Pengar och paradigmskiftet

Skärmavbild    kl

Pengar är en energi, skrev jag om nyligen, och nu tar vi steg två in i den helt nya tankebanan och testar själva. Rapportera gärna till mig sen; låt oss säga om ett halvår. Du ska nog ha läst artiklarna som ligger i kategorin frekvenser och känna att du förstår grunderna.

Kör 639 HZ, video 2 t.ex, även när du sover
Jag använder frekvensmusik i UMS-programmet med mycket bra resultat dvs folk läker ihop.

Idag var Schumann resonancen rätt hög, och jag kände av att den var hög. Jag kollar inte varje dag, bara då jag tror att den är hög, och då kollar jag för att se om jag kände rätt. Det gör jag numera.

Det är nog främst jag som håller på att bli frekvensmedveten
Ser jag en som får något utbrott, inte för att vi har så många här i TRNC, tänker jag direkt numera:
-Schumann resonancen?

Denne man,  Bob Proctor, handleder in i denna nya frekvensekonomiska värld:

Finns fler; sök på 639 HZ

 

 

Om Lena Holfve 18456 artiklar
Under 80-talet var Lena Holfve en uppmärksammad författare men slutade som yrkesförfattare år 1992, och startade upp IT-tjänster. Lena räknas som en av de absolut första pionjärerna på Internet i Sverige med start 1990-91. Då var det i princip bara Lenas domäner och Systembolagets prislista ute. Nu är Lena pionjär igen med ett slutet och privat sällskap i domänen lenaholfve.se och vars syfte är att studera vad som händer i världen, men i en privat sfär. Sedan år 2017 har det startats upp en liten bokproduktion, igen.

Bli först med att kommentera

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.


*


Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.