Fransk polis vägrar försvara regeringen

Om vi studerar schemat ovan för hur man bygger en fascism ser vi att förakt mot regeringen / politiker ska byggas och sen kommer en vägran att försvara den regering man föraktar.

Frankrike är där nu, se video nedan, och under filmen har jag lagt ut två kampanjer som ska väcka poliskårens missnöje och förakt mot regeringen – där är vi nu.

I bygget ingår också att vänstern vägrar att kompromissa samt polarisering.

Skulle man intervjua, de först föraktande och sen vägrande poliserna, skulle förmodligen tio av tio inte ange att de känner till att deras känsloliv är manipulerat för att detta ska utvecklas.

Frågar vi de som protesterat på Mynttorget mot FN:s nya flyktingavtal om det är nationalism som ska byggas lär en del helt säkert säga att FN är ju emot nationalism!!!

I morgon kommer hovrättsdomen mot ”kulturprofilen” och frågar vi de som lär skriva om den om de känner till att förakt mot intellektuella och konst ska byggas är jag rätt säker på att de inte känner till att även deras känsloliv ska manipuleras och rent hat ska uppstå mot Akademien, t.ex.

Frågar vi alla som idkar skenande sexism om de är medvetna om att det är en fascism de bygger lär de nog inte ens hålla med om det.

Men så är det, och dirigent är alltid media.

Sist lägger jag en film som ger förslag på hur man kan hantera dessa kriminella samhällsbyggare.

 

French police show they no longer want to fight against their own people, the yellow vests.


The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

1 Trackback / Pingback

  1. Fransk polis vägrar försvara regeringen – Life, Death and all between

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.