Feminismen blir vår död?

Island lagstiftar nu för att tvinga fram lika lön för lika arbete, se video nedan, och det får man nog påstå är en viktig fråga som den ursprungliga kvinnorörelsen slogs med rätta för att få fram.

I Sverige lyckades man inte med det. Till stor del därför att de största arbetsgivarna torde vara kommun och staten.

Kommunals kvinnor har blåsts rätt regelmässigt under min levnad
Det är möjligt att detta faktum skapade en grogrund så att tokfeminismen kunde utvecklas? Hur som, det är 40 år sen jag första gången skrev; ”Feminismen blir vår död.” Folk vred sig av skratt men idag garvas det något mindre.

En rätt vanlig FB-röst:
”Min bästa idè för VÄRLDSUTVECKLINGEN -sedan några år tillbaka- är en stor KVINNOMANIFESTATION att sändas ut över världen med sånger, musik och tal; en solidaritetshandling för att stödja kvinnorna (och barnen) i outvecklade länder….
[…]
kan vi frälsa världen mot förändring för flickorna, kvinnorna och därmed även männen (bara det att de inte vill förstå att de har allt att vinna de också på jämlikhet mellan könen). Vi har kommit längst i det här avseendet och bör nog se som en skyldighet att göra något gott av det, inte bara ”se på” och förfasa oss över situationen! KOM MED MIG!”

Påståendet att Sverige skulle ha kommit längst är långt ifrån sant
Sverige har möjligen kommit längst i sin vandring mot undergång pga sin tokfeminism och skribenten ovan har uppenbarligen snappat att omvärlden inte vill hänga på. Vi har dessutom en outstandning kvinno- och barnmisshandel.

Den här typen av svenskar springer jag på utomlands ibland, och som bär upp den svenska fanan på precis samma sätt: ”(bara det att de inte vill förstå att de har allt att vinna de också på jämlikhet mellan könen).”  Underförstått; all världens folk är idioter – bor på stampade jordgolv och rider på åsnor – utom vi svenskar… Vi är de enda som vet hur man lever rätt! Ju mer de sprider den synen desto oftare kommer vi att kallas för ”hycklarnas land”. 

Påståendet att det finns u-länder är inte heller sant men var det för 50 år sen
Rosling: Svenskarnas världsbild är helt skev. Omvärlden är nåt vi ska förfasa oss över? Tror man det har man åkt dit på precis all propaganda som existerar som inte sällan handlar om att alla kvinnor i världen är förtryckta av hemska män, utom svenskan.

Vi har alltså ett land, som inte har lika lön för lika arbete, men där många vill frälsa världen med sin feministiska ordning som till stor del har gått ut på att män ska göra allt det som hembiträdena och gårdskarlarna gjorde förr.

Behovet av mat får industrin fixa genom att producera t.ex. färdigkokt risgrynsgröt i plastförpackningar, som man värmer i micron. Barnen tar förskolan hand om. De som förr jobbade som barn- och hembiträden är numera långtidsarbetslösa och de som arbetar talar om vardagspuzzlet.

Klicka så blir bilden stor

Jag har under säkert tjugo års tid studerat hur indiska familjer lever, och det första som skiljer är att varje sovrum har sitt eget badrum samt att det finns ett tvättställ i matrummet varför maginfluensorna inte åker runt i hela familjen.

Det andra som skiljer är tillgången till maid och nannys – hushållerskor och barnskötare – samt chaufförer och trädgårdsmästare, och nämner jag dessa yrkesgrupper tänker svensken ”miljonärer!”

Nej, vanligt folk, vanliga tjänstemän, och medelklassen växer så det knakar i hela Asien och ”alla” vet att det tar tid, och kräver arbete, för att ta hand om en familj.

Hos oss kallas det för ”skitjobb” men det är nog bara i Sverige det. Jag har intervjuat säkert hundra indiska maids samt nannys genom åren och de är mycket stolta över sitt arbete, och vet att de gör stor nytta.

