Face to face, och Säpochefens normala uppsyn

polischefen e
Säpochefens normala uppsyn

Jag blir noll förvånad över att Erdogan får såväl Putin som Zelensky till ett möte. Om du blir osams med grannen här ska du ringa polisen, de kommer, två män och en kvinna, och fixa te!

De kommer sitta ner, och dricka te, och utreda och utreda hur du tänker, och hur grannen tänker, och de kan sitta och dricka te i timmar, de går när ni förstår varandra.
-Vi löser problem, ni i Europa samlar på dem, som förre Säpochefen sa mig. Jag har träffat honom många gånger, han är chaufförens morbror, och jag fick aldrig fota honom. No way!

Men när svenska fastighetsskojare hade försökt få mig utvisad, de ogillade att jag skrev om hur de gör, bjöds jag in till hans sons bröllop, dit cirka 3000 poliser också kom, samt regeringen och minst halva parlamentet därför att sonen är presidentens jurist, och jag skulle absolut skriva om samt fota SÄK-chefen! Pronto!

Det tog ett tag innan jag förstod varför han såg så vanvettigt annorlunda och sträng ut, pekade finger, och hade sig. Säpochefen har en extremt hög IQ, och han hade väl räknat ut att skojarna läste mig, och att ev. lokalbor som hjälper dem också gjorde det, så fingret och uppsynen ska väl läsas av så här;
-Passa er! Och nej, glöm utvisning!

Han var för övrigt mäkta irriterad över att bedrägerioffren aldrig anmälde, då kan polisen inget göra.

Man kan lösa problem på många sätt. Erdogan är en känd problemlösare, och regel 1 A är; face to face, tala med, aldrig om.

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.