En betydligt mer holistisk vetenskap än vad många ska veta om

Astrologi har länge betraktats som en pseudovetenskap av astronomerna i väst
Men en berömd brittisk astronom påpekar att astrologi bygger på vetenskapliga fakta.

Skeptikerna säger: Astrologi är båg, men det finns saker som faktiskt är sanna fast de låter otroliga. Bland annat har forskare lyckats lagra data på DNA och att vissa grejer från Game of Thrones skulle kunna funka på riktigt. Källa

Astrologi är en betydligt mer holistisk vetenskap än vad många ska veta om
Proffs jag har talat med i Indien vill inte ha den klassad som vetenskap än på ett par tusen år.

De flesta överheter skulle med förtjusning anta ett system som redan vid deras undersåtars födsel avslöjade medborgarnas fel och förtjänster. Perspektivet är minst sagt skrämmande och om astrologin vore en absolut matematikliknande vetenskap skulle människor vara dömda så fort deras födelsetid blev känd.

Direkt från förlossningen till fängelset…
Mognad kan omfatta mycket men alltid att du inte krossar en människa trots att du kan. Den mognaden ägs av för få för att vi ska vilja se astrologin användas t.ex. i domstolar eller av någon genomelak chef. Den ska hållas på kammaren i bra många tusen år till förmodligen.

Men den är inte konstigare än att du i förtid kan säga att i morgon blir det sol därför att himlen är klarblå ikväll eller att du tar med dig ett paraply för du anser att det blir regn inom två timmar med tanke på de mörka molnen. Du vet att du är ledig på söndag, för så är det jämt, och gal tuppen ihärdigt är det morgon. Du köper höstkläder när det första gula lövet faller.

Du gör väldigt mycket därför att du vet att det kommer att bli så likt en naturlag. På samma sätt ”vet” astrologin, och som min läsare kanske du säger att Lena Holfve är intresserad av juridik. Frågar du en indisk energiman lär du få svaret: ”LH kommer alltid att vara intresserad av juridik, och har varit sen barnsben, hon har solen i det nionde huset. Det har alla som är intresserade av det liksom många lagstiftare, domare, åklagare och advokater.” Det vet man av erfarenhet. Det vet inte vi för vi har inte ens börjat kolla på det här systemet än.

Anser du att folk börjar vakna upp?
I så fall är det ett tecken på att vattumannens tidevarv är på väg in med energier som får folk att lägga ihop två plus två. Men inte bara det, också därför att gemene man är trött på lidandet på jorden. Det blir hela kollektivet när vi lämnar fiskarnas tidevarv bakom oss.

Globaliseringen är ett uttryck för Vattumannens tidsålder
Vi lever på många sätt i en helt enastående tid, där den teknologiska revolutionen, särskilt inom kommunikationsområdet, har skapat ett globalt nätverk av inbördes förbindelselinjer. Satellitförbindelser, Internet och nyhetsmedier utgör i dag ett tätt sammanvävt nervsystem, där regeringar, organisationer, multinationella sällskap och institutioner är i inbördes förbindelse hela tiden. Vi lever i en global tidsålder, där det gemensamma ekonomiska, politiska och ekologiska beroendet är en realitet för de flesta beslutsfattare, som erkänner nödvändigheten av ökat samarbete och harmonisering.

Globaliseringen skapar dock också möjligheter för ohyggliga förbrytarsyndikat och skrupellösa monopolföretagande, som står klara att stjäla, utbyta och utnyttja mänsklighetens gemensamma resurser.

Många samfundsforskare och kommentatorer är bekymrade över globaliseringen, andra är begeistrade – en sak är säkert, den går inte att ändra. De nationer som i dag försöker att isolera sig från den globala gemenskapen, t.ex. Nordkorea, upplever tillbakagång och fattigdom, och de nationer som kämpar för att anpassa sig den nya verkligheten och deltar i utvecklingen av den, får del i växten på alla områden, som sett i ett historiskt perspektiv, är enastående.

