Folk tappar förståndet

Skärmavbild    kl

Skärmavbild    klSista dagen mina gäster var här kallade vi för ”galendagen”, och det smattrade just galna händelser, för att inte säga helt otroliga… En gammal vaktmästare på ett spa hade lovat mig att köra dem till ett välkänt ”hamam and spa”, och jag förutsåg att han skulle köra till det ställe han jobbar på…

Inte långt därifrån ligger en bankomat, och de behövde ta ut pengar, varför jag bad honom stanna på detta namngivna ställe, och han nickade…

’De for iväg cirka tre kilometer västerut till den bankomat jag hade angett, och sen vände han bilen och körde tillbaks tre kilometer, och på vägen passerade han väl tio bankomater, och mitt hus, igen… och for rakt upp i bergen. Där släppte han av dem, och de satt en timme och väntade, och inget hände, och de gjorde sen som man ska; de ringde min chaufför och pep..
-Help us, save us!

Skärmavbild    klDe kördes hem, jag förstod var de hade varit, och där finns inget hamam, och den typen av händelser upprepades (!) tre gånger innan galendagen var slut.

Vi minns.. Nu sätter jag i halsen…
Det var samma kväll som jag upptäckte att då jag spolade i toaletten kom det enbart kokhett varmvatten (!), helt absurt.

Det var en läsare som skrev häromdagen att hon var glad för energilektionerna… ja, de som inte får frekvenshöjningarna klara för sig här och nu är det nog i princip synd om.

https://www.youtube.com/watch?v=rf3lzat41Q0

 

https://www.youtube.com/watch?v=zj1Kla6FxPA

 

https://www.youtube.com/watch?v=ujDWvv3bo3Q

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.