Finansiera en resa, och få dig en valp och ett win-win-äventyr, och två dygn krävs

Jag sätter dig i förbindelse med Tanya, som jag känt sen hon var tolv år, och hon blir din kontakt här i TRNC.

Tanya hjälper dig att hitta en hund, samman med dig, och den ska chippas, vaccineras, intyg ska fixas, och allt det fixar hon, och väger den under åtta kilo kan du ta med den i kabinen upp till Sverige, och väger den mer ska det fram burar och frakt, och det hjälper hon dig också med liksom alla papper.

Reglerna säger att du måste åka med samma plan som din hund, och den får du gratis här så det du betalar är Tanyas arvode om 500 kronor, och det tredubbla för omkostnader, du når aldrig över 2000 sek för en hund under åtta kilo.

Tanyas hundhotell

Är ni två kan ni ta två och rädda dem från de välmenande britterna.

Vi/ jag har ett problem, därför att välmenande europeer tror att det är synd om gatuhundar, så de plockar dem och sätter dem i burar i så kallade skyddsanläggningar.

-Streetdogs are the best! Det är absolut så, de har enormt fina psyken, och är inte avelsförstörda varför de inte bjäbbar, skäller och lever om.

Du får lägenhets- och/eller hotelltips av mig liksom flyganvisning, kontakta kontoret@lenaholfve.se och dela gärna denna artikel!

Reglerna för att ta in

Fler finansierinsgtips

 

 

 

Fria hundar

Fångade hundar

 

Nej, de svälter inte…

Spread the love
Om Lena Holfve 10149 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.