Vi kommer närmast från 2000 år i Fiskarnas tidsålder, som varit en relativt fast, rigid och låst tid. Den har kännetecknats av förtryck, lydnad och dominans inom regler och ramverk. Vissa hävdar att det är kyrkans makt som varit det centrala och att den krävt att ritualer ska utövas allt oftare, medan underkastelsen är total och det gudomliga onåbart. Att den religiösa tron är allt.

Med Vattumannens  tidsålder sägs detta förändras och istället ser vi nu vetenskapens tid. Eller gräsrötternas tid – tillsammans kan människor förändra – och många gräsrötter kan skapa en hel, tät gräsmatta.

Trossatser ifrågasätts, människor väljer att tänka fritt och skapa sina egna förutsättningar – tron ersätts med vetande. Även om alla tidsåldrar har sina för- och nackdelar, verkar Vattumannens karaktäriseras av harmoni, kärlek och fred.

Men det handlar om en tidsperiod på 2000 år, så det kommer vi förmodligen inte hinna se under vår livstid? Vad man tror att vi kommer att se, är att människor söker sig inåt, lyssnar till sig själva och blir sina egna mästare, när tiderna förändras och de tidigare reglerna inte längre ser ut att fungera…? Läs mer

Vi har haft papegojteknik länge i den politisk debatten, och få eller ingen har ens brytt sig. Nu kanske vi börjar skratta… men ganska snart blir du till allmänt åtlöje om du praktiserar den. Har debattekniken förändrats? Nej.

De tidigare reglerna fungerar inte längre vilket ger oss en känsla av kaos innan det nya träder in. Vi ser den gamla världen – fiskarnas tidsålder – brytas ner framför våra ögon samtidigt som den nya – vattumannens tidsålder – glider mot oss.

Astrologi är en gammal konst och vetenskap som går tillbaka tusentals år. Den förekommer i många kulturer, men som med de flesta gamla visdomar är mycket av den dolt och förbjudet för allmänhetens. Jag har inga problem med att förstå varför eftersom kunskap är makt.

“The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence.”

  • Nikola Tesla

Vi går mot ett kollektivt konsekvens- och realsamhälle
För bara nått år sedan sa kollektivet att man får verkligen inte slå ner folk! Det är jag inte speciellt säker på sägs brett idag.

Ligisten i filmen är van vid att aldrig få motstånd. Nu får han plötsligt det dvs vi går ifrån fiskarnas tecken – lidandet – över på vattumannens 2+2 är faktiskt 4! Gör du så här så blir det så där!

Uttrycket ”offerkofta” förekommer 137 000 gånger om man googlar det nu, och gör vi samma sak om 20 år kan det vara spårlöst borta.

Jag lägger ut några filmer om just vattumannens tidsålder och vad den innebär.

En sak ser vi redan tydligt nämligen motståndet mot imperiet som bygger på krig.

De ljög om Vietnam, Kambodja, Nicaragua och många, många fler också men vi ”såg” det inte…

År 2012 passerade mänskligheten skiftet, och vi lämnade 12 000 års mörker och lidandet och började gå mot ljus och upplysning. Det skiftar inte om helt i morgon.

Det lär ta 150-250 år till men många är oroliga för sina barnbarn, och det skulle inte jag vara.

 

The following two tabs change content below.
Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

2 Comments

  1. Vet du om det finns nåt sätt att ta reda på om det planeras nån form av övning med polis och/eller militär i Stockholm? Jag väljer Stockholm för att det är där politikerna sitter och att man kommer göra det så nära valet som möjligt, för att så trovärdigt som möjligt skjuta upp valet på obestämd tid. Skulle gärna vilja veta vad dom kommer öva på. Förmodligen muslimsk terror som vanligt men jag tror mer att dom kommer träna på något som har med nazister att göra. Därför att då kan dom under undantagstillståndet slå tre flugor i en smäll och slå ut Nmr; Afs och även SD, som förevändning att dom alla tre är ”nazistiska”. Det skulle vara bra att veta ungefär när dom kommer slå till med sin FF. För då har vi lite tid på oss att varna folk sociala medier. Att hålla sig undan offentliga platser som gallerior, biografer, bussar och tåg och sånt.Behöver dom ta sig till jobbet får dom väl samåka med nån kollega istället.

Kommentera

Din e-post adress kommer inte att publiceras offentligt.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.