Från att fundera över till handling och en gyllene tid

lofven
fasiscm
Klicka!

Ovan sägs att det går rykten om att statsministern kan få sparken. Löfven vill prioritera skärpta straff – för hat mot politiker är ett av många Löfven-utspel som gör folk vansinnigt arga.

Detta eftersom allmänheten vill att Löfven ska prioritera de enorma problem som finns i landet, och den listan kan göras lång; sjukvården, skolorna…

Många kokar, och en del av dem kommer att koka ner till en pöbel. Det är så när fascismen har byggts att du skjuts om du inte går med och sen skjuts du för att du gick med. Lite senare kommer det att ställas krav på dig att du ska ut och försvara ditt land i mörkret.

bennyEn sån som jag har 100% chans att straffas längre fram av statligt folk – om de får igenom lagen att det ska bli 8 års fängelse för att kritisera Sverige. Jag har 100% chans att bli ihjälslagen av landsmän som fått för sig att jag ”hatar Sverige” eller för att jag har ”försvarat muslimer” eller något annat lika felaktigt. Vem som slår ihjäl en sån som jag vet man först efteråt.

Sverige är det enda landet i hela världen där du kan förtala bolag och folk och komma undan med det. Man övar pöbelvälde den vägen och just nu i form av drevet mot t.ex. Benny, mot domar t.ex. Fittjadomen.

Inte sällan ser man kändisar, som aldrig träffat varandra, gräla publikt
fajtKändiseriet lär oss av med privatliv, och det används också för att lära ut att det är helt okej att flyga på folk man inte ens känner. Men, som sagt, sker bara i Sverige rutinmässigt.

Långt, långt senare grips alla som deltagit i pöbelaktiviteter för det är historiskt sett så;  Du straffas om du inte går med och sen straffas du för att du gick med.


När man bygger en fascism ska polisen och militärens förakt för regimen skapas

Det leder sen till att dessa grupper tar lagen i egna händer längre fram. Det bygget är inte riktigt påbörjat ännu. Men vi kommer att få se fler och fler byggstenar; om jag har rätt i att en fascism byggs på toppen med en kommunism som bas kallad Agenda 30.

danNågra har vi redan sett; gamle rikspolischefen som går ut och tycker synd om mördare men inte deras offer. Det bör ha gjort varje svensk polis rasande. När gamle RPS-chefen var klar med sitt jobb att få så många riktiga poliser som möjligt att säga upp sig klev han över som chef för i princip hela vår säkerhet. Där tycks jobbet bland annat bestå av att göra så många som möjligt rädda för det yttre hotet Ryssland. Om vi leker med tanken att yrkesmilitärer inte ser denna rädsla för ryssen skapas alltså ett förakt för regimens inkompetens.

swedenMan skapar detta nödvändiga förakt genom att metodiskt framställa regeringen som helt inkompetent. Dessa grupper är måltavlorna då man talar om hot från Ryssland, SL och att han kan få sparken.

Varje gång vi blir upprörda bör frågan alltid ställas; Manipulation?

Helt nya tider kan möjligen rädda oss?
Vi utreder, mellan varven, hur rätt energifolket har i sina påståenden att den kollektiva energin lämnar fundera-vakna-stadiet och att vi nu går mot handling.

n

Det energiproffsen har sagt är att vi kommer att få se plötsliga händelser, och helt otippade som ingen hade kunnat räkna ut i förväg, och speciellt runt ekonomi, och målet är mänsklighetens befrielse.

Det kommer också att utvecklas två olika ”människotyper” i rekordfart, och jag har lagt ett schema till vänster; de som har låga vibrationer, och som tillhör den gamla energin, och hur de med höga energier fungerar, och som tillhör den nya energin.

En annan otippad handling är stängningen av Blueshift – som har ägnat sig i åratal åt att få folk att ”vakna” – och den tiden är, enligt energifolket, helt över nu. Den som drev Blueshift tillhör utan minsta tvekan de med en högre energi.

Om vi tänker efter lite är det lätt att se att de i den nya energin är inte speciellt lätta att manipulera. De gängse vapnen som använts för att kontrollera massan är inte möjliga att använda längre. Diverse olika pöbelstyrkor kommer att rekryteras ur den högra gruppen.

alexa

Vaken.se´s trafik
Jag valde ”Vaken.se”, främst på grund av deras domännamn, och de är idag rankade som nummer 6.599 i Sverige.

Om vi studerar min gamla blogg, som jag drev från år 2011 fram till 2014-09-07, var den rankad som nummer 1251 i Sverige.

Om jag inte hade stängt den, hade även den ständigt dalat, när den kollektiva energin började gå från ”vakna” över till handling. En del av de som driver det vi kan kalla för vakna-hemsidor lär fastna där, och då befinner de sig faktiskt i den gamla energin hur radikala de än tror att de är.

Jag är alltså inte förvånad över att en sån som Blueshift stängde
Det är en handling som säger underförstått; får vara bra med ”vakna!” nu. En nyanländ svensk sa mig att han bryr sig inte om att ”väcka” folk längre. Nu skulle han gå in för att smida utflyttningsplaner. Dvs. de med hög energi kommer att handla konstruktivt, och de med låg kommer enbart att följa sitt energischema ända ner i avgrunden.