De har inte sällan mer guld runt handlederna än vad en svenska får ihop under ett helt liv.

En indisk lärare kan således ha två, tre hem- och barnbiträden hemma och det är helt uteslutet att de ska göra nåt annat, diska t.ex., än att lära nästa generation vad de måste kunna via skolan. Då anses man smita från sitt eget jobb samt stjäla jobb av de unga.

Om jag skulle säga dem att i vårt land har männen tagit över deras jobb skulle de gapskratta och om jag sa dem att ingen har tagit över de arbetsuppgifter män förr hade ansvar för skulle de gråta. De skulle skratta – respektive gråta – därför att män ska skydda sitt land, sin by, sin familj och bostäderna eller som en indiska sa mig helt förskräckt då jag meddelade att vi i princip saknar försvar:
– Då kan vem som helst komma och ta er.

Ingen tycks ha tagit över männens jobb?
Det finns sanerare som anser att 75% av alla svenska bostäder är förstörda och mögelskadade. WHO anser att 50% av Europas bostäder är förstörda, det oroar dem, och jag redovisar vad WHO anser i boken ”Mögelförgiftad”.

– Var ska vi bo? I mögelhus kan ingen bo utan att bli mycket, mycket sjuk.

Det låg en död råtta i min röda fåtölj
I förrgår natt sprang en mus över hallgolvet, och lyckades därmed tända en belysning styrd av en rörelsedetektor. Jag kan således inte ha sett fel, och på eftermiddagen hittade jag en död råtta i en fåtölj i det gästrum jag lånade.

Det fick mig att dels byta bostad, och dels utreda snabbt om det jag hade upplevt kan räknas som ”normalt”??? En tjej, kan ha varit 35 år, sa mig att ”de är så söta”. Då vet man inget om råttor som kallas för skadedjur därför att de sprider för människan farliga sjukdomar och de äter upp bostäder.

– Var ska vi bo? I råttinvaderade bostäder kan ingen bo utan att bli mycket sjuk slutligen.

Klicka…
Klicka…

Om två råttor kan bli 1000 på ett år
Hur många kan då tusen råttor bli på ett år? Jag surfade runt, och sökte på råttor + invasion, och jag hittade larm från Skåne till Norrbotten, och det förvånade inte mig alls.

Jag fyller 65 år i vår, och jag har aldrig i hela mitt liv sett döda råttor liggande i fåtöljer, eller sett dem springa över ett hallgolv tidigare, oavsett om jag har bott på landet eller i Stockholm.

Jag har sett katter trava omkring med möss i sina munnar men aldrig nånsin har jag sett råttor – inte möss –  våga sig in i husen på det sätt jag upplevde har skett. Östermalm i huvudstaden anses extra drabbat.

Kunnigt folk vägrar gå in i våra bostäder
Sök på mögel+flykting samt på råttor+flykting så dyker det upp en massa intressanta artiklar som i vart fall får mig att förstå varför just de så ofta har vägrat kliva av bussarna och gå in i anvisade hus.

Männen i dessa kulturer har ett direkt ansvar, vilket våra också hade förr, för att bostäder ska vara säkra, och de kan mögel och råttor, och skulle aldrig kalla de sistnämnda för ”söta”.

Man kan säga att de reagerar som man ska inför det ytterst farliga möglet liksom det minst lika farliga råttproblemet.

Asylsökande klagade på farligt mögel – SD: ”Flyktingar är kravmaskiner”

Flyktingar och invandrare tvingas bo i hus med mögel

Är det så märkligt att omvärlden inte vill hänga på?
OM
feministerna hade tagit över allt det män förr ansvarade för hade vi haft ett helt annat läge än det vi har idag.

Snart är vi bostadslösa allihop, i vart fall 75%, och det lär bli köer till psyket eftersom man tror att mögelskadade lider av ”psykisk ohälsa”. Mögelsporer sprider sig liksom att råttorna gör det.

