Förförde med löfte om enande dvs avsluta polariseringen

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    klJag håller lite koll på om Obama skulle vara avrättad som påstods nyligen, och under den spaningen sprang jag på en intressant video.

Man ser hur Obama förför precis hela folket på en kvart och det hela bygger på enande. Han lovar att ena…  sen lovade han att avsluta alla krig men startade väl åtta nya.

Amerikanarna torde vara världens i särklass mest blåsta folk, och man ser tydligt att vi befinner oss i en pratkultur. Folk går på vad människor säger, inte på vad de gör. Videon är häpnadsväckande!

Senast den 16 december lär vi veta säkert om Obama lever eller inte:
In a separate stage, her husband, Barack Obama will address Asia Pacific business leaders at a special event titled, ‘In Conversation with President Barack Obama’ on Dec 16, also in Singapore. Källa

Han ska uppträda då, nu twittrar han:
Washington (CNN)Former President Barack Obama remembered the late Rep. Elijah Cummings on Thursday, saying the longtime Maryland Democrat ”stood tallest and most resolute when our country needed him the most.” Källa

https://www.youtube.com/watch?v=rLJU4ZOfTl0&t=13s

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Obama är en föredetting oavsett om han lever..det gäller alla djupa statens ledare.Det nya växer fram dvs. Trump(ister)..eller så kalade nationalistiska ledare
    (så kallade nacionalisticka eftersom alla de kommer endå att underordna sig det nya globala ekonomin som styrs av teknologi som är i samma elitens händer )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.