Föryngra dig rejält

Uppdaterad 12/12-17, tidigare publicerad 1 okt -17

Bokus bjuder på provläsning av ”Utmattad” och även av ”Botten Upp” .

”Utmattad” ligger fortfarande på bestsellerlistan under ”Terapier och healing” hos Bokus, men inte etta längre utan femma, och gammelmedia försöker fortfarande tiga ihjäl den – lär inte gå på sikt…

 

Mögel är en mycket stor rot, och man har sett i vissa studier i USA att över 95% av oss har mögel i systemet. Mögel är nåt som verkligen kan få en att se mycket gammal ut. Inte så märkligt när man möglar inifrån.Utmattningsskolan

Till höger har vi en medlem i UMS – Utmattningsskolan – som är avgiftad och man kan se att hon hade kraftiga förgiftningar. Hon har gått i mina fotspår rejält, och behandlas på ena bilden med en indisk metod.

Du ser själv före- och efterfoton, och gifterna ser du i form av djupa streck i pannan och ett allmänt uppsvullet och mosigt utseende.

Man brukar se 10-20 år yngre ut
Vi uppfattar rynkor som ålderstecken men de är snarare tecken på förgiftningar av olika slag.

Nedan har du en sångare, som studerar mig intensivt, och han reser sig och kallar mig för ”Bella Gorgeous”.  (The adjective gorgeous to describe jaw-droppingly beautiful, magnificent people or things.)

Man kan nästan beskriva hans reaktion som en chock
Jag gissar att han via ställets ägare vet om att jag fyller 65 år i vår. Han själv kunde vara min son och fortsätter han den livsstil han har överlever jag honom lätt.

En kosmetolog, som synade min hud nyligen, gissade att jag är 45 år
Det beror givetvis på att 65-åringar brukar ha rynkor, och jag har inga, lika lite som kvinnan till höger kommer att ”åldras” eftersom hon nu lärt sig hålla efter försurningar, mögel, tungmetaller, osv.

Det är ganska vanligt att vi blir just 20 år yngre dvs. vi ser väsentligt yngre ut därför att man tror felaktigt att rynkor exempelvis har med ålder att göra. Jag talade med en 35-årig svenska, som kommer se ut som 60 år innan hon ens är 40, som var full av gifter men som inte köpte sambandet mellan rynkor i pannan och gifter och det beror kanske på att det inte har stått om det i Aftonbladet? Det är så inlärt att rynkor = ålderstecken.

 

En korrektare replik än ”Bella Gorgeous” vore alltså:
– Du ser verkligen avgiftad ut!

Det är heller inte speciellt svårt att räkna ut att en bok, som innehåller starten på nåt som får folk att på sikt se 20 år yngre ut, går inte att tiga ihjäl.

 

 

 

SparaSpara

SparaSpara

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)