Folk åker dit på ”hets mot folkgrupp”

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Jag tänkte börja med en laglig text:
”Deep State och Jihad – ett skrämmande äktenskap. Del 1. Inledning.
I några artiklar skall vi gräva fram en sanning om samspelet mellan USA:s globala krigsföring och den islamistiska Jihad, som många kanske inte känner till eller är oförstående inför. Vi har sett det i Afghanistan, Jugoslavien, Mellanöstern, Libyen, Centralasien och kommer att få se det på ett sätt som vi inte ens anar även i Europa.

Jihadkortet ur den kortlek som anses vara NWO:s handlingsplan

Deep State är ett sammanfattande namn på ett etablissemang som i kraft av sin ekonomiska styrka och omfattningen av infiltration av tjänstemän i den statliga administrationen är starkare än regeringen självt, inklusive dess presidenter eller statschefer.

Deep State är i själva verket den organisation som kommer att utöva den totalitära makten i världen när demokratierna har gått i graven, vilket ligger i en närmare framtid än de flesta vill tro.

Deep State har sitt centrum i USA, men utökar allt mer sin makt även i England och i övriga Europa.

Dess skugga kommer redan efter höstens val att ha fallit även över Sverige.

Och, mina vänner, detta är ingen konspirationsteori utan krass verklighet.

Läs hela artikeln och sprid vidare i alla dina sociala nätverk då detta är i mycket stort allmänt intresse, se även den bifogade pdf filen Deep State…..  Läs mer

Det går utmärkt att föra seriösa resonemang
Men man ser ofta texter där någon har skrivit att det kan väl inte vara ”hets mot folkgrupp” att ”kritisera en religion”?!? Nej, men man får inte generalisera och ge sig på religionsutövare, och det sker frekvent och hela upplägget är smart.

Lagen blir knepig då t.ex. världens farligaste terroristorganisation kallar sig för Islamic State. En annan organisation som är förbjuden i stora delar av mellanöstern är Muslim Brotherhood. (Jag har skrivit en hel del om det, surfa på den kategorin.) Vi lockas då att tala om en religions utövare generellt och inte vad X och Y GÖR.

Det är mycket smart av terrorarkitekterna därför att de då kan gömma sig bakom ”hets mot folkgrupp”, men bara om folk matar trollen, vilket sker med automatik om man inte skiljer på sak och person eller begår det aktuella brottet.

Väst klarar inte av grundproblemet
Nu har 40 muslimska länder gått samman, för att försöka sopa ISIS av jordens yta, och ett skäl är  helt säkert att man ser att Europa klarar inte av situationen eftersom man sätter likhetstecken mellan t.ex. ISIS och religion. Det är i sig inte märkligt eftersom ISIS också svänger sig med vad vi ska tro är religiösa uttryck. De har så långt hittat världens bästa täckmantel men bara så länge som vi går på det.

Eftersom vår press tiger helt om de 40 ländernas beslut vet inte folk om det heller, och vad jag kan se publicerar vår press endast propaganda, sprider t.ex. ISIS-propagandan vilket då ger mellan 7-25 års fängelse i de flesta muslimska länder då de och deras propaganda är förbjudna här.

Artikeln fortsätter under filmen 

16 kap. Om brott mot allmän ordning
8 § Den som i uttalande eller i annat meddelande som sprids hotar eller uttrycker missaktning för folkgrupp eller annan sådan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung, trosbekännelse eller sexuell läggning, döms för hets mot folkgrupp till fängelse i högst två år eller om brottet är ringa, till böter.

Är brottet grovt döms till fängelse i lägst sex månader och högst fyra år. Vid bedömande av om brottet är grovt skall särskilt beaktas om meddelandet haft ett särskilt hotfullt eller kränkande innehåll och spritts till ett stort antal personer på ett sätt som varit ägnat att väcka betydande uppmärksamhet. Lag (2002:800).


Nio av tio med utländsk bakgrund begår t.ex. inte brott alls
Lagen, som lär komma brett i hela väst tror jag då FN har flaggat för det, handlar om att de nio som inte begår brott ska slippa bli märkta via generaliseringar. Man måste skilja på sak och person.

Det som händer, vilket är mycket beklagligt, när folk virar in sig i raser, religioner, nationaliteter är att sakfrågan försvinner, för man koncentrerar sig på personfrågan, vilket man ser tydligt i Sverige.

Svenskarna skriver t.ex. att ”nu har det varit en gruppvåldtäkt igen, och det är givet för XX är sånna!” Staten hjälper till t.ex. genom att polisen inte går ut med signalementen vilket leder till att ”alla” vet att då är det sånna där XX! Pressen hjälper också till genom att förtiga att det är demonstrationer över hela världen mot ISIS.

Jag såg igår ett en hade skrivit att ”1000 européer har dödats av asylsökanden” och fortsätter det är vi helt chanslösa. Flyktingar dödar inte folk, men ISIS skymningskrigare gör det, och det vet ”alla” i hela världen att de är inne i Europa.

