Finns det då något hopp? Ja, faktiskt!

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

“Our findings tentatively raise the possibility that given in this way, psilocybin may produce sustained changes in outlook and political perspective, here in the direction of increased nature relatedness and decreased authoritarianism,” write Carhart-Harris and Lyons.
Läs mer

Kanalen ”Big think” / TEDx Talks tar upp en intressant sak…

Kan man förändra människans hjärna till det sämre via fluor och t.ex. mögel kan man givetvis göra det åt andra hållet också, och vad är det då man vill ”ändra på”? Förmågan att tänka logiskt, och därefter fatta kloka beslut som innehåller såväl mognad som vishet, kanske?

Om man kunde peta i rätt gubbar och gummor den svampen skulle en hel del problem  lösa sig
Det absolut första jag skulle vilja förändra i hjärnan på alla maktsvenskar är tron att vi är världsledande samt modernast, och de enda som lever rätt, och bara därför ska lägga oss i alla andra länders inre angelägenheter istället för att sköta våra egna bekymmer. Vi är inte ens 2% av Europas befolkning.

Om det skedde skulle tillräckligt många förstå att vi kan aldrig lösa problemet i Mellanöstern för det kan de bara själva och det kan ta tiotusen år.  Dokumentärfilmaren Martin Smith gör vad han kan för att påvisa motsättningarna som är nu, och som vi inte ens förstår.

Jag minns då en god vän till mig öppnade nattklubb vid Hornstull och fick en chock därför att de som slogs på Balkan slogs även i hans lokaler. Om han hade öppnat den nattklubben 30 år tidigare kunde han ha fått gäster från södra och norra Cypern som slogs på dansgolvet. Folk i Sverige är rädda för inbördeskrig mellan svenskar och de främlingar som kommit in nu men den största risken är inbördeskrig mellan de grupper som redan är osams från start, och sen 10 000 år tillbaka. Vi själva förstår inte ens språken…

Dokument utifrån: Dödliga fiender – kampen inom islam
Den farliga maktkampen mellan Iran och Saudiarabien har förvandlat Mellanöstern till en krutdurk. Hur kommer det sig att rivaliteten mellan två länder kan hota en hel region? Prisbelönte reportern Martin Smith gör en resa genom sju länder för att ta reda på hur konflikten uppstod. Han visar också hur skillnaderna mellan shia- och sunni-islam har manipulerats och förstärkts i politiskt syfte – med förödande resultat. Del 1 av 3.Läs mer

Om vi nu tror oss ha fattat att man vill dumpa löner talar vi i botten om en fascism som ligger bakom krigen t.ex.

Svampen ska kunna rädda oss undan fascismen?
Grundaren, Benito Mussolini, sa själv:

Det betyder i klartext att stora multinternationella bolag äger hela länder, regeringar, myndigheter och slutligen dig. När man försöker utreda alla skumraskaffärer tycks folk dö som flugor, och vi har fått ett nytt ord democide.

Jag har skrivit en artikel om Coca Colas nya mjölk Fairlife för att gestalta hur detta ekonomiska system tar sig fram. Det blir slutligen en lag som förbjuder kor. Punkt slut.

Med eller utan svampen kommer människan att lämna såväl religioner som politiska ideologier längre fram därför att nått annat är inte ens möjligt. Du kan inte styra en tekniskt och även andligt samt informationsmässigt utvecklad värld med ideologier och religioner från ”stenåldern”.

Vi kan ta skatter som ett bra exempel
Det system vi har antar att folk arbetar, och vi går nu mot en helt ny tid där robotarna kommer att ta över kanske 75% av alla de ”skitjobb” som existerar. Då måste man börja beskatta robotar och inte människors arbeten.

Vi har bensinskatt för att bilen uppfanns
Bilen som vi känner den försvinner och elbilar som styrs av robotar anländer och då måste vi skifta om från bensinskatt till nått annat om nu skatterna ens överlever framöver? De har missbrukats, och använts till annat än vad det var tänkt, att hela det systemet också kan gå i graven.

Socialdemokraterna har under hela min levnad haft en paroll kallad ”arbete åt alla”, och för första gången har de tonat ner den nu. Möjligt att insikten att robotarna kommer ligger bakom det?

Men de saknar visioner helt, och den nya infallsvinkeln de har skaffat sig är inte hållbar men de hjälper till stort nu att avskaffa politiker och ideologipolitik som styrsystem.

Jag har funderat sen låten ”Folket bygger landet” lanserades om det verkligen är folket som bygger landet eller om det är näringslivet. Sannolikheten är större att det sker revolutioner via UMS än på nått privatsjukhus i huvudstaden så det är nog så att det måste komma underifrån.

Artikeln fortsätter under musikinslaget

Jag ska ge dig ett bra exempel
Du kan googla så hittar du snart mängder med uppgifter som går ut på att i princip halva det svenska folket inte kan sova normalt. Piloter somnar på jobbet liksom chaufförer ute på vägarna.

Det känns som ett väldigt stort samhällsproblem men det kommer aldrig att lösas av ”det stora sjukhuset” eftersom bland annat den fascistiska ekonomin kräver att man säljer fler och fler vita piller så kallade sömntabletter.

Här har du en lista vad du ska ha i din kropp, måste ha i sig, varken mer eller mindre, och har du mer blir du sjuk, och har du väldigt mycket mer av nått kallar jag dig förgiftad.

Har du för lite blir du också sjuk, och innan du blir det försöker kroppen tala om för dig att nått är fel! Det gör den via språket sömnstörning.

Men du lyssnar inte, du går till det stora sjukhuset och får vita piller men de innehåller inte de grundämnen du ser till vänster. Du har alltså inte löst problemet men du kan bli en livstidskonsument av sömntabletter som gör dig groggy i huvudet… men eftersom problemet aldrig blir löst tjänar man ofantligt mycket pengar på ditt symtom att du inte kan sova.

Om du löser själva problemet, och kan sova sen, tjänar man inga pengar på dig… alltså löser man sällan problem inom en fascistisk ekonomi eftersom man förlorar på att du kan sova.

Sen att din kropp på sikt far illa av att inte ha allt det du ser till vänster i sig skiter man fullständigt i om man inte uppfinner ett nytt vitt piller, som råkar innehålla det du ser till vänster, då plötsligt ska ”alla” ha i sig det med hjälp av mördande TV-reklam.

Nej, min nya bok ”Sömnlös” kommer inte att uppskattas av fabrikörer men väl av folket
Det vet vi redan eftersom tusentals svenskar inom UMS använt metoderna, löst problemet i grunden, och kan numera sova. Gott!

Den svamp man funnit, om den skulle kunna rädda oss från fascismen, om det nu är så, kommer inte att produceras av multiinternationella bolag utan den får nog också slingra sig ut i  så fall på andra vägar, ett tag till.

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Böckerna finns i alla de former hos Bokus!

Om Lena Holfve 787 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Bli först med att kommentera

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.