Tanken är skapande, och glöm allt du vet

Skärmavbild    kl

Indigobarnen kommer nu…
Man vet att de har andra gener än vi, och de ligger runt 160-180 i IQ och genigränsen är 130.
Jag är överlycklig för att jag inte är förälder till ett av indigobarnen…

Albert Einstein; mannen bakom relativitetsteorin var notoriskt dålig på att komma ihåg namn, siffror och datum – men hans IQ värderades inte desto mindre till 160.

Hans hjärna undersöktes och man fann att den inte var udda
Han misstänks ha stulit det mesta i Indien och där sägs att ”hans” teori dessutom är fel-snodd.

Stephen Hawking said Vedic theory superior to Einstein’s e=mc^2 …

Men fram till nu anses AE vara en av de smartaste vi haft samman med Isaac Newton som hade 190 i IQ.
Även han anses ha snott av indier; Isaac Newton the Thief and other Indian stories – Ramesh Sukumaran …  Det påståendet har bekräftats av ett universitet i England.

En gång fanns det över 50 miljoner indianer – idag finns det drygt 2 miljoner kvar, och vi har varit mycket duktiga på att just stjäla för att sen se ner på de vi stulit av.

Världen har styrts i ett par hundra år av kriminella vita människor, och den skeva världsbilden som bevisligen finns i väst, och inte minst i Sverige, har förmodligen sin rot i just denna kriminalitet. Man har velat att vi ska tro att vi är smartast på klotet. Det är vi inte; asiater anses ha den högsta IQ;n av oss alla. Den som sätter sig in i asiatisk läkekonst inser det mycket fort.

Men det finns västerländska snillen
Skärmavbild    kl
Jacob Barnett is an American mathematician and child prodigy. At 8 years old, Jacob began sneaking into the back of college lectures at IUPUI. After being diagnosed with autism since the age of two and placed in his school’s special ed. program, Jacob’s teachers and doctors were astonished to learn he was able to teach calculus to college students.

Skärmavbild    klAt age nine, while playing with shapes, Jacob built a series of mathematical models that expanded Einstein’s field of relativity. A professor at Princeton reviewed his work and confirmed that it was groundbreaking and could someday result in a Nobel Prize.

 

Det blir revolution bara om ”tanken är skapande” slår rot, och steg 2 är ny lagstiftning
penisHos oss ska du inte säga som det är utan linda in allt… men du får tänka vad du vill…

Passa dig för vad du tänker!
Tanken är skapande, skrev jag i ”Könskiget”, tror jag det var, som kom på 80-talet. ’

Jag ser stundtals att mitt nu 35 år gamla textblock citeras då och då men det finns inga stora grupper som är medvetna om att våra tankar skapar vår realitet.

Allt börjar med en tanke och vårt tankesätt formar vårt liv
Om du går omkring i stövlar, där klacken är en penis, är sannolikheten rätt stor för att du ska dra på dig riktigt sjuka män… så kan du sen debattera om att män är inte kloka… och ev. hoppar en eller flera av dem på dig… så får du vatten på din kvarn; ett litet tag till.

Men, det kommer en dag då ”tanken är skapande”, för att inte tala om handlingar slår rot, och du blir ansvarig för vad du tänker, säger och gör och inte bara är ett jätte-bebis-offer.

Skärmavbild    klKvinnan med penisstövlarna har tidigare producerat en 7-stegsmodell för hämnd men som togs bort ifrån hennes hemsida då hon anmält Assange för våldtäkt.

Även om hon tar av sig stövlarna lär hon dra till sig de män hon önskar som bekräftar hennes världsbild.

När vi förstår det dör debatten
Tvärdör. Steg 2 är en helt ny lagstiftning där du får ansvara för vad du drar till dig frivilligt.

Jag använder penis-stövel-damen mycket medvetet därför att hon är så apart att du inte lär falla av stolen om jag skriver; Jag undrar när hon blir sexmördad?

Du faller förmodligen av stolen fortfarande om jag drar det längre; Mördas hon är hon ansvarig, samman med gärningsmannen, om det är ett sexmord.

Dina framtida barnbarnsbarn lär nog inte falla av nån stol alls
Det gör ingen den dag vi köpt brett att vi skapar vår egen verklighet själva.

 

 

Energierna stödjer det du gör, och det går snabbare
nI videon med Kryon nedan talas om det linjära tänkandet, och om fast tracking energy. Kryon kommer också in på konsekvenser av den nya energin, och en har jag redan noterat!

Jag hade svenska gäster här i tio dagar, och vi talade bland annat om ”flow”. De hade verkligen det; allt föll på plats, löste sig, de fick svar på frågor de undrade över då de kollade ett café som är till salu.

Den nya energin blir som att lära sig ett helt nytt språk, och jag börjar begripa varför det finns folk som tror att vi kommer kunna kommunicera med djur.

Fast-tracking corporate energy productivity in India
Indien har t.ex. världens första solcellsdrivna flygplats, där jag brukar landa, Cochin International i Kerala.

EP100, a global initiative led by The Climate Group in partnership with the Alliance to Save Energy, offers Indian companies a crucial platform for embarking on a successful net-zero journey which can, in turn, enable India to meet its overarching climate goals. Källa

Indier är förmodligen de mest utvecklade energimänniskor vi har dvs de förstår energi.

Tanken består av ren energi
Den har en skapande kraft, som all annan energi. Läsare har meddelat att de blir lugna t.ex. av mina texter som jag aldrig uttalat som ord med min mun utan texterna är tankar, som antecknas löpande, och jag är kolugn då de skrivs. Lugnet som sprids tror jag inte beror på själva texten utan på det faktum att jag tänker, då jag klickar på ”publicera”, att ”jag hoppas det här lugnar!”

Kryons titel är WAR – KRIG – men låt dig inte störas av den
Han är nog inne på att det blir inget ww3 av energiskäl. Vi ska dock notera att ryssar och kineser flög in över Syd-Korea nyligen…

https://www.youtube.com/watch?v=afRjIaUguGA&t=688s

 

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.