Samma manus som före ww2 används nu igen

”Alla” vet det, utom Europas folk
Skribentsvensken har dessutom fel, just för att 9 av 10 inte begår brott alls, och avseende det som i Sverige kallas för ”gruppvåldtäkter” är det med stor sannolikhet 0 av 10 civila som begår dem eftersom de uppenbart är krigsvåldtäkter dvs gärningsmännen är legosoldater gissningsvis avlönade av ISIS.

Sverige leker med elden
Ett problem är att Sverige har, som enda nationen i världen, legaliserat ISIS flagga, och det lär finnas ett avtal mellan Muslim Brotherhood och Socialdemokraterna att de förstnämnda ska ha 25% av alla platser.

Ett faktum som jag tror skulle få t.ex. kronprinsen i Saudi att kalla Socialdemokraterna för en terroristorganisation också. Jag är inte så säker på att vi vet varför Sverige – UD – är portade av alla arabförbundets länder men de bör vara mer än upprörda över Sveriges stöd till just ISIS, som har dödat 100 000 muslimer.

Jag ser dagligen i svensk press hur ISIS-folk tillåts säga saker som skulle ge dem tio års fängelse här, i Egypten, i Saudi, osv. Ni debatterar med de alla andra låser in.

Is the Muslim Brotherhood Moving to Sweden? – 

Playing with Fire – the Swedish Prime Minister and the Muslim …


Makabra brott kallas oftast för just religionsutövning
Man pekar ut en religionstillhörighet, och gör hela den gruppen ansvarig för t.ex. gängvåldtäkter, och det är alltså olagligt och dessutom har de som gör det fel.

Men det är lagligt att skriva t.ex. att ”vi verkar ha fått krigsvåldtäkter i landet vilket i så fall står för att det är legosoldater inne.”

Hets mot folkgrupp – Juridikfronten

 

Attraktionslagen leder också till att man får t.ex. fler våldsutövare
Under filmerna om den har jag lagt klipp som handlar om folk som har åtalats för ”hets mot folkgrupp” och förutom att de då åtalas skapar de energier som leder till att vi får in t.ex. ännu mer av de problem de inte vill ha.

Mannen läste Koranen och ville dela av med sig sin åsikt om islam. Nu går han på polisförhör och måste svara på generella frågor om sin inställning till muslimer. I slutändan kan han potentiellt dömas till upp till två års fängelse.

Denny Abrahamsson lever ett vanligt liv som pensionär. Han delar sin hemvist mellan Stockholm och Thailand efter ett långt arbetsliv – bland annat som egen företagare. I sin ungdom var han medlem i kommunistiska KPML(r) men sedan dess har han inte varit med i några politiska partier. Läs mer

 

68-åring skrev hatiska inlägg på Facebook – döms för hets mot folkgrupp

Sveriges Television13 juni 2018
”Kommentarerna har formulerats på ett kränkande sätt och ger tydligt uttryck för missaktning mot muslimer som grupp”, skriver tingsrätten i …

Man åtalad för hets mot folkgrupp

Kristianstadsbladet12 juni 2018
Nu har mannen åtalats för hets mot folkgrupp. Enligt åklagaren har mannen uttryckt missaktning mot muslimer i kommentaren till inlägget på …

Döms för hets mot folkgrupp

Helsingborgs Dagblad8 juni 2018
Mannen åtalades för hets mot folkgrupp. Han har uppgett att han inte minns om han lagt ut bildserien, kanske hade någon hackat sig in på …

75-åring döms för hets mot folkgrupp på nätet

Upsala Nya Tidning5 juni 2018
Kvinnan åtalades för fyra kommentarer som enligt åklagaren utgjorde hets motfolkgrupp. I det första fallet riktade sig kommentaren direkt mot …

Fängelse för hets på Facebook

Expo – Demokratisk tidskrift15 juni 2018
68-åring döms till fängelse efter att han gjort sig skyldig till åtta fall av hets motfolkgrupp. I samtliga fall rör det sig om kommentarer som han …

Man från Landskrona kommun fälld för hets mot folkgrupp

Sveriges Television5 juni 2018
Mannen menar att hans bilder riktas mot islamister och att en hotfull bild med ett kikarsikte över en muslimsk mans ansikte var riktat mot den …

Åtalas för hets mot folkgrupp

NSD8 juni 2018
JOKKMOKK En äldre man i Jokkmokk åtalas för hets mot folkgrupp sedan han skrivit nedsättande inlägg på sociala medier.

Landskronabo fälls för hets mot folkgrupp

Helsingborgs Dagblad5 juni 2018
Den åtalade Landskronabon har enligt åklagaren skrivit nedsättande om flyktingar i en uppdatering på Facebook. Där fick det stor spridning.
The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Latest posts by Lena Holfve (see all)

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 625 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

2 kommentarer

 1. Man skriver och benämner dem guldklimpar, figurer, klientel eller delinkventer och liknande i stället för det onämnbara. Man ska inte skriva i vredesmod.

  Man kan vända på saken:

  Får man kalla länsman en idiot?
  Nej det får man inte.
  Får man kalla en idiot för länsman?
  Ja det får man.
  Jaha då vet jag, länsman.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.