Folk börjar upptäcka att partiet är kapat

Vi har sett center-kd-sossar säga samma sak hos oss, och det finns t.ex. ingen socialdemokrati som slaktar strejkrätten. Det finns inte på kartan, eller moderater som höjer arbetsgivaravgiften för de minsta bolagen. Det finns inte heller på kartan.

Jag undrar när de ska se att partiledaren har fel tänder, längd, allt fel, och örsnibbar??? Jag tycks vara solo om att se det???

Spread the love
Om Lena Holfve 9833 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

2 kommentarer

  1. Det syns ju direkt att den nutida Biden är en bluff, det är bara att jämföra foton från förr och nu, att inte fler sett detta är helt otroligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.