Fakta är kanon, beslut fattat, och nu kör jag igång roboten

Skärmavbild    kl

Jag trycker på knappen ”Läs upp”, och då gör en robot det; läser texten högt. Förr fick jag banda först… Jag håller på med den sista granskningen av ”Älska lagom”, med andra ord.

Jag har bestämt mig för en åsikt idag, och den lyder så här;
”Ett folk som befinner sig på en plats på jorden, där hela det nionde huset är helt stängt, ska INTE betraktas som experter avseende robotar t.ex. och ny asiatisk teknik. De kommer vara emot allt sådant så länge som det kommer från utlandet. De kommer inte gilla det innan det är producerat i Sverige och av svenskar. Jag kommer att märka då det vänder för då slutar vi skicka ut 1% av hela vår budget i u-hjälp.”

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.