Många har frågat varför jag stängde populära Rädda-Sverige.nu
Ett svar är att jag fann att det inte går att rädda Sveriges näringsliv.
raddasverigeDen bloggen var inriktad mycket på näringslivet, och jag öppnade istället bloggen ”Konkursverket”.

Jag började utreda, för öppen ridå, hur nära en konkurs vi är; ekonomiskt, moraliskt, psykiskt och fysiskt. När den utredningen var klar började jag skriva handlingsprogramsböcker.

Du kan fundera på saken om du går på sta´n
Sist jag var uppe i Sverige såg jag många som skrek och argumenterade t.ex. och det ser jag aldrig på Norra Cypern där majoriteten befinner sig i den nya energin. Ett skäl är alkoholkonsumtionen, som ligger runt 15-18-21 liter starksprit per person, beroende på vilket år man tittar på, och år i Sverige – mot 0,65 liter här.

Vi får se om och när våra tidningar förändras?
Den typ av löpsedelstext du ser tillhör den gamla energin. Löpsedelstexten är ett bra exempel på hur man via kändiseriet lär ut att det är helt okej att flyga på folk.

Där jag befinner mig nu, på Norra Cypern ett par veckor till, finns inga löpsedlar alls, mentaliteten att flyga på folk existerar inte eftersom privatlivet är heligt och hansåledes saknas kändiseriet helt.


Kan bli en massutvandring 

flyttDå menar jag miljoner, och som bara lämnar mellan 2018-2021. De lär inte säga speciellt mycket, inte debattera, inte vända sig utåt alls utan möjligen meddela vänner och bekanta då de har satt sig i något annat land.

De som i det läget lämnar är de med hög energi och ett skäl de lär ange är den bristande kvalitén på maten.

ums
Klicka

Tydliga skillnader
Jag skulle vilja påstå att 99% av UMS medlemmar tillhör de med hög energi trots att de många gånger var svårt, svårt sjuka då de började och inte sällan sängliggande dygnet runt. De mögelförgiftade blir t.ex. slutligen patienter på långvården.

Jag har stött på ett fåtal, tre?, med låg energi, och de gillar varken mig eller skolan och de roar sig då med att söka skapa intriger, vantolka medvetetet, förtala, osv. Typiska lågenergibeteenden.

Enligt matematiska uträkningar är vi på väg mot The Golden Age

n
Klicka

En guldålder kännetecknas som en period av fred, harmoni, stabilitet och välstånd. En något modernare beteckning på en guldålder är en period då (någonting) kulminerar alternativt är som populärast. Till exempel teknikens guldålder den tidsperiod då tekniken kulminerade/blomstrade.

Det kan vara svårt att tro på det, eftersom det är kaos inom t.ex. myndigheter, men det dysfunktionella blir mer synligt, och outhärdligt, för de med hög energi. De kommer att lämna pratkulturen, och – som sagt – gå mot handling.

Lär dig energischemat ovan, och ha det i huvudet då du möter folk! Låg? Hög?

De som är inne i den högre energin går aldrig igång
flaggaDet lär inte gå att få dem att delta i t.ex. rädslan som man vill skapa för att bygga den för fascister så viktiga nationalismen som sen ska utvecklas till ett inbördeskrig.

Om vi ser till schemat ovan angående energier kommer de två grupperna; låg – och högenergi att bemöta t.ex. flaggprovokationer helt olika.

Ena gänget kommer att skratta högt, konstatera att Sverige är ”det enda landet i världen” avseende väldigt mycket eftersom det är så sjukt som det nu är. Det andra gänget lär bli mycket arga, och bygga den nationalism det är meningen att de ska bygga.

https://www.youtube.com/watch?v=Q1ifVya51AU

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

 1. ”En fascism byggs på toppen med en kommunism som bas kallad Agenda 30”

  Jag vill förstå hur du menar. Vad ligger i påståendet?

  Beskriv med några ord definitionen av ”fascism”, ”kommunism” och ”agenda 30”, gärna med evidens via citat och källhänvisning!

  För mig är följande definitioner rimliga :

  ”Fascismen är den öppna terroristiska diktaturen från finanskapitalets mest reaktionära, chauvinistiska och imperialistiska element”
  /Georgi Dimitrov

  Den fascismen syns. Väst, USA, Israels imperialism och invasioner stödjer de terroristiska diktaturerna av finanskapitalistiska skäl, försöker t.o.m. inskränka vår yttrandefrihet och vår demokrati.

  Men ”kommunism” är en grupp närbesläktade idéer om att produktionsmedlen i ett samhälle bör vara gemensamt ägda, men det har ju gått i rakt motsatt riktning genom den ökade marknadskapitalismen från alla riksdagspartier.

  Här är ”agenda 30”:
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Globala_m%C3%A5len

  Angrip gärna ”de 17 målen”, men är det inte nationell kommunism/socialism, demokrati och ekologi det som faktiskt bäst kan minska fattigdomen i världen till skillnad från fascismen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.