Folk undrar varför statsministern ljuger som han gör i ett

Ledarna är upprörda för att Sos Vov E Ror i Gog E Sos-bilden har halkat på sned
Rövarspråket, uppfunnet av författaren Astrid Lindgren, går ut på att du sätter ett ”o” mellan alla konsonanter. ”Lena” t.ex. blir då Lolenona.

Det är bara jag som tränar eftersom de vill införa en lag som kan ge åtta års fängelse om man kritiserar Sosvoverorigoge. UD var så upprörda att de ville lägga ner en massa pengar för att rätta till bilden av Sosvoverorigoge utomlands.

De menade på att utländska journalister ljög om Sosvoverorigoge när de påstod att det finns no-go-zoner. Utländsk media svarade då att den uppgiften hade man tagit ur Rikspolisstyrelsens rapport.

Lite senare, eller om det var tidigare, ljög Sosvoverorigogesos utrikesminister och påstod att Turkiet hade legaliserat sex med barn och när folk fick henne att förstå att det inte är så vägrade hon att be om ursäkt. Ljuga är mycket fult här i regionen och vägra ställa till rätta om man gjort bort sig snudd än värre. Som hennes chef borde Sostotefofanon ha rutit i. Men ”lögn” är ingen stor sak idag utan snarare vardagsmat – enda landet i världen?

Nyligen var statsministern i  Sosvoverorigoge  inbjuden till Vita Huset, och där stod han också och ljög
Det är något som alkoholistbarn ofta gör, och han omhändertogs som ett mycket litet barn, därför att modern var missbrukare, och han hade turen att få växa upp i ett fosterhem och inte i 45 stycken.

FAS kan ge upphov till både fysiska och psykiska skador, i stort sett samtliga kroppens och hjärnans funktioner kan påverkas. Barn med FAS har ofta låg födelsevikt och litet, ibland asymmetriskt, huvud. Bland de specifika ansiktsdrag som ingår i diagnosen är korta ögonspringor, lång överläpp med utslätad läppfåra och smalt läpprött de vanligaste.

Ofta innebär FAS även inlärningssvårigheter, dåligt närminne och bristande logisk förmåga. Personer med FAS har ofta svårigheter med socialt samspel, empatisk förmåga, distanslöshet etc.

Personligen anser jag att statsministern i  Sosvoverorigogesos är ett FAS-barn
Min bedömning är den att han förstår inte logik alls t.ex. att amerikanska TV:s sändningar hamnar via YouTube i svenskars synfält och att samhällsorienterade ,människor vet vad han sa i förra veckan.

Eftersom AA anser att 20% av den svenska vuxna befolkningen är aktiva alkoholister påverkas vi alla därför att vi har alltid någon eller några insjuknade i vår närhet t.ex. om man ringer taxi och möts av en superilsken chaufför, barnens lärare, polisen som stannar en och vill se körkort, grannen…osv.

Den som vill lära sig ämnet skaffar sig min bok ”Botten upp” som också har en egen hemsida och den som inte vill lära sig ämnet lite djupare kommer alltid, som jag ser det, ha problem med att läsa av vad det är som händer i Sverige.

Jag vill nog gå så långt att jag vill påstå att den som inte har ett hum alls kommer alltid att läsa av saker som händer i just Sverige helt fel.

Många är väldigt irriterade på statsministern vilket leder till att jag kan se texter av typen; ”Svärord, svärord, svärord, har karlen ingen som helst logik! Typiskt sossar!”

Känns inte som om det är ”typiskt sossar” men väl typiskt för FAS-barn.

Löfven ljuger om flyktingpolitiken – Eskilstuna Kuriren

Varför ljuger Stefan Löfven? | Janerik Larsson | SvD

Varför ljuger Löfven om Alliansen? | Aftonbladet

Är Stefan Löfven en patologisk lögnare? | tanketornet

Artikeln fortsätter under filmerna:

 

Många påpekar att han aldrig klarade av sin svetsarutbildning, och det är också rätt typiskt för alkoholistbarnen att de inte gör det. Men det är inte hans fel att vi inte har utbildningskrav då vi väljer våra företrädare. Det torde vara väljarnas ansvar samt valberedningars.

Reinfeldt t.ex. var alkoholistbarn och drog så snart det blev ett problem
Media frågade flera gånger; var är han?!? Nio av tio alkoholistbarn drar om problem uppstår.
Problem för dem är otäcka, farliga saker som aldrig blir lösta. Inte en spännande uppgift att lösa.

Alkoholskadade barn förblir utan diagnos | SVT Nyheter

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Bli först med att kommentera

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.