FB-kompis reagerar skarpt

FB-bekant: Ukrainarna = Den Rena rasen, Ryssarna är av lägre rang – att han inte skäms! Jag förväntar mig att Judarna lär ta avstånd från honom, och att sunda människor ryter ifrån – Han är ju själv ryss och jude i botten, och hans modersmål är ryska – men han är av finare slag än vad Moskoviterna är (Banderas ord) .

Han är ju inget annat än en Ren Nasse – kluven i sin natur . Ser sig själv som en övermänniska – han går mot samma öde som Hitler och Mussolini – När nassarna kvaddas av Ryssarna, så kommer svenskarna att få skämmas att stå bakom en sådan ledning som Ukrainarna har, just nu. Det är faan sjukt!

Kompisen har läst denna artikel.

 

Deras dröm; nassar har alltid storhetsvansinne samt vill styra hela världen slutligen

Spelen lär ut mycket, inte minst våld.


Listan

https://youtube.com/playlist?list=PLVmHtRW0bTN-JTFHL-U02jVf9mtP0oe6D

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.