättsdomen mot ”kulturprofilen” och frågar vi de som lär skriva om den om de känner till att förakt mot intellektuella och konst ska byggas är jag rätt säker på att de inte känner till att även deras känsloliv ska manipuleras och rent hat ska uppstå mot Akademien, t.ex.

Skärmavbild    klFrågar vi alla som idkar skenande sexism om de är medvetna om att det är en fascism de bygger lär de nog inte ens hålla med om det.

Men så är det, och dirigent är alltid media.

Sist lägger jag en film som ger förslag på hur man kan hantera dessa kriminella samhällsbyggare.

 

French police show they no longer want to fight against their own people, the yellow vests.

polis
polis

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.