Pratkulturens ena konsekvens är att man tolkar helt fel

svenskar

maskulin energiI&M berättar i videon nedan att de har intervjuat en turkiska, som återkom och bad om klippning i ett band, och det som skulle klippas bort var uttrycket ”kritisera profeten”.

Ingrid berättar också för oss att yttrandefrihet betyder att man ska kränka folk. Det framkommer också att det är viktigt att prata, kritisera och debattera.

japan e

Och det får då inte andra kulturer…
Nej, du ska inte prata om problem, du ska genast lösa dem, eller bege dig till den man som kan lösa det, berätta vad du ser för fara, och den personen ska genast lösa problemet, eller berätta för dig varför det inte går.

Du ska också tackas, på något sätt, för att du kom med ett problem. Det ”normala” i Sverige är nog att man blir utskälld för att man klagar.

Om man skulle smeta ner FB med problem blir man snabbt betraktad som en dysfunktionell och samhällsfarlig person, som inte kan ta vuxenansvar.

Man vet att om vi människor pratar – debatterar – och man känner att man har ”vunnit debatten”, många håller med dig, så anser vår hjärna att problemet är löst.  Chansen att just det problemet blir löst är i princip noll.

Det som fick Norra Cyperns SÄPO-chef att säga mig:
-Vi löser problem, ni i Europa samlar på dem.
Det går inte att säga emot honom.

Det är inte bara profeten du inte får kritisera, du får inte ge dig på någon alls egentligen, och av karmaskäl,  och för att ingen vill ha hit västs alla depressioner, psykiska ohälsa, handlingsförlamade, frånvarande män, och ett dårhus som är helt renons på maskulin och feminin energi, se schemat nedan.

svenskman
Känslomässigt frånvarande och urtypisk handlingsförlamad normalsvensk

feminin

 

Ny blomma, men inte min, på plats 

Män får inte ställa till med problem

Lätt att påverka, speciellt för en kvinna

 

 

I&M tar också upp inbördeskrigsrisken i Frankrike, och den gäller hela väst, eftersom det byggs en fascism, se schemat under videon, och en byggsten är givetvis att skapa ett handlingsförlamat folk som slutligen inte kan lösa ett enda problem

Det viktiga är att prata om dem, och få många att hålla med.
Eller som en turkisk författarinna skrev;
-Spring för livet, demokratin kommer!

Och det visste redan Platon, vars verk ”Staten” beskriver förloppet
Sverige försöker i ett, men har absolut ingenting att lära världen. Det är länge sen; Göta kanal, Ericsson, Nobel…

Numera är det främst direkta lögner, knäppa vantolkningar, missuppfattningar, sexualisering av precis allt, normalsvenskt hat eller förakt och förtal som exporteras, till ingen nytta, för ingen vill ha det.

Rekordet är då man kablade ut att sex med barn hade legaliserats. Jag tog mig för pannan, man ändrade lovlighetsåldern från 18 år till 15, som vi har.

 

Eller som man säger world wide:
-Västs yttrandefrihet handlar främst om att få vara så självgod, uppblåst och elak som det bara går, och den som blir uppspöad verbalt uppmanas att inte svara.

I normala länder för man samtal. Det kan få svenskar idag, de kan bara debattera.

Slutligen tar I&M upp att andra kulturer kommer ta över Sverige vilket är självklart, eftersom vi inte föder tre barn per par sen 30-talet, vilket anses vara det antal som behövs för att reproducera en befolkning.

Kris i befolkningsfrågan, hela boken, som utgavs 1934, ingen nyhet alltså.

https://youtu.be/NZItFd9FaDM

Normalbefolkning och det svenska utfallet till höger

Illustrationer av Mats Lugnet, Boden

Spread the love
Om Lena Holfve 9223 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.