Folket vill tydligen ha ambulanser

– Ju större problem, desto roligare får vi. Just nu drar man in kulorna till 112, och då blir det tipspromenader,  quiztävlingar, kan bli bilrallyn, fester, partyn, uppträdanden, och behövs mycket pengar blir det en festival.

Du kan smita ifrån alltihop, och ändå åka ambulans, men du ”slipper” också det roliga. Jag vet inte om ett liknande system skulle kunna fungera i vårt avlånga land men så mycket partyn har vi väl inte… Däremot har vi väl världens högsta skatter. Vårt system håller på att gå sönder så vi får nog kika runt i världen och klia oss i huvudet. Man ska inte förväxla detta med ”välgörenhet” för det är det inte i verklig mening. Det handlar snarare om att engagera.

Det som händer i detta system är att det blir så tydligt att folket vill ha, och folket fixar stålarna, och de som jobbar på 112 blir stolta över att hela folket samlar in till 112, och anstränger sig för att just finansiera dem, och hur det går är en NYHET som media följer.

Jag befinner mig just nu ovanför en av de större stränderna som är helt ren därför att folket städar stränderna just nu i vart fall på södra sidan, stora jippon där nu. Blir party sen…

Vovven rusar runt, medan jag laddar upp en text, och det ska jag också göra nu; rusa runt och leka.

Vi ska leka på kommunal mark
Äganderätten är urstark, finns ingen ”allemansrätt”, så man ska passa sig för att ta sig in på privat mark. Det leder också till att folk kan skilja på mitt och ditt.

Du får väl fundera på om vi känner att vi driver ambulanserna, eller inte?
Tar vi ansvar för dem? Ringer dem inte i onödan? Säger vi;
– Jag ska ringa min ambulans som jag själv finansierar.

112 hemlösa i Jämtland
Den rubriken här hade lett till ett jätteparty! Klart de måste ha lokaler!

Spelmissbruk stor del av Svenska spels rekordvinst
Lokalbefolkninegn får enligt lag inte spela på öns casinon, och hos oss är Svenska spel en kassako.

 

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)