Folk i regionen här varnar Europa

kriminella

Eftersom jag vistas i ett muslimskt land blir det kanske extra tydligt för mig att ni har ofta ”konstiga muslimer” i Sverige / Europa. Vi har dem inte här. Jag har aldrig sett dem i Jordanien, Alger, Saudi, Oman, osv. Ibland tror jag att man har skickat upp 50 000 skådisar.

De kommer inte ens in här på Cypern oavsett om de söker ta sig in via den södra eller norra sidan. Luktar det soldater eller gerillagruppering om dem utvisas de redan vid flyget.

Kasoulides: ISIS suspects deported from Cyprus in last year 

polischefen

Europa öppnar famnen – Cypern utvisar
Jag har talat flera gånger och rätt mycket med gamle SÄPO-chefen på norra sidan. Han är morbror till den chaufför jag använt de senaste 7-8 åren. Här skulle man aldrig acceptera överfall, nerbrända skolor,  krigsvåldtäkter, invasion eller våld, terror och mord. Det finns liksom inte på kartan ens.

france labourriots
Frankrike

För några år sen skrev en cypernjournalist och undrade om Europa måste ha en kärnvapensmäll i huvudet för att fatta det uppenbara.

Jag blir helt förundrad
Dagligen läser jag texter författade av de två svenska lägren som existerar där man vet att allt handlar om kultur, att hela folkgrupper skulle vara kriminella, religion, fostran, hur män är, islamofobi, sociologi, rasism osv.

Men man ”ser” inte att det rör sig om soldater som uppför sig som de skymningskrigare de är. Det börjar bli mer än märkligt att man inte känner igen krigszoner eller -metoder.

varning
Klicka

SÄK-chefen förstår inte riktigt hur vi tänker.
– Vi löser problem, ni i Europa samlar på dem, har han sagt flera gånger.

Man bör vara rädd för ISIS-folk. Bör man verkligen vara; de är massmördare.

Vi vet här att de inte är ”muslimer” eftersom en muslim aldrig får döda sin broder.

Fram till idag lär de ha mördat ungefär 100 000 muslimer vilket är skäl nog för att hålla dem utanför ön.

Det är minst fem år sedan ISIS själva sa att de ska trycka upp minst 400 000 soldater i Europa, och ibland har de nämnt siffran 800 000 därför att de ämnar invadera Europa.

Arkitekterna bakom ISIS; globalisterna utpekas oftast, gillar uppenbarligen inte muslimer, och det tror jag beror på att de har ett helt suveränt banksystem. Därför marknadsför man ISIS som ”muslimer”.

Folk i regionen här varnar Europa</a srcset=

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.