Frågan är om det är karma?

En gigantisk skillnad mellan Sverige, och stora delar av av världen, är att man i vårt land inte har ett uns konsekvenstänkande än mindre ett karmatänkande.

Jag hörde talas idag om en människa som talat illa om mig, dessutom på ett synnerligen elakt och lögnaktigt sätt och som ville ha uppmärksamhet, och karma hade exploderat inom 48 timmar och rakt upp i nosen på gärningsmannen.

Mitt liv är kantat av den typen av historier
Jag minns en zoohandlare i Småland, satt på en middag och babblade, påstod sig vara ihop med mig. Märkligt var att han kände till att jag bodde bakom en dörr som bar namnskylten Carlsson, tyckte hans bordsgranne, som var en av mina fostersöner, och som 100% säkert visste att jag bodde aldrig hos zoohandlaren då jag var i Småland, eftersom jag bodde hos min fosterson…

bennyDenne lekte med mannen rätt länge, låtsades ha läst mig, undrade om jag är en sträng människa, osv. Zoohandlaren fabulerade, även om mina fosterbarn.

Jag blir aldrig förvånad, eftersom maskulina energier är slaktade i riket så det vimlar av folk som utsätter andra, och kvällspressen lär ut metoder.

Jag har säkerligen minst femtusen bekanta, 4 950 fb-vänner,  tusentals inskrivna i UMS, och totalt hundratusentals läsare, min gamla blogg hade 187 000 läsare i månaden, tillkommer böcker… Hela universum räknar jag till de närmsta vännerna, så det är inte helt lätt att sitta och babbla sagor i Småland …

maskulin energiJag agerar aldrig ut, överlämnar bad people till den högre makten, men inför det som händer på klotet undrar jag om det inte är renodlad karma vi ser?feminin

Om så är fallet kommer det fortsättningsvis vara kolugnt i TRNC, eftersom landet i princip saknar bad people, och energierna är 100% intakta.

Läsaren nedan har helt rätt; ett samhälle kan aldrig överleva om det är renons på maskulina och feminina energier, och det är Sverige, sen länge:

lb

Det samhälle vi lever i fungerar inte och kommer att gå under.

 

THE WORLD AS WE KNOW IT IS GONE FOREVER

Spread the love
Om Lena Holfve 9709 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.