OM vi nu tänker oss tanken att någon stor nation skulle komma på hur läget är i Sverige, som alltså inte ens kan sköta sina basbehov –  men vill ut och frälsa världen så att alla världens män ska lära sig att diska de också – lär vi kallas för ”hycklarnas land”, igen. Speciellt om de ser att vår världsordning har lett till att en fackkille säger år 2017 om mögel: Vi är några få kvar i landet som har kunskapen” | Dagens Arbete. 

Frälsningen leder dessutom till djup fattigdom

Klicka

Det är givet att priset blir djup fattigdom och på sikt kollektiv bostadslöshet.

En stor del av det som kallas för ”svenska hushållens tillgångar” består av överbelånade fastigheter, bubblan har inte spruckit än, och dessa våra fastigheter har två gigantiska problem; mögel och uppenbarligen även råttor vilket gör dem helt osäljbara och omöjliga att bo i på sikt.

Detta problem lär med stor sannolikhet aldrig lösas därför att Sverige är en pratkultur. Man kommer i sinom tid att debattera frågan men man kommer aldrig att handla eftersom kulturen befinner sig i handlingsförlamning och den blir precis lika djup motsvarande förtrycket av all maskulinitet t.ex. handlingskraft.

Avskaffandet av hemhjälpen / hemtjänst kostar klöver
Färdig risgrynsgröt, som man värmer i micron, kostar  16,40 kr/kg  eller 8:20 /st. 1 kg grötris kostar 19.95 kr dvs. du får två färdiga ”korvar” för samma pris som ett kilo grötris som bör ge 20…   Vi köper de färdiga för ”vi har inte tid” att laga gröt själva. Nästa stora västproblem vet man redan blir näringsbrister.

En dagisplats kostar en halv miljon om året. Sjukskrivningarna kostar 57 miljarder  och det sägs att bara ”utmattade”, som är så dåliga att de är sängliggande, är 200 000 i Sverige, och lite fler än 40 miljoner i Europa.

Ändå tror Europa att man lever rätt, de enda som lever rätt!
Det blev dyrt att göra sig av med hembiträdena, och på 70-talet skulle vi istället ringa till kommunens hemtjänst. Var ungarna sjuka kom det hem en ofta bastant tant som matade dem, diskade, lekte med barnen men det systemet försvann rätt snabbt. Om jag minns rätt hade vi det i vart fall i Stockholm i minst fem år men det försvann i slutet av 70-talet. De var nog skälet till att folk vågade föda tre barn på den tiden vilket få eller ingen gör idag.

Ingen ska ha ”tjänare”!
Det är den förklaringen jag får då jag frågar vänsterkompisar, och framhärdar vi det lär vi återigen kallas för hycklarnas land. Jag har varit inlagd på Karro som bärs upp av utlänningar som städar och drar matvagnar. Jag har anlänt till Arlanda nattetid som bärs upp av utlänningar som sopar och städar på natten.

Istället för hemhjälpen kom fostran av alla män; de skulle nu bli jämställda, och diska de också, plus att alla skulle lära sig att göra allt själv.

Vi torde vara enda landet i hela världen där tre-fyr-femstjärniga hotell saknar bagagebärare.

Vi har världens högsta ungdomsarbetslöshet istället vars pris förmodligen inte ens är mätbart.

Sverige sämst på att ge unga jobb | SvD

Heltidsjobb kan knäcka familjer 

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSparaSparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

SparaSpara

The following two tabs change content below.

Lena Holfve

Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.

Kriminalromanen ”Mordet på Törnrosa” nu som E-bok 40:-

Om Lena Holfve 486 artiklar
Nyutgivna böcker: "Utmattad - Fri från hjärndimma", "Mögelförgiftad", "Sömnlös", "Parasitfri". Fyra tidigare produktioner; "Är barn allt? En bok om barnlöshet", "Botten Upp - en bok om att leva i närheten av alkoholproblem" och kriminalromanerna "Häktad på sagolika skäl" och "Mordet på Törnrosa" finns nu i Internetbokhandeln.